![]() |
|
západní příjemchtěla bych požádat mám parabolu 85x90 staší ofset,doporučí mi někdo jaké družice,chci dát multifeed na 3 lnb a jedna by šla na 0,1W thor |
zdenička
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 352 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: západní příjemněkde holt neprší, nefouká, nesněží, žádné změny tlaku - jó to je ta poctivá česká práce - řádně dotažené šrouby se zárukou 100 let. Skoro jak kvalitní české pivo nemající konkurenci ani v USA. :(( Tiše závidím. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
tukanno já jsem na něj nešáhnul od montáže cca 14 let,a nějaký větry byly R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
pierrepetrtak tebe si sokole zavolám na montáž :-) aspoň máme někoho, na koho se spolehnout R^ (to myslím v dobrém) R^ |
pf09
![]() |
|
pf09...no klidně můžeš,nejsi první ,ale možná poslední,motory se moc nemontují ,tak jeden za rok R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: západní příjemu nás na okraji Moravské brány fouká i když je v celé republice bezvětří :-) Před 14 dny jsme sklízeli na zahrádce střešní tašky od 4 sousedů - taky to střechaři dělali jako dobrou poctivou práci .-) Celkem je kluky lituju - to muselo být Pussy Riots jak z nejvyšších míst :-) |
pf09
![]() |
|
no vidíšalespoň něco jsi sklidil,já jsem všechno zrušil,mám jen stromy a sekám trávu,na podzim shrabu listí i s jablky na kompost R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: západní příjemK tomu motoru. Nevidim problém, jak se to nastaví, tak to chodí. Otázka je, jak se ten motor povede z výroby a jak kvalitně je utěsněný. Když do toho nateče, tak, tak to můžeš mít nastavený jak chceš, usazeniny udělají svý.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
Morousno možná,že to bude tím,že mám nad ním stříšku z PVC,voda ,sníh atd. se mě netýká R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |