![]() |
|
e-mail od skylinkuDnes mi přišel "výhružný mail"Vážený uživateli služeb Skylink, Dovolte, abychom Vás upozornit na blížící se Datum splatnosti Servisního poplatku, které pro Vaši dekódovací kartu č. xxxxx.... vychází na 07.12.2014. U dekódovacích karet, pro které nebude uhrazen Servisní poplatek k jeho Datu splatnosti, dojde v souladu s platnými Všeobecnými obchodními podmínkami k zastavení poskytování služeb Skylink. V případě, že se rozhodnete pro některý z placených programových balíčků z nabídky Skylink, nemusíte se po dobu trvání předplatného Servisním poplatkem zabývat. Servisní poplatek je zahrnut v ceně každého placeného programového balíčku. Čurina je ta že ta karta mi vůbec naptří,tak jsem jim to napsal jsem zvědav na odpověď Rv :laughing: Rv Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 777 Galerie: jackino |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
milapravda R^ R^ R^Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
člověkA z čeho vyplývá, že je musí platit? Nějaký odkaz by byl?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscer„A z čeho vyplývá, že je musí platit? Nějaký odkaz by byl?“To jako myslíš že nyní se budu hrabat v několik let starých rozhodnutí? Je jasné že při jednání Skylinku s ČT a Primou na takovémto postupu se dohodli, nebo to chceš zpochybnit? Nebo co vlastně chceš zpochybnit? Pokud to bereš jako slovíčko „musí“, tak je jasné že musí každý akorát umřít, jinak nic nemusí. Nicméně faktem zůstává že za karty ČT + Prima Skylink se. poplatky dostává. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
pro kámošejoscer např. tady:Po převedení karty za vás technické poplatky vůči M77 Group každý měsíc vypořádá FTV Prima více tady: http://www.iprima.cz/prijem-tv/prima-na-satelitu-zdarma |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: e-mail od skylinkuNo, já psal o ČT. Ale to je jedno. A "vypořádá" není totéž co "zaplatí".Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
a kdo dostaneprvní e-mail od s.l. asi tohoto znění ....Vážený zákazníku , převzali jsme pod naši zprávu Vaši kartu T-mobile ...bla bla bla ...čímž Vám vzniká povinnost zaplatit ... :laughing: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: e-mail od skylinkuJoscer ty se vyzuješ ze všeho. Jen abys měl pravdu :razz:Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: e-mail od skylinkučekal jsem dva roky , daly 2085 !!!tak nech sa IM darí !!!! Info o kartě: 42648xxxxxx close Satelitní platforma: Skylink Typ kódování: Irdeto / ICE Zúčtovací měna: KČ Servisní poplatek: Na tuto kartu se placení servisního poplatku nevztahuje! PŘEDPLACENÉ SLUŽBY Balíček Předplatné pro období: 29.10.2014 - 01.01.4099 |
tonek
![]() |
|
tonekTo je v poradku, vsak si u T-mobile nic neplatil. Ale nikdo nerika, ze to tak bude "naveky" :))) |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: e-mail od skylinkuPo vánocích dárek k novýmu járu a serpo jak vyšitý :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSCo jsi ochoten na to vsadit?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: e-mail od skylinkuNa co? Že karty T-M budou navždy zdarma? Na to ani zlámanou grešli ne.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
navždy néjen do r.4099 ale jeno na Nový Rok !:))) :laughing: :))) |
tonek
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |