Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

O:T 25 let demokracie

,jak jste spokojeni? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11 12
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 287
Odpověď v diskusním vlákně

liquere

nic ve zlem ale na rozdíl od tebe ty lidi zvedli zadek a šli vyjádřit nad něčím svou nespokojenost, a neseděli doma nekoukaly na TV a pak svoje názory neprezentovaly na fůru které k tomu není určené jako ty

pifpaf
Registrace: 10/2006

liquere

"prosim co je to za luzu co tam robi hanbu CR ?Pred prezidentami dalsich statov.... Rv
Ved tí sopliaci ani neboli na svete v roku 89."

To by mne taky zajímalo - asi zhrzení voliči Karla, tj. TOP-ky a ODS ?! :-/

JEJDA
Registrace: 8/2007

pifpaf

Vyjadrit nazor mozu cely rok, nie len ked zhovadia niekoho pred dalsimi prezidentami pri spomienkovej akcii. Ale to uz je ta nova tapatalkova generacia, zmes digitalnych bezmozku... Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

habr

Ja viem o zbraniach z usa. Ale aj tak to nemeni nic na tom, ze nebyt ruska, druha svetova vojna by dopadla uplne inac.
A ten vacsi podiel- treba si precitat aj druhu moju vetu: bohuzial sucastou...

Kasr
Registrace: 8/2008

gliderman

SSSR měl v úmyslu vyhladit zbytek Evropy, jako III. říše? Něco mi uniklo?

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

liquere

a kde si byl vyjádřit svůj názor za minulý rok, pokud to není tajné, a kam se chystáš v roce 2015 ???

pifpaf
Registrace: 10/2006

Kars

Kašli na něj, je to zapšklý Klaun... já se mu musím smát. Budiž mu jeho nuzný úděl ode mě ze srdce přán

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv

apriliarsv

To bylo na mě?

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

habr

Cíleně jsem nejmenoval, ale Ty to samozřejmě nejsi. Naopak, Ty jsi zcela v poho :-)

apriliarsv

apriliarsv

Ano uniklo. Např. hladomory začátkem 30. let a Velký teror koncem 30. let. Doporučuju knihu Krvavé země (Tymothy Snyder), kde jsou oba zrůdné režimy dopodrobna popsány. Ne náhodou byly obě diktatury spojenci.

gliderman
Registrace: 6/2008

gliderman

Srovnání je irelevantní. Hladomory byly vnitřní záležitostí SSSR, nikoliv dění vůči vnějšímu světu.

apriliarsv

dnes

nemecky prezident na ct24 jasne prezentoval MOZNE chybne rozhodnutie USA pripojit ukrajinu k NATO. jednoducho nemci maju vlastnu skusenost s rusmi, a vedia KTO vyhnal v minulosti turkov z krymu. KTO poslal napoleona domov z ruska a nakoniec KTO vztycil sovietsku vlajku na budestagu...KTO? RUS.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

RE: O:T 25 let demokracie

Pánové nedělejte si iluze o USA nebo Rusku, jsou to mocnosti/vojensky/,štve mě ,že EUskočila na špek americe,ta nepotřebuje klid v evropě,a už vůbec ne ekonomickou spolupráci s Ruskem,tak dlouho si dělali srandu z rozbiteho Ruska-až jim Putin šlápl na kuří oko,v okolí USA by se američani taky s nikým nes.ali,no a k nám-jsme zbabělí a leniví zvednout pr.d.el a jít si za svým.howg :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Nech ti už nedrbka. Chod sa von poprechádzat. Ćo to tu zasieraš chujovinami.....

Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.

Born
Registrace: 2/2014

Co tu riesite Omama povedal Yes We Cann a po rokoch Putin odpovedal Ja Toze.......a cely svet je na vetvy.To nie je nintendo.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

aprilia

jsou rusové, kteří to prostě nerozchodí a proto jim za to jsem vděčný narozdíl od českých putinofilů: vyhledej si to třeba v googlu --- Viktor Suvorov. On narozdíl od místních fanatiků něco o tamním režimu ví a zejména o 2. světové válce. Proputinovská propaganda na Parabole je intenzivnější, stejně jako na Novinkách, i.dnes a dalších "českých" serverech. Proč asi? Hitler by měl radost. Tobě aprilko doporočuji užívat si tvé svobody na Krymu a nekafrat o demokracii v zemi, která vraždí odpůrce oficiální politiky.

pf09
Registrace: 8/2010

pf09

Ale já nejsem žádný Putinofil, nebo kolaborant, jak jsi mě nazval.... Já mám jen oči otevřené a netrpím nějakým mindrákem, jako mnoho odsud (zdravím do Budějic). V Rusku někdo zavraždil (prokazatelně) činovníky opozice? Naopak... Počet opozičních stran v Rusku neustále stoupá...

Jo aha, Ty pořád myslíš, že Krym je ukrajinský, tam se činovníci opozice opravdu vraždí, v tom případě ano, souhlasím s Tebou....

apriliarsv

pf09

Víš vůbec kdo je ten Suvorov? Přeběhlý agent, který tvrdí, že SSSR může za 2.světovou válku. Na to že je to profesionální lhář to přepískl.

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

aprillia

kolaborant je slovo slušné - ty jsi mě nazval slovy neslušnými, ale co už, zvykl jsem si. Když vidím vaše soukmenovce na jiných serverech, je to tady ještě takřka HighEnd debata. Holt odborný server vyžaduje vytříbené chování :-) Dzeržinský by měl radost sokolíci. PS: ten hladomor na Ukrajině vadí hromadě normálních Rusů - tobě ne a 80% Rusů taky ne a to je právě ono - Němec se za Hitlera stydí dodnes, Rus (ne každý) se za Stalina a Lenina nestydí. Ukrajinec zboří sochu tyrana a naši sokolové je považují za fašisty.... fakt komické. Bože je toto normální? :O

pf09

25 let demokracie

pokud víte co znamená slovo demokracie, ta vám musí být jasné, že tu nemáme demokracii, ale plutokracii. Zbytek světa je na tom podobně.

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

pf09

Na hrubý pytel hrubá záplata... Jaké "vaše soukmenovce"??? Já jsem Čech s českým pasem, ty K0K0T€!!!!!! Co do mě furt ryješ, (nevhodné slovo)e!!!!! Vykuř mě!!!

apriliarsv

No tak to ukludnime trochu, fajcenie skodi zdraviu. Ale aspon sa mladsi dozvedia nieco z minulosti .......

liquere

geronimoh

jj - Molotov s Ribentropem se taky nikdy neviděli :-) a nějaká dohoda Hitler a Stalin... to přece byl jen úlet jak zmást jeden druhého... kluci přečtěte si dokumenty veřejně dostupné jak v Rusku, tak u nás. Rusovi šlo vždy o hegemon nad Evropou, stejně jako ostatním mocnostem, tak nedělejte ze Stalina zachránce Evropy. Anglie a USA se do poslední chvíle báli separátního míru mezi Ruskem a Německem...

pf09

pf09

Jsi paranoidni a nemocný....

apriliarsv

aprilia

to je zvláštní, že ty sprostý slova tady Parabola pustí a h.l.u.p.á.k je nevhodné slovo... jo asi to máš ošetřené. Mimochodem - ještě jsi mi neodpověděl, jestli máš koupenou deku - ochlazuje se. Ale dovedeš se vytočit - soudruh ti nevadí a soukmenovec ano :-) Dyť přítel jak přítel sokole. :))) nežer to tak a užívej si krymské svobody.

pf09
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11 12
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 287

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra