![]() |
|
Technisat 1 Tb HDDSkúšal niekto zapojiť do satelitného prijímača hard disk SSD napr. 500 GB ? Rozpozná ho OS prijímača, pokúšal sa to niekto urobiť? |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
RE: Technisat 1 Tb HDDtvoje ISIO má USB a eSATA. Ak tam pripojíš disk cez toto rozhranie tak je mu to jedno aká je to mechanika.500GB zvládali už dedkovia - ja mám HDS2 s 500GB diskom. ISIO by malo zvládnuť 1TB určite. V STC je šuplík do ktorého môžeš vložiť 2TB disk SSD alebo 2.5" |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
Dagy2Ja mám prijímač Technisat TechniCoder ISIO S 1 TB a chcem nahradiť interný disk Western Digital 1 TB, ktorý má rozhranie SATA 2 s diskom SSD s kapacitou 500 GB alebo 1 TB, pretože ten disk niekedy pracuje tak, že sa rozkmitá skrinka, čo vydáva nepríjemný zvuk. |
karamelka
![]() |
|
RE: Technisat 1 Tb HDDZase Karamelka a zase problěm. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Technisat 1 Tb HDDKeď bude inverzia, tak budú dobré príjmové podmienky, Skylink pokusne navýši prenosovú rýchlosť a ty budeš mať lepšiu kvalitu obrazu a aj zvuku. Zvládne to ten tvoj disk ??? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
karamelkamám 6.5roka starý HDS2 s 500GM HDD.- disk je montovaný v gumových uchyteniach, počuť ho keď štartuje ako zvuk keď sa niečo rozbieha, nie počas stáleho chodu. tak sa pozri do prístroja, či nezabudli vložiť gumu - to mi pripomenulo vtip o Husákovi. - disk mám nastavený na vypnutie po myslím 5 minútach. Takže 90% času stojí a netočí. V prípade, že jeden program pozerám a druhý začne nahrávať, žiadny zvuk nepočuť, začiatok nahrávania si možno všimnúť len za predpokladu, že prepína karty (mám jednu so základom a druhú s balíkmi) a to ca 3sek zastavením pozeraného obrazu. - viac hluku robí špinavý ventilátor - keď má lopatky špinavé od zapečeného prachu vydáva zvuk. Po vyčistení je to zase OK - robil som to asi 2x. Ventilátor je tiež v gumových držiakoch SSD disk predsa musí mať rovnaké rozhranie ak je SATA2 ako každý iný HDD. Na funkciu predsa nie je dôležitý HW ale rozhranie a súborový systém. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
bretahZ iných satelitov nebola navýšená prenosová rýchlosť. Pozeral som na programy z 28,2 st. E a tam prenosové rýchlosti ako každý iný deň, takže je malá pravdepodobnosť, že bola inverzia a bolo to 13.11.2014. |
karamelka
![]() |
|
Dagy2Myslím si, že by ho mal zobrať. Mne sa aj napriek uloženiu na gumových nožičkách rozkmitá niekedy horný kryt, pravdepodobne keď sa dosiahne rezonančná frekvencia. |
karamelka
![]() |
|
koaxVo väčšine prijímačov je vždy určitý problém. Technisat s verziou International si narobil zbytočné problémy. Okrem kvalitného obrazu a zvuku tam skoro nič nefunguje, nefunguje spoľahlivo prenos súborov z PC do Technisatu a ovládanie prístroja nezodpovedá kategórií. |
karamelka
![]() |
|
RE: Technisat 1 Tb HDDVelke disky pripojovat lze. Ja jsem uz k ISIO pripojoval uspesne i 4TB velky disk, jen bylo potreba mu trochu pomoci. |
izidor
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
![]() |