![]() |
|
servisni poplatekdnes jsem zaplatil sestre servisni poplatek ve 12 hodin pres ucet ono bude 6 a stale nejede karta byla mimo provoz 2 mesice |
venca263
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 513 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: servisni poplatekDíky za zprávu :)))Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: servisni poplatekProvokuješ nebo jak je to? ;) |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: servisni poplatektak to už do středy nějak vydrží.když né tak do ní vraž 25Ká za SMS |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: servisni poplatektak jsem blbej ja kdyz sem si to platil tak to nabehlo hned v ten den |
venca263
![]() |
|
RE: servisni poplatekOvěření služeb na kartě na stránce skylinku jsi zkoušel? ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: servisni poplateka co tam mam skouset |
venca263
![]() |
|
RE: servisni poplatekpocitej tak dva az tri dny pracovni ti to pude |
trafo100
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 100 |
![]() |
|
venca263Jestli jsi to svoje platil z účtu na účet, tak ti to nemohlo jít týž den. To prostě nejde.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: servisni poplatekjoscer, ak platbu realizoval z tej istej banky aku ma Skylink tak to prebehne za par sekund ;) Ale to asi nebude jeho pripad :laughing: |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: servisni poplatekTraky minimálně 24 hodin |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: servisni poplatekzkoušet tam můžeš třeba platnost serpa na kartě Venco ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: servisni poplatekNebo si třeba může vyzkoušet zaplacení některého z balíčků. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: servisni poplatekKdyž zapomene, kde sestra bydlí, tak tam mu sdělí její adresu a telefon. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
urychlení serpoZaplatil jsem kamošovi spešl mini bal. na dva roky za 1996,-za 24 hodin to tam měli na účtě a telefonem jsem to u nich unáhlil za dva dny.Ony se kočky na účet normalně koukaj 2x za týden,když jsem zakukal,tak se mrkla a spustila to.Za tu cenu sem to osobně ukecal dokonce i pro sebe. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
servisni poplatekcez ucet to niekedy trva aj 3 dni.najlepšie je priamo predajcovy SKYLINK a ide ti to do 2 hodin.A pozeral si či ju maš už aktivnu a neprišli ty zapisi na kartu. |
miro75
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
RE: servisni poplatekU prodejce to naskočí okamžitě.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: servisni poplatekOkamžitě to naskočí při platbě kartou. Odpadá totiž cesta k prodejci a zpět. A navíc je to možnost jen v době jeho fungování.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
nebo mítservisní web doma,taky okamžitě,u odpojených karet napodruhý refresh,to je trest za nevčasné placení serpo,ale nikde to neříkejte R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
RE: servisni poplatekMěl jsem kredit 700 Kč. Doplatil jsem kredit do částky na Kombi platbou kartou přes internet, ne posláním na účet (platba je chráněna kontrolní SMS). V zákaznické zóně je několik typů plateb, vybral jsem tu kartu. Kredit se navýšil obratem. Pak jsem z kreditu uhradil Kombi. Datum platnosti Kombi na kartě se změnilo také ihned. Vše bylo hotovo asi za 5 minut. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
stáníkuzítra po škole si zkus vyhledat ROZDÍL mezi platboukartou a převodem na účet ! pak nám napiš ! ;) |
tonek
![]() |
|
toneki platbou na účet přes servis 24 můžeš mít aktivaci ihned. Jen to musí nabízet chráněnou platbu přímo, pak to funguje.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubamožná že jó ???ale účet S.L. není u ČSOB ! |
tonek
![]() |
|
Pro TonekMilý Tonku, rozdíl mezi platbou kartou na internetu a převodem na účet přes internet je velký. Přímou platbu kartou na internetu umožňuji některé e-shopy, pojišťovny a řada dalších institucí včetně Skylinku.Při platbě kartou přes internet (možná se to jmenuje jinak a jen jsem to špatně nazval) zadáš pro příjemce na internetu číslo své karty a třímístný dodatkový kód uvedený na kartě. Pokud je karta u tvé banky v chráněném módu, přijde ti SMS s kontrolním číslem, kterým platbu potvrdíš. V tom okamžiku je platba považována za zaplacenou a nečeká se, až se peníze zapíšou na účet příjemce. Proto mi při tomto postupu proběhly všechny transakce se Skylink během několika minut. Pokud posíláš přes internet peníze na účet příjemce, uvádíš svůj účet, účet příjemce a další údaje. Žádné číslo karty se přitom neuvádí. Platba je uskutečněna až se peníze objeví na účtu příjemce, tj. obvykle za 3 dny. Pokud nevíš, tak nepoučuj jizlivě druhé. Děkuji ti. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
pro upřesněníkoukám , že to stále není jasné. Mimo platby kartou je ještě jedna možnost a to On-line služba České spořitelny PLATBA 24. Je to klasický převod na účet, bez karty, ale s online potvrzeím a tudíž okamžitou aktivací služeb .Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
stáníkudíky za obšírné infonebudeš a nemusíš mi věřit ale já to znám a používám 10 , možná 20 let , přesně to nebudu zjišťovat ! nikoho mi netřeba poučovat ! na rozdíl od tebe jen se tě jizlivě zeptám (což jsi bohužel nepochopil z mého předchozího příspěvku) JAK autor vlákna ZAPLATIL ??? :8) |
tonek
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |