Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Cena balíka Digital sa možno zvýši

Operátor zároveň zdôraznil, že cena servisného poplatku sa nemenila už dva roky a je na úrovni 1,20 eura mesačne. Skylink v budúcnosti taxu možno zvýši.

„Pokiaľ si zákazník nepredpláca žiadny platený balík, hradí servisný poplatok. Ten je už viac ako dva roky na úrovni 1,20 eura mesačne a je teda možné, že sa časom zmení,“ dodal Glisník.

Poplatok bol v apríli zvýšený o 6,10 eura pri platbe na dva roky dopredu. Nemenil sa pri platbe cez SIPO alebo inkasom z účtu. Skylink servisný poplatok v roku 2012. Pôvodne však sľuboval bezplatný príjem základných televíznych staníc. V Česku dostal pokutu, u nás nie.

na z.v.sk

matino300
Registrace: 5/2012
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Cena balíka Digital sa možno zvýši

Ale sakra to se nám to tu najednou rozšouplo když jsem tu nebyl,tak zaprvé pokud jste si hošíci nevšimli tak to nebyl já co toto vlákno s výstižným nápisem o zvýšení ceny založil,za další nikde jsem nepsal že bych chtěl něco zadarmo ale uváděl že to někde jde tak jinde jinak tak nevymýšlejte něco co jsem tu nepsal.Místo těch lacných parafrází a výstřely do vzduchoprázdna bych tu spíše uvítal věcnou debatu a na múj dotaz a odpověd na kterou stále čekám nebo už raději ne protože je to tu o ničem.Hold když není nějaký důvodný ospravedlnující arguemnt tak se použijou rétoriky mimo mísu což zde platí dvojnásob.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006

Myslel jsem si naivne, ze se z toho dvbs taha uplink pro dvbt, tak nevim, proc by si to nemohl zaplatit vysilatel?

Kdyz tu padla cena za distribuci HD (400 tis.€), tak kolik je za SD? Ted narazim na SlagrTV, regionalnitelevizicz, tv8 ta3 a spoustu dalsich...

----

Ad Serpo
Ale co, kdyz se oveckam chce platit, tak se to zpoplatni. Cena se neurcuje podle nakladu, ale podle schopnosti podojit trh...

Ja mam dvbs skyl. (full) i dvbt i i iptv (o2tv start) zcela zdarma (za posledni 4 roky jsem nevydal ani korunu) a stejne na to nekoukam ;-) korunu bych za to nedal, je spousta vouci, co si zaplati a ma pocit jak na to vyzrali, no jen at si... U nas v Cechach jsme divny narod, jen brecime a platime, proto tak dlouho nas telefonni operatori i bankovni korporace dojily... To i sSovaci na tom byli podstatne lip!

Hollys
Registrace: 3/2009

No konečně smysluplná reakce také z té /druhé strany/bylo na čase než tu číst ty skalnaté nesmyslné zarputilé/zastánce skylinku/kteří nenajdou sílu odpovědět na předmět vlákna a zmůžou se max. na létoriky typu /chtěl by to zadara apod./Já na to rovněž již nekoukám a tvrdím že i zadara je to marnění časem,co to náhodile zapnu tak reklamy jsou delší jak samotný hlavní program takže se raději dívám když už, na FTA vysílání kde sice reklamy jsou také ale např. filmy každý den jiné a ne furt dokola jak skylink.A když tady někdo tvrdí že je to za babku tak nevím,dát litr za full nabídku měsíčně bud není při smyslech nebo neví jak přijde tento člověk k penězům poněvadž nejspíše nezná jejich hodnotu.

DVB

@DVB

Odpovědět na předmět vlákna?
Autor vlákna píše "Pôvodne však sľuboval bezplatný príjem základných televíznych staníc. V Česku dostal pokutu, u nás nie.".
Má cenu pořád odpovídat na tyhle nepravdy?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

Kdybys aspon trochu pozorněji četl mé příspěvky tak zjistíš že jsem chtěl já odpověd a vysvětlení ale úplně na něco jiného /nebudu se stále opakovat/a ne na to co psal původně zakladateel vlákna ale i tak mimochodem to co psal on /zakladatel/Pôvodne však sľuboval bezplatný príjem základných televíznych staníc. V Česku dostal pokutu, u nás nie
v čem je tu ta nepravda ?To že platil skylink pokutu at už za cokoliv v česku pravda je a to že původně skylink uváděl že bude základní balík bezplatný je rovněž pravdou respektive že přinejmenším /balamutil/lidi ono to bezplatné nebylo už tehdy poněvadž jsi musel jednorázově za kartu zaplatit kolem 1500,-takže jaképak bezplatně.Prostě je třeba vidět věci tak že když se provozovatel rozhodl přejít k M7 tk to šlo pro zákazníky z kopce a pro ně naopak k většímu byznysu.

DVB

@DVB

1. Pokud myslíš odpovědí pro tebe odpověď ohledně reklam v placené TV tak jsi jich dostal víc než dost.
2. Není pravda co píšeš, že Skylink (M7) platil v ČR pokutu. NEPLATIL. Pouze mu byla vyměřena a on se odvolal. A že zakladatel vlákna měl na mysli pokutu za zavedení SP je více než nasnadě, byť to tak přímo nenapsal. V tom případě tedy pravda není, že pokuta byla za zavedení SP.
3. A další nesmysl (tentokrát tvůj) je "když se provozovatel rozhodl přejít k M7". Žádný provozovatel nikam nepřešel. Pokud vím tak předchozí provozovatel platformy Skylink stále existuje jak samostatný subjekt.

Tím už končím, ať vlákno upadne v zapomnění.

joscer

nacase joscer, nacase.

Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)

dtnl
Registrace: 12/2014

RE:joscer

Rovněž souhlasím s ukončením,jelikož dostávám samé vyhýbavé odpovědi,především ty které se ti hodí do krámu a chytáš se jen nepodstatných a nedůležitých stébel,ano at žijou vydřiduši sláva jim tak je jen dále podporujte,já mezi ně rozhodně nepatřím.
Jen tak mimochodem ,pokutu nedostali dostali /sám to píšeš/že jim byla vyměřená není to náhodou to samé, ale jen se zatím odvolali tudíž i ty v dané chvíli nemůžeš vědět zda pak skutečně zaplatí či nikoliv,nicméně asi něco nebylo v pořádku jinak by tak nerozhodli ,nemyslíš?Nebo si jen něco asi dle tebe vymysleli žejo ?
A nedostal jsem od tebe odpověd na stále opakovanou otázku,takže už po čtvrté,kdo a z čeho se platí provoz na DVB-T to žes mi odpověděl,ale nepovídej že o tom nevím ???

DVB

Z koncesionářských poplatků jsou financovány veškeré aktivity Českého rozhlasu a České televize jako organizací, které dle zákona poskytují občanům veřejnou službu.

pavlizie1
Registrace: 4/2013

pavlizie1

No o tomu rozumím že z koncesionářských poplatků je placený český rozhlas a televize ale já se ptal z čeho se platí provot na DVB-T těch neveřejnoprávníchcož jsem uvedl na některém z dřívějších reakcí v té poslední jsem to napsal obecně.

DVB

zkus napsat do novy,volejte ředitelům

pavlizie1
Registrace: 4/2013

Hm jak vidím tak docela po týdnu mrtvolno na vlákně a vidím že těm co prdélkujou skylinku nějak došel dech protože můj dotaz je položil ne že by snad třeba nevěděli ale nechtějí odpovědět poněvadž bychom došli k podstatě věci. :laughing:

DVB

DVB...

už jsi volal do novy? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Tak s čím ted budete mudrlanti obhajovat skylink /hraboše/ docela si nevidí do pusinky zde plné znění :
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/361341-poplatky-za-satelitni-televizi-skylink-a-cs-link-vyrazne-podrazi.html
čili jsem měl pravdu že se bude zdražovat už je to tu ne že jen návrh a kdesi cosi,s tou pokutou je to jasné také dostali pokutu a zaplatit museli,proto mimo jiné musejí hamti opět zdražovat a to nejen balíčky ale docela slušně i serpo no podívejme .At si to zdraží ti (nevhodné slovo)i třebas na 500 měsíčně ,kartu používám jako škrabku na okno ze mě už nedostanou ani korunu.

DVB

@DVB

Kde jsi přišel na to, že tu pokutu zaplatili?

joscer

Novinky.cz je server plný sockomunistických voličů a proto jsou zprávy pro ně i přizpůsobeny.

bretah
Registrace: 9/2012

Měl jsem satelit cca 20 let

Předem říkám, že je to pouze můj osobní pohled na věc, nikoho se nechci dotknout ani se hádat.
Měl jsem satelit cca 20 let, nyní již není důvod. Naše mladý se na telku nedívají vůbec (ještě před pár lety jsme skoukli společně nějaké to DVD, které teď hnijou v poličce), mladý mají prostě internet. Mým rodičům stačí DVB-T a ani oni v důchodu nestíhají se na všechno dívat (musel jsem jim vysvětlit a zprovoznit za velkého duševního úsilí PVR funkci a už si umí nahrávat a následně pouštět pořady z pozemáku - velký úspěch).
Na jaře holt sundám ze střechy mírně orezlou parabolu a na uvolněném místě budu experimentovat s anténama a se vzdáleným příjmem DVB-T a docela se na to těším.
Přesto si myslím, že internet je místo, kde se odehraje poslední zápas mezi klasickou pasivní TV a novou multimediální free zábavou (myšleno tak, že se budu dívat na co chci, kdy chci a jak chci). Moderní TV jsou v podstatě jen monitory obohacené v době uvedení na trh o již zastaralé a někdy i zbytečné TV tunery.
Tak to vnímám já, nejsem ve svém okolí sám, ale zároveň respektuji fakt, že spousta lidí si za placenou televizi ráda zaplatí a myslím, že je to každého věc. Zdar. ;)

mamk
Registrace: 7/2013

Připomínáš mi moje sousedy. Ti začli po prvním serpu s dvb-t laborovat taky. Jak myslíš, že to dopadlo, když jim na stole začaly přistávat nabídky od montérů v cenových relacích 5-7 tisíc ???

bretah
Registrace: 9/2012

Nerozumíme si. Již teď mám v DVB-T naladěno 35 stanic. Nepotřebuji žádné montéry. Spíš mě láká chytat Němce nebo Rakušáky, ale jen ze zvědavosti. Rád se v něčem rejpu, chápeš?

mamk

Na Němce ti stačí SAT komplet ze smetiště nastavený na Astru 19,2E

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Hejno trollů se slétává ... Musel jsem s tím počítat.
Psal jsem, že parabolu chci na jaře sundat a chci experimentovat v DVB-T.
Myslíš si, že Astru 19,2E chytím na YAGI antétu nebo na plzeňské síto vážený techniku TKR ? :O

mamk

Když chceš chytat Němce, tak není důvod sundávat parabolu. Jedině by ti za ni někdo nabízel půl království a ruku princezny k tomu, ale o tom dost pochybuji :razz:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

:))) :))) :))) půl království by se hodilo, princeznu ( nebo její ruku) přenechám tobě ... R^

mamk
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 123

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra