Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

Hard disk externý

Mám externy USB hard disk Adata, ktorý používam na nahravanie zo satelitu. Teraz však ho sat.prijímač prestal brať(nedetekuje-je zaplnený asi na 50%)), ale v počitači ide, a rovnako iný hard disk (USB)berie aj sat.prijímač. Možte mi poradiť v čom je chyba hard disku Adata, že v prijímači nejde.

geovhs
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Hard disk externý

Zkoušel jsi hledat pár dní dozadu? Píše se tam o změně formátu, tak pohledej a pokud chceš lepší radu, tak napiš aspon typ přístroje a co všechno si už zkusil a kde jsi hledal. To pak bude jednoduchší...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Zda jsi zkoušel i jiné formáty(Fat32,NTSF,Ex),případně zazálohuj v počítači a znovu naformátuj v přijímači.Potom to nakopíruj zpět a napiš zda to pomohlo.....

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Mě pomohl restart sat. přijímače. Tím bych na tvém místě začal. Mám Adata HV610

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

zkus v PC

kontrolu disku a pak defragmentaci,formát jsi jistě neměnil a půlku jsi zaplnil,tak formát nech,nebo zkus něco smazat v přijímači,možná tam je nějaký sektor vadný,až k němu dorazí,dělá jako by nebyl,tak v PC opravit vadné sektory R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra