![]() |
|
Koaxiální kabelLidi poradte vyměnil jsem učastnickou šnuru za belden a ono to nechce jed a přitom kdyby jsem tam dal znova tu učastnickou tak by to šlo mám to propojene k zesilovači tecateli až k tv kde mam u toho napajecí trafo s výhybkou tak kde může být problem? |
Mikas15
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 61 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Koaxiální kabelPokud předpokládáme, žes vyměnil účast. šňůru mezi TV a výstupem ze zesilovače (což jsi ani pořádně nenapsal), může to být Tvýma rukama (udělals někde chybu - neumíš pořádně vyměnit kabel, nebo je vadný), nebo ten původní "signál" vůbec nepocházel ze zesilovače ale dostával se do té účastnické šnúry z okolí skrz jeho chatrné stínění... po výměně za kvalitní Belden se do něj už nedostane.... z toho snad už vyplývá co máš prověřit ;) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 390 |
![]() |
|
RE: Koaxiální kabelKdyž to předtím šlo, tak proč to měníš? A problém může být úplně všude, ale s největší pravděpodobností mezi klávesnicí a židlí...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Koaxiální kabelProblém je ve tvých rukách. Člověk se ma pouštět jen do věcí na které stačí.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Koaxiální kabelBelden je IA super koax, mám a používám. Nejednodušeji prosviť koax a 12V žárovkou z nějakého zdroje a je-li OK, tak nemáš možná ten zesilovač impedančně přízpůsoben + další skopičinky. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Koaxiální kabelPrávě vyměnil jsem to za belden protože je určitě lepší než ta učastnická šnura |
Mikas15
![]() |
|
RE: Koaxiální kabelBelden je OK ale co konektory ty dělal kdo?Tam bych začal hledat problém.U Kabelovky 90% servisu byvaly právě nekvalitně udělané konektory Fka.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
satmanKonektory mám udělané dobře prostě když tam dám druhy koax např.. belden tak ten zesilovač nesvítí ale když tam dám tu učastnickou šnuru tak sviti a to znamena že jde tak v čem muže byt problém |
Mikas15
![]() |
|
dej toz5 a už to neřeš,když to chodí,nebo budeš koukat do zdi R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
pierrepetrNic nechodí prostě to přes to nejde ale přes tu učastnickou šnuru to jde ale to je koax na 2 věci |
Mikas15
![]() |
|
ten beldenje vyskratovanej,nbo přetrženej,což ale u beldenu není předpoklad |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Mikas 15chceš,aby to chodilo,nebo chceš mít novej koax?,obě podmínky lze splnit,jenže ty to neumíš a na dálku to jaksi nejde opravit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrTo mám nový koax tak mě neserte a je v pořádku to vím jistě. |
Mikas15
![]() |
|
Mikas 15pokud se domníváš,že u tebe chyba není,tak ho reklamuj R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrVyhul mi pierrepetr |
Mikas15
![]() |
|
no hezky začínáš,včera jsi se registroval a chovat se neumíš,místo poděkování všem,kteří ti radili,hulvátské výrazy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrVy jste mi nikdo neporadili akorát blbé kecy tu máte. |
Mikas15
![]() |
|
RE: Koaxiální kabel“To mám nový koax tak mě neserte a je v pořádku to vím jistě.”Tak načo tu potom pýtaš rady. Najjednoduchšia rada je táto: ak si dokážeš “kvalitne” namontovať koncovky (keďže “kábel je v poriadku”), tak máš určite k dispozícii aj ohmmeter aby si prekontroloval aj hotový kábel. Ak by si nevedel ako na to, tak to môžeš robiť porovnaním s tou účastníckou šnúrou (prechodový odpor tienenie-tienenie, prechodový odpor živý-živý, zvod tienenie-živý... |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
pierrepetrKromě některých kromě tebe. |
Mikas15
![]() |
|
když myslíš,tak asi jo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Emantakovejch chytráků už jsem viděl dost,co si mysleli,že takovou kravinu zvládnou sami,nakonec si zavolali,mockrát oholili koax i se stíněním,tak použili jen střední vodič,jiní zase stínění zkroutili na střední vodič ,umělci,kteří pak nadávají na fórech R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
p. petr.R^ Za dobrotu na žebrotu a dobrý skutek, je vždy po zásluze potrestán. Kolego - souhlas. :) R^ R^ |
CES
![]() |
|
CES.........to je normální dnešní život a bude hůř R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
CES.........tady jde o h..o..v.no,horší jsou ti všeumělci,co se rozhodli vyměnit zásuvky,dva dráty snad umí každý připojit,pak to brní i na LNB,ale 220v proti zábradlí balkonu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrKolego, jasně chce to někdy " hroší " kůži. No a jet si po své linii, na ""TY"" , co mají, -IQ ,se vykašlat. Přeji Vám všem dobrou a úspěšnou noc. :))) R^ :))) |
CES
![]() |
|
CES.........tobě taky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |