Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

O:T 25 let demokracie

,jak jste spokojeni? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 287
Odpověď v diskusním vlákně

liquere

myslíš,že ti bezďáci jsou nešťastní?,to jen z tvého pohledu,oni jsou se svým životem spokojeni a ani nechtějí jinak,samozřejmě nelze paušalizovat,pochopitelně by chtěli víc peněz,ale to i ti (ne)bezďáci,to není měřítkem štěstí R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE: O:T 25 let demokracie

Nechapu proč dnes za jíný názor nadávají neznámému člověku do soudruhů,ko.oušů,stbáků ap.,to je ta slavná demokracie?

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spyko

bohužel,i to je demokracie,každý může říkat,co chce,ty ho slušně vyslechneš(je to názor) a pak musíš argumentovat,že je to mylný názor,nebo taky nadáváš R^ :laughing: R^

pierrepetr

Dosti poučný dokument

https://www.youtube.com/watch?v=z6IuT1N3Xww

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

satmam

skoro bych ty rusáky politoval,ono tam bylo peklo vždycky,možná to je dnes ráj na zemi,že se tam stěhují i naši ostraváci R^ :laughing: R^

pierrepetr

zavřenej jak za co a kde

Když jsem (dávno tomu) přešel hranici do Austrie a pokračoval do NSR,tak mě němci zavřeli pro ilegální přechod hranic na 3 týdny v krásných lázních Bad Reichenhall, sudeťák překladatel u jednosoudce nám nadával ,cože tam lezeme,když jsme je vyhnali,pak mě předali do Saltzburgu na hrad,kde bylo vězení a v červnu v noci -4 stupně.A to v rozporu s mezinár.zákonek,že mám právo požádat o pol.asyl kde se rozhodnu.No a za rok mi ho němci stejně dali a jel jsem si pro něj do Zindorfu,už s autem.
Jó to byly časy :)) Rv

korkoran
Registrace: 10/2006

Téma: O:T 25 let demokracie

Přesně tak jak to zpiva Karel Kryl ve sve pisni Demokracie tam vystihuje všechno jaky tady je bordel a jak se tady krade tak si to poslechněte a hlavně tady není žadna perspektiva jenom pro určite vyvolené.

saeco
Registrace: 1/2014

Smaryja, snad si Vladimir Visaljonovic a Adolfina Merklova zase nerozdelia europu, lidi vdete ! :lookaround:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Mal som na vojne spolubojovnika, ktoreho otec emigroval do SRN. K narodeninam mu poslal pohladnicu s pozdravom, ktora mu dosla zhruba mesiac po odoslani. Bolo poznat, ze niekto predtym sa ju snazil rozlepit (jednotlive vrstvy papiera) a naspat dat do poriadku. To boli niektori v stb aktivni blbci.

Kasr
Registrace: 8/2008

liquere

neboj, Merkelová si může dělit nanejvýš doma nábytek. Německo zůstalo po všech stránkách pod správou vítězných mocností. To se nikdy nezměnilo. A od Polska na západ už Evropa majitele má .... leda ten by se tlačil víc na východ ....

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

geronimoh

žeby se Polák tlačil zpátky do hranic před 2.WW? Takže na východ? :-/

pf09
Registrace: 8/2010

pf09

neměl jsem na mysli Poláky, ovšem oni by určitě chtěli svoje bývalé území zpět ...

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh

Tak jsem čekal kolegové, kolik z nás dostane citron v tomto vláknu. Dík adminům za volný demokratický průběh diskuse. R^ R^

CES
Registrace: 4/2007

no to asi i Němci, že? A pokud by Anželina s Putinoslavem našli společnou řeč... no potěž nás panenka Mááárija :-) teda :-( tož asi tak. Půda je připravená - antiamerikanismus kvete po celé Zemeguli, tož proč nezasít semínko, no ni? Lépe neřešit - dobrou a pěkný večer.

pf09
Registrace: 8/2010

CES.........

já taky děkuji,že tady nechali téma na odlehčení,jinak dle mého ,celkem kultivovaná diskuze,na to ,že nabrala takový zájem a rozměr
R^ :laughing: R^

pierrepetr

@korkoran

Dosud platí mezinárodní dohoda mezi demokratickými státy Evropy (nejen EU), že o politický asyl je možné požádat pouze v první zemi přicházející v úvahu. V době, kdy jsi měl ten nepříjemný zážitek -"první zemi svobodného světa". Ono by to bylo taky absurdní abys si jako žadatel o pol. asyl vybíral zemi s vyšší hosp. úrovní a úředníkům zdůvodňoval, že jsi doma trpěl a že ti jde o svobodu ale ne v Rakousku ale ve Spolkovém Německu. Teď to platí pro Afričany v Itálii, proto Asiaté jsou kriminálně a tajně převáženi v kamionech do zemí EU, kde je líp než na př. v Turecku.

knawi
Registrace: 3/2007

25 let demokracie

Dnes mi na toto téma volal president Ночные волки Россия.... Tradiční Bike Show 2015 bude ob týden ve třech městech... Jsem nadšen!!!!!!! Boj za svobodu pokračuje... Tři nejkultovnější města.... a tři týdny radosti :-)

Москва - Сталинград - Севастополь .... Ура!!!!!!!!!!!

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

Kasr

o tom ti mohu vyprávět,na každá hlavní poště bylo oddělení,za zamřížovanými dveřmi (s názvem "cizina"),kde seděli prověření pracovníci a kontrolovali veškerou poštu ven i dovnitř státu,pak ti přišel dopis s razítkem,úředně rozlepeno,na celním zase rozlepovali balíky a kontrolovali obsah,občas se něco ztratilo,ohmataný gramodesky atd.,tam to už tehdy procházelo rentgenem R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

na celní poště v Brně jsem dělal v roce 1992 a balíky se otvírali i tehdy a zřejmě se otvírají i dnes. Váží se na gramy před a po otevření, co jsem tam byl se nic z balíků neztratilo. Ovšem ztratilo se pak na doručovacích poštách ...

geronimoh

geronimoh

no kradlo se dost a každá větší pošta měla i svého tzv.detektiva,který i nastražoval pastičky na zaměstnance,měl slušný plat a i slušnou úspěšnost R^ :laughing: R^

pierrepetr

toto už není demokracie

https://www.youtube.com/watch?v=2gvQvApGS2g&feature=share

i sem jsme dospěli

mám rád lidi R^ :laughing: R^

pierrepetr

koukněte na ČT1

to je ta demokracie ? R^ :laughing: R^

pierrepetr

No az sa europa neprebere z toho uslintaneho liberalizmu, za par rokov bude na vaclavaku minaret......vieden to iste, nemecko uz je v tom.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

liquere

a Francie v p.r.d.e.l.i. ,je to hnus,až vlezou do vlády za pár desetiletí,chudáci vnoučata R^ :laughing: R^

pierrepetr

To som aj zabudol, francuzka je uz len horcica, aj to je otazne. No ale co narobis, ked sa tie skatule vydavaju za neeuropanov, nakopat do .... :fuming:

liquere
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [ 11 ] 12
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 287

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra