Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

Skúsenosti s novým MAGIO SAT

Aké máte skúsenosti s novým MAGIO SAT?

matej37
Registrace: 12/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

Já osobně

nulové....

bretah
Registrace: 9/2012

o 5 vlákien

nižšie je to isté vlákno.
0 odpovedí.
zrejme je to služba o ktorú nikto nemá záujem. Logickým výsledkom neúspechu je sťahovanie na inú pozíciu a kúpenie DigiTV a investícia do PL. Zrejme nepomohlo.
hlavné nevýhody:
- dlhá viazanosť, neistá programová skladba
- nemožnosť flexibilne meniť platené balíky
- celkove negatívny a komunistický prístup zamestnancov firmy k zákazníkom (netvrdím že inde je to inak, len u iných prevádzkovateľov ich na chod môjho zariadenia nepotrebujem ako je rok dlhý takže mi to neprekáža)
- STB krám
- zrejme nízky dátový tok a z toho plynúca (ne)kvalita obrazu. Súdim podľa hrdých vyhlásení prevádzkovateľa o tom koľko možno nahrať hodín programu na 80Gb disk
- obmedzený HDD a z toho plynúca nemožnosť uchovávať programy dlhší čas (nezmestia sa nové)
- nemožnosť prehrať program inde
- všetky výhody, ktoré sú menované prevádzkovateľom a vymenované neznalými "telefonovačmi" nie sú výhodami platformy ale dokáže ich sprostredkovať takmer akýkoľvek 100-eurový obyčajný prijímač. bez viazanosti.

Práve som absolvoval rozhovor s bankou, kde mi pani vysvetlila, že mám asi "debetnú kreditnú kartu" ale oni mi ako jediní ponúkajú kreditnú kartu s bezkontaktnou platbou. každý kto nevie čo ponúkajú iné banky sa musí chytiť.rovnako je to s magickýmsatom.

Dagy2
Registrace: 11/2010

take iste skusenosti

ako so slovenskymi telekomunikaciami, t-com/om/ t-mobile/om/, slovak telekom/om/...a.i.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

RE: Skúsenosti s novým MAGIO SAT

Veď majú tisíce zákazníkov na novom MAGIO SAT a to ani jeden nečíta diskusiu na parabola.cz? :-(

matej37

No asi nie,pravdaže majú tisíce keď im reklamu robili aj obecné rozhlasy.A aj mojom okolí čo to ľudia majú a je ich dosť ani netušia že nejaká parabola.cz existuje.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Dagy

lepšie by som to nenapísal. Inak sem tam chodím s kamarátom robiť migrácie,no katastrofa.Zoznamy neaktuálne, napr.zákazník už na danej adrese 3 roky nebýva, zmenu adresy riadne nahlásil, ale v zozname je stále stará adresa..Inde je služba už dávno zrušená, no v zoznamoch je aktívna atď. A keď vidím, kolko ludia platia peňazí za nič, tak škoda slov. Hd vysielanie-žiadna podpora,ani propaganda, pobehali sme veľa ľudí, jeden mal aktívny aj hd balík, inak nikto.Pre koho to vlastne vysielajú? Ak by som mal záujem, viazanosť na hd balíku je tuším 6mesiacov.Ich prijímače by sme my znalí nechceli ani zadarmo.Podľa zistení, (nevhodné slovo)sat môže poďakovať bývalej digi, vačšina ľudí prešla v minulosti na magiosat práve od digi vďaka neustálym výpadkom signálu, príčiny vieme.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

matej

som ti dost jasne a snad zrozumitelne napisal moje skusenosti s magio sat...

bohus31

Magio SAT - veľká spokojnosť

Skúsenosti s Magio SAT mám veľmi dobré, v balíku spolu s internetom, platím 25 e. a to mám 75 kanálov, včítane všetkých športových kanálov na našom trhu. Bezkonkurenčná platforma pre športových fanúšikov(zvlásť futbalových - Anglická, Talianska, Francúzska, Nemecká, Španielska liga - všetko pokope) a nielen pre nich. Obraz v SD dobrý, na HD vynikajúci. Kto má rád šport, jednoznačne Magio SAT. Odporúčam

pista83
Registrace: 7/2008

hm, koľko toho napozeráš v tom vynikajúcom HD?
Okrem 6 športových kanálov je tam už len podľa zoznamu NGC a mooz.

kde je ostatných ca 30 HD staníc dostupných na tomto trhu?
potom je jasné, že na 80GB disk sa zmestí až 120hod záznamu.

za kvalitu služby príklad - vyhľadávač na stránke prevádzkovateľa, kľúčové slovo: "magio sat", z vyhľadaných súborov "nové magio sat" a tu link "programové balíčky".
Výsledok: "Ľutujeme ale táto stránka sa nenachádza na na stránke www...."

Dagy2

P.S...

viem, že mnohým stačí k spokojnosti slovíčko "vynikajúci obraz v digitálnej kvalite" na to, aby si mysleli že majú to najlepšie.
Mal som priateľov, ktorí boli spokojní že im Digi nejde keď prší. Pýtal som sa prečo by to nemalo fungovať, tak ma poučili: "veď to je cez družicu a digitálne a keď prší tak to nemôže fungovať". Darmo dobrú službu robí hlavne dobrá hoď-lajno linka.

Nelobujem tu za žiadnu službu, ale pre kúpu tejto služby hovorí len jeden argument - anglická liga. Inak má v porovnaní s ostatnými jednookými službami na našom trhu len nevýhody.
Lenže na to tu je množstvo iných možností ako NC+ alebo česká DigiTV s CI-modulom ako doplnok k inej službe. Napr. freesatu.

Dagy2

bohus31 ty si riadny (nevhodné slovo), ake su tam skusenosti, radsej bud ticho, ked si primitiv.

matej37

Dagy2

Bežným užívateľom určite stačí, obraz taký istý humus ako Freesat, výhoda Anglicka liga aj v HD, pri kombinácii s internetom bezonkurenčná cena na trhu. Kritiku väčšinou píšu ľudia, čo posielajú eurá sudruhom za share.. inak Magio dáva na jednu zmluvu až 4 zariadenia, šikovnejší susedia už majú dávno poriešené, a na jednu zmluvu ich to vyjde po 3,75 mesačne

milosza001
Registrace: 2/2013

Magio SAT - veľká spokojnosť

Mal som aj Skylink, aj Freesat, aj Digi TV. Teraz mám Magio SAT. Dagy2 má pravdu v tom, že sa oplatí kvôli anglickej lige, ale nielen kvôli nej. Nesúhlasím však, že má táto služba v porovnaní s inými len nevýhody. Záleží, čo od Telekomu zákazník používa, v kombinácii s internetom je táto služba veľmi dobrá. Za 25 eur 92 kanálov všetkých žánrov( nie 75 ako som tvrdil vyššie) DIGISPORTY 1,2,3 v HD, ponuka HD sa po novom roku bude rozširovať aj na iné ako športové programy. K tomu dostanete možnosť sledovať atraktívne TV kanály aj cez internet v podobe služby Magio go.( Toto tu zatiaľ žiaden SAT poskytovateľ neponúka) Kto trvá na čo najviac HD kanáloch, aj základných a nie je športový fanda, vyberie si Skylink, kto má rád šport a využíva aj inú službu od Telekomu, voľba č. 1. Magio SAT.

pista83

Máš Magio IPTV

pista83: Nemáš náhodou Magio IPTV? (TV cez internet) S tou som spokojný aj ja. Mal som obavy či to bude stíhať lebo mám len aDSL 10 Mbit ale ide to v pohode. Konečne znova pozerám Premier League.

Richard21
Registrace: 9/2009

mám Magio SAT

Mám Magio SAT(nemám IPTV) a využívam aj službu Magio go. Portál, ktorý ti umožňuje sledovať všetky základné SVK programy, plus atraktívne dokumentárne a športové programy, kdekoľvek sa nachádzaš, na PC, tablete a mobile(jedno konto - tri ľubovoľné zariadenia). Je to skvelá vec, keď často cestuješ mimo domov.

pista83

ani cenove

nie je chlapi 25EUR žiadna výhra. Neberte ma, že tu za niekoho kopem, ale:
- u iného prevádzkovateľa balík s 80 výlučne ČR/SR programami (na rozdiel od magio tam nie je aljazeera a moldavská TV) stojí 10,80 EUR/mes. v tomto sú naozaj všetky základné CS/SK telky, ktoré v magiu chýbajú, napr. som nenašiel Prima Zoom - dobrá telka alebo CT art. a v týchto programoch je dnes 9 HDTV programov. verím že o týždeň najmenej ďalšie dva.
- internet u pomarančových od 6,99EUR/mes.
- internetové telky "v základe" naozaj nikto neponúka (okrem HBOGO, Filmbox Live a všetkého čo ponúka smart TV a lepšie SAT prijímače), pretože bežní prevádzkovatelia nevyžadujú párované prijímače.

MagioSat by som naozaj dal len ak nemám chuť inak zháňať PL.

Dagy2

matej

ak chces tak ma kludne urazaj. pravdepodobne ani nevies co ti priamo k teme odpovedam a skusenost so slovenskymi telekomunikaciami, a.s si vobec mal?

bohus31

na satelite v SK je magiosat jasna volba pre kazdeho, kto chce legalne sledovat TV u nas
ak je k dispozicii magio iptv, tsk potom este tu
ostatne nema zmysel riesit

Javi
Registrace: 2/2006

Kto nepotrebuje šport tak to určite jasná voľba nie je.A okrem futbalu tam nič iné nie je čo sa neponúka legalna konkurencia za lepších podmienok.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

matej37: a co chces vlastne konkretne vediet k tomu novemu Magio Satu?
skusenosti su siroky pojem, zalezi co vyzadujes resp. ocakavas

LG 32LH5000 1080p - Kaon CO1300 HDMI - Magio Sat L

Eddward
Registrace: 3/2010

magio GO

tak ešte pozerám tie magické veci čo ponúka táto platforma.

Magio GO = 8TV kanálov zo základu. ja cestujem naozaj veľa a na každom hoteli je dnes TV so základom, zato internetové pripojenie nebýva také aby sa dalo pozerať video. A navyše pozerať telku na iphone 4"... chápem, ako reklamný slogan a marketingový argument je to určite dobrá funkcia. Na 4" potom ani SD kvalita nevadí. Na 65" TV je to rozdiel.

Predpokladám, že tie internetové TV sú tie, čo bežia voľne, t.j. každý kto má nejaký hybridný slušný prijímač ich môže pozerať. alebo t-com platí poplatky za svojich zákaznkov a nič za to nechce? o tomto som sa na webe nedočítal nič.

mimochodom bez magio go - existuje niečo ako streaming a vedia ho dnes mnohé SAT prijímače. Takže môžeš pozerať ľubovoľný program ktorý tvoj SAt vie naladiť kdekoľvek kde máš prístup k netu. z tvojej domácej siete, včítane nahrávok, včítane nastavenia nahrávania prijímača atd. toto tiež nie je žiadna novinka a už vôbec nie vlastnosť prevádzkovateľa magio.

apropo - tí "čo sa už zariadili" ako bolo povedané vyššie a zdieľajú jednu zmluvu na 4 byty (ja ich nazývam inak) práve nekupujú párované prijímače ale tie čo vedia zdieľať karty cez wifi v rámci celej ulice alebo paneláku...
pevne verím že raz na nich príde.

Dagy2

Magio maju romovia, socialne slabsi, inteligentne slabsi a skrblici a par ludi(normalnych) kvôli pl.

Kasr
Registrace: 8/2008

Myslim magio sat, nie iptv.

Kasr
Registrace: 8/2008

Kasr, zaujimava uvaha :))) Myslel som, ze skor pises o filckavolicoch :laughing: :laughing: :laughing:

Traky
Registrace: 8/2013

Magio go

Magio go určite nie je zbytočná vec, aj minule som bol v ČR a mohol som pozerať PL vďaka tejto službe, práve tým je tá služba dobrá, že neponúka len základ SK staníc, ale aj programy typu Travel channel, Filmbox, National geographic, Comedy Central no a pre mňa najzaujímavejšie Digisport 1 - 4, Nova Sport, Eurosport 1,2. Čiže to nie je služba typu tv4you ani zapnito, proste legálna TV po internete ako bonus majiteľom, ktorí využívajú služby Telekomu. A nemyslím si, že je to služba pre slabšie skupiny, až také lacné to zas nie je.

pista83
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra