![]() |
|
Dajto HD a Doma HD SkylinkTak se nám to začíná rýsovat viz Ž..e.sk |
jack775
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 268 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD Skylinktrandak plny odpadu...VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
WADERA kde to dávají na tem tvojim Free sat :laughing: řekneš nám? |
jack775
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD Skylinkna polacich hd blbečku :laughing: proto si kupuji každy rok novou prepaid kartu ...mate tam českeho rozhodcu ! ...offff.. |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
jack775No tak u freeSat mají smulu i zítra s CT4 Sport HD. :-/ |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD SkylinkTy jseš prostě vymaštěný děcko, ptal ses na Skylink, co sem pleteš pšonky ty vemeno :laughing: |
jack775
![]() |
|
Wader + co mají cyfruBayern dávají canal+ sport polska hd nebo sky de hd 4 ..pro nás co máme cyfru tak ti poláci... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 637 |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD SkylinkA ještě jsem zapoměl u freesatu na sport1 hd hungaria.. velbloudi a bavoráci... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 637 |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD Skylinkpánové zbytečně se tady dohadujeme co nám přidají za HD programy ? nikdy se nás předplatitelů a nebo nyní i plátců Serpo neptali,jaké bychom programy chtěli i v HD přidat.Udělali si to vždy podle svého, jak to vyhovuje jim. Myslím,že by jim to nic neudělalo udělat průzkum a potom podle zájmu a samozřejmě podle finanční situace přidali třeba 4 HD programy podle největšího zájmu a potom další podle sebe a finančních možností. Ale to je u Skylinku asi jen utopie!! Zákazník náš pán jim opravdu nic neříká. Jsem asi snílek, ale napsal jsem jen svůj názor, tak mne prosím agenti Skylinku nekamenujte. :bomb: |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD SkylinkAno chlapci a skylink zas zabudol na animal planet hd. Teraz sa tu potierajte. Oni si pridaju co chcu, nie co chceme my.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD SkylinkZaplať si a potom můžeš něco chtítDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD SkylinkNo zbohom, tie pretuningovane stare skatule v tych ordinaciach a panelakoch bude este lepsie vidiet....... :razz:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD SkylinkMě vůbec nevadí, že nás nazval retardy, ale od někoho, kdo neumí ani rodný jazyk to zní trochu zvláštně..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD SkylinkTomik neviem, to je reakcia na co ? Neviem najst,....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Dajto HD a Doma HD SkylinkNechapem Markizu. Nedavno rozhodovali o spoplatneni ich zakladneho hd programu a teraz aby spustili vedlajsie v hd? Fakt divne! A co bude na Doma v hd? Snad nie tie turecke stupidity , alebo stare latinskoamericke serialy?!A inac, ako to je s Markizou hd? Lebo som "nepisal ziadost" o spristupneni hd a cez kartu mi stale funguje. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |