![]() |
|
O:T 25 let demokracie,jak jste spokojeni? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 287 | |
![]() |
|
liqueremyslíš,že ti bezďáci jsou nešťastní?,to jen z tvého pohledu,oni jsou se svým životem spokojeni a ani nechtějí jinak,samozřejmě nelze paušalizovat,pochopitelně by chtěli víc peněz,ale to i ti (ne)bezďáci,to není měřítkem štěstí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokracieNechapu proč dnes za jíný názor nadávají neznámému člověku do soudruhů,ko.oušů,stbáků ap.,to je ta slavná demokracie?Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
spykobohužel,i to je demokracie,každý může říkat,co chce,ty ho slušně vyslechneš(je to názor) a pak musíš argumentovat,že je to mylný názor,nebo taky nadáváš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Dosti poučný dokumenthttps://www.youtube.com/watch?v=z6IuT1N3XwwDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
satmamskoro bych ty rusáky politoval,ono tam bylo peklo vždycky,možná to je dnes ráj na zemi,že se tam stěhují i naši ostraváci R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
zavřenej jak za co a kdeKdyž jsem (dávno tomu) přešel hranici do Austrie a pokračoval do NSR,tak mě němci zavřeli pro ilegální přechod hranic na 3 týdny v krásných lázních Bad Reichenhall, sudeťák překladatel u jednosoudce nám nadával ,cože tam lezeme,když jsme je vyhnali,pak mě předali do Saltzburgu na hrad,kde bylo vězení a v červnu v noci -4 stupně.A to v rozporu s mezinár.zákonek,že mám právo požádat o pol.asyl kde se rozhodnu.No a za rok mi ho němci stejně dali a jel jsem si pro něj do Zindorfu,už s autem.Jó to byly časy :)) Rv |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Téma: O:T 25 let demokraciePřesně tak jak to zpiva Karel Kryl ve sve pisni Demokracie tam vystihuje všechno jaky tady je bordel a jak se tady krade tak si to poslechněte a hlavně tady není žadna perspektiva jenom pro určite vyvolené. |
saeco
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokracieSmaryja, snad si Vladimir Visaljonovic a Adolfina Merklova zase nerozdelia europu, lidi vdete ! :lookaround:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokracieMal som na vojne spolubojovnika, ktoreho otec emigroval do SRN. K narodeninam mu poslal pohladnicu s pozdravom, ktora mu dosla zhruba mesiac po odoslani. Bolo poznat, ze niekto predtym sa ju snazil rozlepit (jednotlive vrstvy papiera) a naspat dat do poriadku. To boli niektori v stb aktivni blbci. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
liquereneboj, Merkelová si může dělit nanejvýš doma nábytek. Německo zůstalo po všech stránkách pod správou vítězných mocností. To se nikdy nezměnilo. A od Polska na západ už Evropa majitele má .... leda ten by se tlačil víc na východ ....DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
geronimohžeby se Polák tlačil zpátky do hranic před 2.WW? Takže na východ? :-/ |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
pf09neměl jsem na mysli Poláky, ovšem oni by určitě chtěli svoje bývalé území zpět ...DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokracieTak jsem čekal kolegové, kolik z nás dostane citron v tomto vláknu. Dík adminům za volný demokratický průběh diskuse. R^ R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokracieno to asi i Němci, že? A pokud by Anželina s Putinoslavem našli společnou řeč... no potěž nás panenka Mááárija :-) teda :-( tož asi tak. Půda je připravená - antiamerikanismus kvete po celé Zemeguli, tož proč nezasít semínko, no ni? Lépe neřešit - dobrou a pěkný večer. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
CES.........já taky děkuji,že tady nechali téma na odlehčení,jinak dle mého ,celkem kultivovaná diskuze,na to ,že nabrala takový zájem a rozměrR^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@korkoranDosud platí mezinárodní dohoda mezi demokratickými státy Evropy (nejen EU), že o politický asyl je možné požádat pouze v první zemi přicházející v úvahu. V době, kdy jsi měl ten nepříjemný zážitek -"první zemi svobodného světa". Ono by to bylo taky absurdní abys si jako žadatel o pol. asyl vybíral zemi s vyšší hosp. úrovní a úředníkům zdůvodňoval, že jsi doma trpěl a že ti jde o svobodu ale ne v Rakousku ale ve Spolkovém Německu. Teď to platí pro Afričany v Itálii, proto Asiaté jsou kriminálně a tajně převáženi v kamionech do zemí EU, kde je líp než na př. v Turecku. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
25 let demokracieDnes mi na toto téma volal president Ночные волки Россия.... Tradiční Bike Show 2015 bude ob týden ve třech městech... Jsem nadšen!!!!!!! Boj za svobodu pokračuje... Tři nejkultovnější města.... a tři týdny radosti :-)Москва - Сталинград - Севастополь .... Ура!!!!!!!!!!! Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
Kasro tom ti mohu vyprávět,na každá hlavní poště bylo oddělení,za zamřížovanými dveřmi (s názvem "cizina"),kde seděli prověření pracovníci a kontrolovali veškerou poštu ven i dovnitř státu,pak ti přišel dopis s razítkem,úředně rozlepeno,na celním zase rozlepovali balíky a kontrolovali obsah,občas se něco ztratilo,ohmataný gramodesky atd.,tam to už tehdy procházelo rentgenem R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrna celní poště v Brně jsem dělal v roce 1992 a balíky se otvírali i tehdy a zřejmě se otvírají i dnes. Váží se na gramy před a po otevření, co jsem tam byl se nic z balíků neztratilo. Ovšem ztratilo se pak na doručovacích poštách ...DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
![]() |
|
geronimohno kradlo se dost a každá větší pošta měla i svého tzv.detektiva,který i nastražoval pastičky na zaměstnance,měl slušný plat a i slušnou úspěšnost R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
toto už není demokraciehttps://www.youtube.com/watch?v=2gvQvApGS2g&feature=sharei sem jsme dospěli mám rád lidi R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
koukněte na ČT1to je ta demokracie ? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokracieNo az sa europa neprebere z toho uslintaneho liberalizmu, za par rokov bude na vaclavaku minaret......vieden to iste, nemecko uz je v tom.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquerea Francie v p.r.d.e.l.i. ,je to hnus,až vlezou do vlády za pár desetiletí,chudáci vnoučata R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: O:T 25 let demokracieTo som aj zabudol, francuzka je uz len horcica, aj to je otazne. No ale co narobis, ked sa tie skatule vydavaju za neeuropanov, nakopat do .... :fuming:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 287 | |
![]() |
|
![]() |