Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

O:T 25 let demokracie

,jak jste spokojeni? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 287
Odpověď v diskusním vlákně

RE: O:T 25 let demokracie

Politika byla, je a bude vždy svi.nstvo za každého režimu! Zbytečně se zde napadáte. Jedině, až se změní myšlení lidí, tak se to může někam pohnout! Boje o moc a o tom, kdo dále dočů.rá a kdo ho má většího jsou jen důkazem a odrazem dnešní doby! Všichni to víme, ale pohnout stím neumíme! Jak říkala moje babička: Chleba levnější stejně nebude! Hezké dny bez politického hašteření :8)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

pf09

Já nejsem vytočený, já se Ti směju..... ne, zde zima opravdu není... Zajeď si sem, znáš to tady jen podle mapy, pokud vůbec....

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

jsem zcela zdráv - díky Bohu (toho uznává i geroj Putin) - tož tak. PS: už ti to ta tamní firma nainstalovala, nebo čučíš jen do zdi a komplu? :-)))))))

pf09
Registrace: 8/2010

pf09

stejně tak se Stalin bál toho, že se USA a Anglie dohodnou s Německem a celý Wermacht bude stát proti Rudé armádě. To je prostě špinavá politika. Přečti si o Operaci nemyslytelné, jak chtěl Churchil napadnout SSSR už v červnu 1945 za pomoci znovuvyzbrojených německých jednotek a Poláků. Co kdo chce je jedna věc, ale co opravdu udělá, to je to důležité.

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

Dnešní svátek je pro mně důvodem k oslavě. S manželkou jsme se tehdy vrátili vyplašení z Národní tř., tam to bylo opravdu ošklivý (ale Palachův leden taky byla kromě středy pěkná řežba) pustili si Svobodku a věřili, že už se to rozjelo! Dovedete si představit, jak jsem byl v jednapadesáti letech šťastnej, že jsem se toho dožil? Chápu, že lidé, buď sami komunisté, v komunistické, nebo naposledy prosovětsky ruské rodině vychovaní, se cítí Listopadem ukřivdění ale, upřímně, ani podivný apriliarsv by se do starých poměrů vrátit nechtěl. Tedy pokud by o nich měl ponětí, bohužel se zdá, že nemá.
Dneska mě udělalo radost to, že lidi dali veřejně a rasantně najevo nesouhlas s oligofrenními kecy M.Z.&V.K. Tahle dvojka, bohužel také naše produkce, nám dělá ve světě ostudu a tváří se jako reprezentant českýho občanstva. Na Albertově pak Z. čuměl jak vejr, týpek, proti kterýmu je lenochod tříprstý čipera.
Taky mě udělal radost blog Martina Fendrycha na Aktuálně.cz.
Saxone a další, víte kteří, nezoufejte! Svoboda tu je, bez ohledu na omezence, na ty se vykašlete!

knawi
Registrace: 3/2007

A vítězem se stává ....... ceco1212......100procentní pravda

jerzy
Registrace: 7/2008

geronimoh

znám, ale vyvražďovat vlastní obyvatelstvo kvůli sebestřednosti dokázali jen takoví borci, kteří se zaříkavali Marxem-Engelsem-Leninem a vožděm Stalinem a Hitlerem. Nerad bych se dočkal dne, kdy se k nim přidá i ex-neEx kágébák z Moskvy. To bysme si potom tady nenadávali do aprilek a péefe09, ale už bysme tady nebyli.

pf09

pf09

A co mistr "Čokoládový Pedro" Porošenko se svým nohsledem Jaceňukem, který cílené vyvražďuje obyvatelstvo na JV UA, ten Ti neva? Ach ano pardon.... Ti tokají tak, jak EUSA pískají, jakpak bych mohl zapomenout na "něčí" tendenčnost..... Z mé straně k tématu vše aneb debatuji jen s lidma na úrovni

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv

pf09

Pro mě jsou horší ti, co vyvražďují obyvatelstvo v jiných zemích, než ti co je vyvražďují ve vlastní. Ovšem pokud budeme řešit historii, tak více mrtvých mají na kontě bývalé koloniální mocnosti ( např. Anglie ) ve svých koloniích ( čili vlastně na vlastním obyvatelstvu (, než Rusko po VŘSR a za Stalina, nebo Čína za dobu "velkého skoku vpřed" ....
Putin neudělal nic takového, z čeho by jsme mohli mít strach ....

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh

pierrepetr

Pěkně jsi to podpálil!!! :laughing: R^

milord
Registrace: 12/2005

geronimoh

Psst..... objektivita se u "takových" nenosí....

apriliarsv

aha tak to jo :-))) Anglie :-) A že na území S. Amriky byli dřív Los Espanol ... :-) Ale jo kluci - tak dobrou... .-))) Zase ovoze - o koze... ale dobrý.

pf09

přátelé

děkuji vám za věcnou diskuzi,pravda,nečekal jsem tak velký rozbor do minulosti,každopádně jsem rád,že nejsem sám,kdo je na..s..r.á..n,nechci být neslušný,proto to řeknu jinak,za kterého režimu nám bylo dobře?,já jsem asi hodně mladý,nebo si už nepamatuji R^ :laughing: R^

pierrepetr

pf09

Moje reakce na Tebe jsou vždy relevantní. Tvé štěky "o koze - o voze" jsou jen o tom "nehodí se mi to do krámu".... šášo.... děláš (nevhodné slovo)a (omlouvám se všem (nevhodné slovo)ům, tohle je extrémní případ) jen ze sebe...

apriliarsv

pierrepetr

k tématu : demokracii tu bohužel nemáme a nejspíš jsme nikdy neměli ... ovšem stejně je na tom zřejmě i zbytek světa ....

geronimoh

Jaké si to uděláme, takové to budeme mít ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

geronimoh

souhlasím,ale jak vidíš i takto "špatný" název tématu může vyvolat hezkou diskuzi,jsem rád,že je i tady na fóru se zaměřením úplně jiným dost lidí,kterým není lhostejné,kam to po 25 letech dospělo R^ :laughing: R^

pierrepetr

Na toto forum chodi viac politologov a sociologov, nez fanusikov satelitnej techniky. Rv

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

"Tvé štěky" a pak píp...píp...píp... jo jak z RudýhoPráva za Kojzara - na to se hodíš :))) Užívej si Krymu a klídek - dobrou - na tu deku nezapomeň (PS: když už lžeš nezapomeň, že i v Česku máme internet - teplota jak v UAE :-) ) :8)

pf09

LucaBrazza

spíš bych řekl,že ti lidé mají velký rozhled a mohou tedy debatovat o čemkoliv,což je jen dobře R^ :laughing: R^

pierrepetr

na odborných fórech co znám jsou většinou politické diskuze zakázány, protože se diskutéři samozřejmě rozhádají ....

geronimoh

Gynekolog by povedal, ze nam trvalo 25 rokov prejst z jednej diery do druhej..... ;P

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Téma: O:T 25 let demokracie

Co to tady je Parabola nebo Rude pravo.

saeco
Registrace: 1/2014

pierrepetr

Máš pravdu, lidé tu potvrzují, že mají přehled a hlavně zájem o věci obecné, ne, snad většinou nebo půl na půl,jenom o konzum a prachy. Že nejsou omezení jen satelitní technikou. Doufám, že ze mně nemluví závist, že jí moc nerozumím :))) .

knawi
Registrace: 3/2007

geronimoh

na to ,že už to vidělo 3101 lidí,žádné veliké rozhádání nečtu,ti co hádají,hádají se i v jiných tématech,jak vidíš tady je svobodné fórum a nikomu se nic nezakazuje,v rámci pravidel,nakonec to dokazuje i inteligenci přítomných,že se nehádají ,jako v hospodě R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 287

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra