![]() |
|
Cena balíka Digital sa možno zvýšiOperátor zároveň zdôraznil, že cena servisného poplatku sa nemenila už dva roky a je na úrovni 1,20 eura mesačne. Skylink v budúcnosti taxu možno zvýši.„Pokiaľ si zákazník nepredpláca žiadny platený balík, hradí servisný poplatok. Ten je už viac ako dva roky na úrovni 1,20 eura mesačne a je teda možné, že sa časom zmení,“ dodal Glisník. Poplatok bol v apríli zvýšený o 6,10 eura pri platbe na dva roky dopredu. Nemenil sa pri platbe cez SIPO alebo inkasom z účtu. Skylink servisný poplatok v roku 2012. Pôvodne však sľuboval bezplatný príjem základných televíznych staníc. V Česku dostal pokutu, u nás nie. na z.v.sk |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 713 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123 | |
![]() |
|
To:pierrepetrMyslím že se na to díváš dost černobíle a jednostranně,přece tu nejde ani o to jestli na serpo někdo má či nemá apod. ale už jen o princip věci,když budeš mít smlouvu např. od pojištovny která se ti zaváže že nebude požadovat při autonehodě spoluúčast na to či ono a když se nehoda skutečně stane ji požadovat bude ,nepřijde ti to přinejmenším protipávní ???Na druhou stranu je ukázkou toho že netřeba platit za FTA v německu a to v daleko větším počtu vysílaných kanálů je důkazem toho že to jde i jinak a ne se jen pakovat za každou cenu co to jde.Z čeho platil např. skylink náklady když serpo několik let nepožadovali ?Srovnal bych to s např. s těmi nesmyslnými zdravotními poplatky 30Kč,tolik roků po převratu to šlo bez poplatků najednou Jůlinek zavedl strikně poplatky,ted se ukázalo že je to nesmysl na kterém si hlavně /především/obvodáci pakovali kapse.Jak vidno jde to i jinakKromě toho mě vadí že Skylink si maže kapsu vysíláním reklam naa placených kanálech které by tam neměli co dělatčili takové aspekty by se měli tady rozebírat a zdůraznovat.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
RE: Cena balíka Digital sa možno zvýši"Skylink si maže kapsu vysíláním reklam na placených kanálech".Tak máme sice teprve 8.ledna, ale myslím, že vtip roku už je na světě. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
to dvbDVB no ale jakou kvalitu mají ty fta německé programy. Ty doby kdy tam byly filmy a tady se prodávali na VHS už jsou dávno ty tam. A hd verze mají spoplatnene. Ty německé fta programy je hnus.. ny odvar. Jo a kte smlouvě tu si neuzavrel s m7 ale s towercomem. M7 to jen uvedlo do normálního stavu. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
To:satman1No já ti ale z pohledu uživatele kašlu na o jakou smlouvu jde a kdo co uvedl do normálního stavu,pro mě jako diváka je podstatné s jakým přístupem a podmínkami přichází provozovatel k divákovi.Já osobně nevidím tak jako myslím naprostá většina nějaký kvalitativní rozdíl na německých kanálech vidíš a nevím o jakéže tom hnusu mluvíš ,řekl bych že na kvalitu SD lepší jak skylink SD který si to nechá ovšem pěkně zaplatit.Jinak To:joscer ,asi se nedíváš např. na TV Paprika, NGC kde jich je jako máku zrovna ted ,bebe sušenky,prášky na praní,mukosolvan a to je jako co ???Tak ten vtip roku hezky odlož. DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
@DVBAle já nikde nepsal, že na programech není reklama. Vtipem roku jsem myslel to, že si na těch reklamách Skylink mastí kapsu. A myslím si to dál.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
to dvbTak se koukej na německé volné kanály je tam podle tebe spousta kvalitní zábavy. Podle mě mají program na ho... Vno. Pro mě nedivatelny. |
satman1
![]() |
|
To:SatmanNo takže jak vidím opět jsi nepochopil podstatu věci a to co tu probíráme.Podívej co dávají naší provozovatelé sat.tv FTA pokud vím tak pár poblblých soukromých spol. typu regina a spol,nikde nějaký plnohodnotný program celistvý pořady a asi zavrhuješ německé kanály nejspíš tím že /možná/neznáš řeč pak je to o ničem to beru,můžu ti ovšem říct že sleduji intenzivně N24,Phoenix,ZDFinfo pro super dokumenty dále pak cel. filmy ZDF ARD kde div se světe nejsou rovněž reklamy a pro ty co neplatí nějaký ten náš balíček maají Eurosport kterému díky sportovního přenosu nemusíš rozumět ani řeč obdobně jako např. supertennis na 13 E který jede dokonce v HD rovněž FTA.Ano jediným mínusem u dalších /neveřejnoprávních kanálů jako RTL,SAT 1 Pro7 apod. jsou poměrně četné reklamy ALE filmy po 20hod. hlavně pak po 22 hod. mají lepší jako na těch našich filmboxech ,slavných HBO1/2 apod.na které se zase nemůžu dívat já ,což beru přirozeně jako věc názorů kde každý divák má svůj vyhraněný výběr oblíbených kanálů ,což je ovšem na jinou debatu než se tu vede.To:joscer a kde myslíš že plují prašule z vysílaných reklam balíčku skylink ???Od prvopočátku zahájení vysílání pay TV byl zámer je zpoplatnit na úkor toho že nebudou vysílány reklamy.Popravdě řečeno nevšiml jsem si že by např. na sky de vysílali reklamy.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
@DVBJe to marné.Skylink nemá na obsah žádného kanálu vliv a bere za reklamy tam vysílané peníze? A z čeho pak provozovatel kanálu platí náklady na vysílání? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
To:joscerNo rozhodně ne vše z těch reklam,těma si jen vyšperkují navíc své frajtašle,ale ted vážně z čeho to ti není jasné ?Jednoznačně od těch co jim platí placené balíčky dnes už dokonce i serpem které si vydobili ,byt neoprávněně jinak by nedostali flastr.Zeptám se tedy ted tebe ,z čeho podle tebe platí náklady na vysílání ???To mě docela zajímá co z tebe vyleze.Ano na 19E FTA němci platí provoz jednoduše z reklam ale nic neplatíš ale na skylinku tě krmí rovněž reklamami ale navíc platíš a platíš. DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
@DVBJe to mimo téma, takže naposledy. Skylink, vlastně obecně provideři satelitního vysílání (tedy i FreeSAT či DigiTV), nemají žádný primární příjem z reklam vysílaných na kanálech, které mají v nabídce. Vše inkasují provozovatelé těchto kanálů. Na to jsem původně reagoval a tím také končím.PS: Skylink sice flastr dostal (a ten ještě není pravomocný), ale rozhodně NE za neoprávněné zavedení Serpo. Kdyby to bylo za neoprávněné zavedení, tak by mu příslušný orgán musel kromě flastru i nařídit, aby se dále nedopouštěl tohoto jednání, což nenařídil. Něco si o tom přečti, ať tu nejsi za neználka. Howg. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
to dvbKoukám žes to nepochopil téma je o zvýšení ceny. A ne že v Německu je všechno lepší a zadarmo. |
satman1
![]() |
|
to dvbTo myslíš vážně že skylink je provozovatelem tv Nova, Prima, Barandov joj atd..... |
satman1
![]() |
|
RE: Cena balíka Digital sa možno zvýšiZákazníkovi je u zadku kdo je čeho provozovatelem, zákazníka zajímá jenom ten, kterýmu ten zákazník platí.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSAle to tady nikdo nerozporuje.Nicméně, pokud si zákazník myslí, že na vysílaných reklamách si mastí kapsu provider a ne vysílatel kanálu, tak je s tím zákazníkem něco špatně. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
Satman1takže vidím žes to hrubě nepochopil,já se nezminoval o TV Nova,Prima apod. ale pokud sis všiml uvedl jsem konkrétně jako příklad 2 kanály jako NGC a TV Paprika což jsou vyloženě tzv PTV kanály které by měli být placený vyloženě a výslovně jen a pouze za poplatky zákazníků platící balíčky nemluvím zde o komerčních a veřejnoprávních kanálech,ty jak snad víš jsou zpoplatněné koncesionářskými poplatky a z reklam to se rozumí,obdobně jak je tomu u DVB-T. ;)DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
toDVBDVB ty si vážně natvrdlej a nebo deb.. :) Myslíš si, že když na NGC pustěj reklamu, tak peníze za ni inkasuje Skylink? Vážně? :DTechnisat SIR & Topfield SBP 2010
|
dj1311
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
to dvbKde jsi na tu blbost přišel. A když tě to tak seeree tak se dívej na ty německé kanály co dávají lepší filmy jak hbo. Digi tv a spol nejsou povinné nemusíš je platit. Žádný zákon ti to ne nařizuje. A když si myslíš že když na prime odvisilaji reklamu a má stoho digi tv či kdokoliv jiný peníze. Tak si to myslí dál já ti to vymlouvat nebudu. Dal se dívej na ty špičkový německý fta kanály se super filmy. |
satman1
![]() |
|
RE: Cena balíka Digital sa možno zvýšiTolik hrubic v pár větách. Styď se, satmane1... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Cena balíka Digital sa možno zvýšiNo vidím že jste silně oba do rodiny skylinku jinak to nevidím,mě jako divákovi je celkem šum a fuk zda peníze z reklam bere skylink nebo kdokoliv jiný ,prostě jsou to zpoplatněné kanály za které si z jejich vysílání vybírají prachy od zákazníků kteří s nimi uzavřou smlouvu ,tudíž tam reklama na spotřební zboží nemá co pohledávat a toho se drž a nechytej se nepodstatného stébla kdo konkrétně za to bere peníze toliko k dj1311To:satman1 nevím co tě hryže,to víš že se na ty německé kanály dívám a budu nadále dívat o tom nepochybuj zrovna i já ti ovšem nevnucuji na co se máš dívat ty ale o tom tu tohle vlákno přece není ,je třeba se držet principu věci a neobcházet podstatu tématu. DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
Téma: Cena balíka Digital sa možno zvýšiPořad je to levne |
saeco
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
@DVBDoufám, že nepopřeš, že to jsou tvoje slova: "Skylink si maže kapsu vysíláním reklam naa placených kanálech". A o tom je řeč, že to není pravda.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
To:joscerAno to nepopírám a máš pravdu aspon v něčem ;) Nenapsal jsi ale stále naopak ty komu jdou prachy z reklam těch vyloženě placených kanálů které jsem zmínil např. TV paprika ,NGC atd.do kapsy to by mě docela zajímalo.To:seago levné ?Jak pro koho jsou dnes lidi co žijou jen z minimální mzdy /kterou si myslím ty jednoznačně nebereš/nebo důchodci samoživitelé apod. s měsíčním příjmem 4-5,.tisíc i takoví budeš se divit jsou a není jich málo takže zde platí přísloví že sytý hladovému nevěří.Vidím to tu u nás všude kolem .Ano řekneš mi tak at si to nekoupí ale jsou u nás skutečně velké třídní rozdíly ,převažují nicméně ty s menšími příjmy /vyjma Prahy / ale pokud vydělám 20-30 litrů měsíčně není co řešit a nějakých 400,-kachen měsíčně jsou drobné to je jasné.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
![]() |
|
RE: Cena balíka Digital sa možno zvýšiKam by ty prachy asi tak šly ??? Provozovatli těch kanálů. A pokud dneska bere někdo důchod 4-5 klacků, tak si holt málo odváděl a je to jen a jen jeho chyba. Ale nevím, co to s tím má společného.... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
toDVBHele, když někdo nemá prachy, tak pořád může koukat na spoustu kanálů přes dvbt a nemusí házet špínu na Skylink, to je asi jako bys nadával, že ty chceš jezdit v Mercedesu, protože v německu v tom jezdí kde kdo, ale nemáš na to...Technisat SIR & Topfield SBP 2010
|
dj1311
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
deejayasi tak nějak R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123 | |
![]() |
|
![]() |