![]() |
|
HD Box 7110 samovolné vypnutíNevěděl by někdo proč dochází k samovolnému vypnutí (nepravidelně cca.2-3 za hodinu)Zkoušel jsem přehrát firmware (USB)sice lze ale to nepomohlo,adresář var/ jsem vyčistil,při nahrávání přes porter loader mi (jedno jaké firmware)dojede do 77% a potom se před číslicí objeví znaménko mínus a proces po chvíli skončí (nové firmware je sice nahrané ale myslím že jenom v informacích přístroje)Děkuji za Vaše případné reakce.skohy :(Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
HD Box 7110 samovolné vypnutíAhoj,přístroj musíš vyčistit,celý, hledej na google: HDBClean_new přes Portera jak správně píšeš nahrej flash, hledej na google: Flash.v6.HD BOX.FS7110HDPVR.ird no a potom samotný firmware, tuším, že poslední 3 mají problém s mazáním a číslování stanic (u ekvivalentů jako je Octagon, či Openbox je to opravené) použij starší firmware a to doporučovaný od uživatelů, hledej na google: FAC.HD BOX.FS7110HDPVR.v2.11.57 Pokud to nepomůže: Pozor na vlhkost!!! Pokud máš stroj po záruce mrkni na kondenzátory, mohou být nafouklé, ohnuté či vyschlé Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: HD Box 7110 samovolné vypnutíSouhlas s Babui,použít HDBclean plus.zip. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: HD Box 7110 samovolné vypnutíPoužij raději hbclean starší typ ne new ten je pro nové přijímače 9105+,Hdbox 7119 atd,ty máš starou verzi přijímače a pokud máš po ruce šikovného elektronka dej mu přijímač už mi měnil asi v 10 kouscích staří kolem 3 let kondíky a zas šlapou jak vítr.A stejne problémy jako máš ty a nebo vyměň zdroj za jiný pokud máš. |
Honk76
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 100 |
![]() |
|
RE: HD Box 7110 samovolné vypnutíZdroj jsem zkoušel měnit,to nepomohlo (uvnitř se kondíky zdají ok)zkusím tedy ještě ten HDBClean_new myslel jsem že je pouze na 91...Jinak díky za radyFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: HD Box 7110 samovolné vypnutíJsem ho zapnul na Hdbclean a možnost Erase users data nešla odkliknout a dole bylo pouze napsáno "serial connected,sending stopbit (...)čekal jsem do 240 pak jsem ho vypnul a ted se nedá připojit ani přes RCC ani přes port loader a pouze po chvíli začne blikat červená dioda (asi už je po smrti)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
skohy,ale pohrál jsi si,na smrt to nevidím,spíš někoho,kdo tomu rozumí víc R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: HD Box 7110 samovolné vypnutíHmm, některé doporučené postupy mají za následek opravdu klinickou smrt, raději to pošli někomu kdo tomu rozumí. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
7110jedna 7110 mi umrela, normalne bezala korektne bola vypnuta a po dal. zapnuti nenabehla ! Nahodil som ju zo zalohy, prehral novy firmware, normalne isla, vypol som ju a uz nenabehla. FTP spojenie nic, telnet nic, RS232 nic, Portet, HDclean nic. Zdroj premerany a bol dobry. Takze koniec ! Bol to labilny box, 9105+ je proti nemu zazrak, cca 1 rok chod bez zaseku. 7110 3x do roka obnova zo zalohy. |
tono
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
RE: HD Box 7110 samovolné vypnutítono a co kondiky na hlavni desce. Ty byli taky ok? I to muze byt příčina proc prijimac nechce naběhnout. Uz jsem se s timsetkal vícekrát, ze filtrace ve zdroji ok a na hlavni desce jiz bylo par jak se říká v pr... |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
to HYPERano mohlo to byt takto, v servise mi povedali ze bol cely "vyhoreny" ! Je mozne ze tam toho odislo aj viac ? Kolko stala vymena tych kondikov ? |
tono
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
![]() |