![]() |
|
Topfield ID Changer(TFD ID Changer) bez viru - KDEZdravim,Stahnul jsem si z mnoha stranek Topfield ID Changer, i z linku ktery zde byl nedavno doporuceny a verze souboru ktere maji 43 520 bytu nebo 46 592 bytu jsou zavireny virem TR/Gendal.43520.K respektive TR/Gendal.46592.D. Doufal jsem ze jde o falesnou detekci ale dle par info stranek jde o skutecny virus. Tyhle verze souboru se zhodne jmenujou TFD ID Changer. Nasel jsem i verzi souboru se jmenem Topfield ID Changer ktera ma 128 000 bytu a neni dle antiviru zavirena, v about o ni je "2005 Masacre Team, programed by kamilz++" atd. Nicmene po otevreni firmware a kliknuti na Change ID se objevi chybove hlaseni Incorrect SYSTEM ID, please correct this before continue. A neni mozne nic dal delat. Napadlo mne ze muze jit o starsi verzi ID Changeru ktera jeste nepodporovala firmware kde chci zmenit ID. (Pro informaci chci zmenit ID 23131 ceskeho firmware pro 7710 HD PVR na 23231 pro 7700 HD PVR). Napsal nebo poslal soukromne by jste mi prosim nekdo linku na funkcni Topfield ID changer ktery neni zavireny a funguje s uvedenym firmware ? Dekuji. |
skel
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
to by nešlonapsat do tebou moderovaného tématu?,proč znovu nové vlákno? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
Proc nove tema - nove otazkyNo jde o neco jineho nez naco jsem se ptal v mem prvnim tematu, tad at je to podle nadpisu videt. |
skel
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
![]() |