![]() |
|
Meraci pristroj v relacii 300-500 EUR?Mate tip na slusny meraci pristroj v uvedenej cenovej relacii? Uvazujem starceka Satlook Emitor poslat do dochodku (nulova vydrz baterie, problem s locknutim niektorych aj silnych transponderov ...)Poziadavka je DVB S/S2/T. Samozrejme trh ako tak poznam, skor mi ide o Vase skusenosti s jednotlivymi modelmi, rad by som vybral ten najlepsi :-) |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Meraci pristroj v relacii 300-500 EUR?Bohužel do 500 € neexistuji žadné měřící přístroje, pouze poloamatérské findery, pokud však mohu dooručit podíval bych se např na Horizon HD-STM cena cca 1100 €. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@JanoHelsRuský planar IT-083 bys pořídil okolo těch 500€, Modifikaci s T2 standarten ve srovnatelné relaci používá pár lidí a jsou spokojeni.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
matchboxxnepotrebujem to na profi robotu, je to na moje hranie, potom sem tamnieco poriesit v rodine, znamym ...Satlook Micro mi vyhovoval, stal ma vtedy okolo 13000Kc, cize nieco podobne hladam ... Povedzme ze horna hranica tych 600 EUR, nech nezerem ... :-) |
JanoHels
![]() |
|
RE: Meraci pristroj v relacii 300-500 EUR?V nových strojích těžko neco seženete v teto relaci. Být tebou, občas bych prolezl nejaké bazaru ne netu a koukal bych po starších Roverech, Televesech a pod. Nedávno jsem někde videl staršího Scouta ST4, ale už nevím kde.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Meraci pristroj v relacii 300-500 EUR?http://elektro.bazos.cz/inzerat/40161662/Merici-pristroj-Rover-ST4.phpChce za to osmičku, ale nemá to S2 tuner. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Meraci pristroj v relacii 300-500 EUR?Jedine Horizon alebo Planar , ako už tu bolo spomínané. Ale aj to sú iba sólovky buď T/T2 alebo S2 ( v cene do 600 eur). S2/T potom iba Horizon STM alebo Rover Atom ligh - cena mierne nad 1000. Pokial by si chcel ostať verný švédom, tak Combolook T2/S2 stojí 1300 eur v sk obchodoch. |
jarosa
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: Meraci pristroj v relacii 300-500 EUR?Emitor je už uplně out, Planar mam doma v provedení T/T2 jako handku. Docela dobré. IT-15T2On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Meraci pristroj v relacii 300-500 EUR?Polo profi Dreamsky TSC-90 TRIO rozumná cena a fachá velice dobře. R^Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
LachtanA co ten spektrák, to myslíš vážně, nebo si děláš legraci?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Meraci pristroj v relacii 300-500 EUR?V hodnotě do 500 euro nevím nevím navíc sám tazatel uvedl že to má na hobby měření. Spektrák má jak je přesný oproti profi měřáku nedokážu posoudit.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
SaxonNaposledy jsem se tě ptal, zda jsi jej již měl v rukou.Předpokládám dle toho,že již ano.Minule jsi mě napsal, že ne.Uplynula nějaká doba budu rád za tvé postřehy a hodnocení v porovnání výkon a cena.Já jej mám a pro mé potřeby mi dostačuje.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
![]() |
|
RE: Meraci pristroj v relacii 300-500 EUR?OK, přes PM. Večer po deváté.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
SaxonPlanar IT-15T2 jsem si teď také pořídil a za ty prachy super stroj. R^ |
andel666
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
andel666ono to je hezké mít kvalitní výbavu pro práci,jenže čím kvalitnější,většinou dražší,pak se musí vercajk promítnout do ceny zakázky,což při dnešním výběru firmy,kde je prioritou pouze a to pouze cena,žádný odborník to nevybírá,jen slepice ve výboru společenství,nebo správce,který tomu nerozumí,tedy cena je jediné kritérium,bohužel,pak je rovnost nejlepší výbava= nejvyšší cena=nejméně zakázek=nejmenší zisk a to říkám bohužel,pak každej soused montážník s LCDčkem na krku je na tom finančně lépe,je to hnusné porovnání,ale je to tak,pak už záleží jen na tom,co je naší prioritou,jestli vytvářet zisk,nebo být spokojený s nastavením a chudý R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
AndelTaky bych řekl. Měří slušně výkon na kanale. Šikovný na kontrolu zásuvek po praci na střeše a půdě. Máš už v provozu IT-Tools?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
SaxonZrovna před chvilkou jsem ho instaloval, abych provedl upgrade na poslední firmware.Víc jsem si s IT-Tools nehrál. |
andel666
![]() |
|
RE: Meraci pristroj v relacii 300-500 EUR?Poradně to vyzkoušej, stojí to za to.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
SaxonJdu na to :lookaround: |
andel666
![]() |
|
RE: Meraci pristroj v relacii 300-500 EUR?Saxon: ten Rover z Bazosu nie je zly tip, ale obavam sa, ze o par rokov bez S2 nezmeriam nic ...Planar ... No, nie je to combo, ale priorita je pre mna satelitne pasmo, tak sa asi pozriem po jeho satelitnej verzii. Dik za tipy. |
JanoHels
![]() |
|
RE: Meraci pristroj v relacii 300-500 EUR?lachtan:Dreamsky TSC-90 TRIO - mas konkretnu skusenost? Pokial sa bavime o DVB-S/S2, aka je casova odozva pokial sa tyka "locknutia" transpondera (teda ci je casova odozva detekcie transpondera prijatelna), pripadne aku ma citlivost na slabsie transpondery? Spektrak je fajn vec, ale vieme, ze za dobry si treba priplatit. Mne naozaj ide len o nekomercne vyuzitie, takze nieco viem obetovat. |
JanoHels
![]() |
|
RE: Meraci pristroj v relacii 300-500 EUR?Pro takové to domácí měření plně vyhovuje kombinace:noťas + TBS 5980 + crazyscan. TBS vyjde asi na 100 eček. |
bubenin
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: Meraci pristroj v relacii 300-500 EUR?Planar má aj univerzálnu platformu IT08 ( základný modul ) ku ktorej si podla svojich potrieb a fin. možností môžeš dokúpiť postupne akýkoľvek vymeniteľný modul S,S2,T2,T alebo analyzátor dvb-c, kábelový reflektomer, merač optického výkonu. |
jarosa
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: Meraci pristroj v relacii 300-500 EUR?Bubenin: to je ale dobré jen do čistého prostredí, ale zkus tim lést na střechu a chodit po pálených taskach Tondach....JanoHes: nevím v jakem horizontu myslíš, ale DVB-S transpondery ješťe nejaký ten rok vydrží. Spektrák budeš mít k dispozici funkční pořád. Za osm tisíc bych bych absenci S2 tuneru vůbec neřešil. Až ti umře poslední DVB-S transpnder, tak ti prodam svůj nynější měřáku, který umí jak S2, tak T2... Jak myslíš, ale za tyto penize nic lepšího asi nekoupíš, leda nejakou hračku, která nedovede ani vzdáleně to, co dospělej měřák. A po chvilce zjistíš, že si vyhodil prachy oknem. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Meraci pristroj v relacii 300-500 EUR?Saxon - asi mas pravdu ... Ta cena je viac ako zaujimava, a je pravda, ak by mal sluzit nejakych 5-7 rokov, co bude iste viac, stoji to za to... dik este raz. |
JanoHels
![]() |
|
SaxiTak k tomu přidám remote desktop, ten budu provozovat na privátní wlan, která bude zřízena ad hoc.Potom múžu chodit po tondovi baletním krokem s mobilem v ruce. |
bubenin
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 39 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |