![]() |
|
Dajto HD a Doma HD SkylinkTak se nám to začíná rýsovat viz Ž..e.sk |
jack775
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 268 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD Skylinkasi to bude mat nieco spolocne so spustenim AntikSat? |
jendo75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD Skylinkdalši tv odpad pro retardy jak ste vy 2 :laughing: |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD SkylinkJo OK, Skylinku a dík za další HD. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD Skylinkještě daji Fanda Hd,nova cinema Hd,barandov HD, přesunou tam CT1,2,sport HD ,Joj HD ,PlusHD a máme těch 10 programu= 10 test |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD SkylinkWADER, ty budeš strašný zakomplexovaný vemeno! |
jack775
![]() |
|
kuri75jses si jisty tema CTckama? CT by mela mit svůj vlastní TP pro sireni programu v HD verzi. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD Skylinknejsem jen tipuji třeba budou CT-ka jinde |
kuri75
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD Skylinkotazka zni kdo je vemeno ? koukat 10 minut programu / 15 minut vyplach mozku reklamou v hd :laughing: nebo za vypalne/serpo požadovat kvalitu ! čekej zvyšeni poplatku od 2015 :laughing: |
WADER
![]() |
|
Wadernikdo tě nenutí to sledovat ja jsem také přešel k O2 a Skylinku mám pouze digital. |
kuri75
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD SkylinkVyuzijem tuto temu na otazku ohladne podpultovych ponuk Skylinku, ktore boli tiez spominane na zive .sk. Nedostal som v poslednej dobe ziaden mail s nejakou vynimocnou akciou a ani ma od jari neotravovala nejaka Skylink maserka :laughing:Ak ste nejake ponuky dostali tak ich hodte do placu. V clanku sa spomina Multi na rok za 73,90 eciek (cca 2 tis. CZK). Podla vyjadrenia Skylinku je tych ponuk viac, ale ich nebude zverejnovat. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD SkylinkNechápu, proč si psal něco o retardovi, jen jsem založil téma, co se píše jinde a proto jsem retard?Vzpamatuj se, myslíš si že jsi zajímavej!? |
jack775
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD Skylinknekoukam kolego kuri -mam freesat medium/dvbt/+ polskou nc+hd spokojnost -- pitomci ktery reaguji na každy pohyb skylinku mne vytačeji !! nekdo ten novy transporder v hd prišti rok zaplati ! kdo asi ?? |
WADER
![]() |
|
WADERBuď v klidu, ty to nebudeš, tak proč tě to vzrušuje :laughing: |
jack775
![]() |
|
kuri75pokud jim to klapne a vyjde podle planu, tak bych tam videl ty slovensky programy JOJ HD, JOJ PLUS HD, DAJTO HD, DOMA HD, STV1 HD, STV2 HD a z ceskych bych tam videl Nova Cinema HD, FANDA HD, PRIMA COOL HD, mozna PRIMA ZOOM HD, pripadne BARRANDOV HD. To bude ale za predpokladu, ze se Skylinkem vyjednavali i zastupci televize Nova, Prima a Barrandov. Pak bychom mohli nazvat tento TP ciste Cesko-Slovensky transponder. Uvidíme za par dni, jak to cele nakonec bude ohledne sireni HD programu na staronovem TP 11876/H DVB-S2/8PSK. |
HYPER
![]() |
|
Trakytak ja mam známého, který dostal rovněž akci na balik MULTI za 2000,- Kc na rok s moznosti aktivovat balik HBO na 3 mesice. Nabidku prijal. Predtim mel na karte myslim balik Mini. Nejsem si ale 100% jist. Další kamarad dosttal rovněž od Skylinku tradicne akci na balik Mini za 1230,- Kc na rok. Jsem zvedav co dostanu ja od Skylinku az mi bude koncit balik Kombi koncem brezna. :))) |
HYPER
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD Skylinkuž bude na čase aby to vysielali v hd. čím kvalitnejší obraz, tým kvalitnejšie vymytý mozog.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD Skylinknezakladej tu podobne blbosti ! maš pod člankem komentar ! posledni 2 roky tady na foru --- nejde mi skylink / skylink pridava /skylink planuje / ste pitomci !! a jdu do bane :laughing: hezky večer majitelum karet nc+ hd a jinych karet hezky obrazek dnes pri fotbalku v opravdove hd kvalitke :) |
WADER
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD Skylinkno jo, tak se dívej na kvalitku :laughing: |
jack775
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD Skylinkmě otravuje jen Freesat - vždycky jim řeknu, že PremierLeague nemají a paní mi oznámí, že od nového roku půjde i PremierLeague a tím to ukončíme :-) Skylink jako dlouhodbě platícímu chujlovi mi nikdy žádnou super nabídku po telefonu nedal :-) PS: a nechápu, kde baba od UPC vzala telefon z databáze Skylinku (jak řekla) - či? :laughing: |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
pf09me volala taky asi před mesicem z UPC a zda mi nekostickuje obraz a jak jsem spokojeny atd. bla bla bla. Taky jsem ji řekl, ze pokud by mi nabidla programovou nabidku s anglickou PL, tak ze bych o tom uvazoval. ;) |
HYPER
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD Skylinknetrep pitomosti kolego pf0009 :8) sem tam 3 roky žadny telefonat od nich ,pokud to ovšem nezvedla manželka :laughing: premier league jedine zahranični platformy ! - minule som to pozrel na digi 1 hd u kolegu skoro sem usnul komentar katastrofa studiovy ze slovenska ! každe 5 slovo slovan :fuming: kolego hyper -- tak som ti to poratal maš tam 12 programu hd/ novy transporder = tak 2mb/s :laughing: pohodovy večer, jdu na futbalek ... |
WADER
![]() |
|
WADERje jich 11 s tim, ze tam nebude bud Barrandov HD nebo jeden z programu Prima v HD. :))) |
HYPER
![]() |
|
WaderAle Prima Cool HD nemá náhodou vubec špatnej obraz-spíš velmi dobrý.Pravda dostupnost jde jenom někde.Ale statisíce to budou. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD Skylinkkolegove dejte mi ješte typ kdo dava dnes LM- live Bayern/ Munchester dnes v hd ! na sk/cz kanalech ? na tem vašem skylinku :laughing: :laughing: |
WADER
![]() |
|
WADER15:48 - telefon - neznámé číslo... netrepem žádné pitomosti. Nemám důvod tady ťápat blboviny - a není to poprvé. A co? Máš snad lepší vztah k UPC než ke SL? Obé nás odrbává na úkor kvality obrazu... a nadrzo baba řekne, že ví že jsem zákazník SL... PS: to víš, že PL jedině od zahraničního sokolawadera :-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |