![]() |
|
Nový HD kanál FreesatPo kontaktováni zákaznického centra, kde je slibovany HD kanal, mne odepsali: Dobrý den, od 01. 12. 2014 je oficiálně stanice Mooz Dance HD součástí balíku freeSAT HD.30.11.2014 uvedli na facebookovem profilu uvedli, že budeme šokování novým HD kanálem, musím říct, že rumunský kanál v české nabídce opravdu ŠOKOVAL! |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: Nový HD kanál FreesatA kde je teda problém ??? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Nový HD kanál FreesatJestli se ti tohle zda v poradku, tak jsi dobry blazen :D |
martin09
![]() |
|
RE: Nový HD kanál FreesatByl přidaný slibovaný HD kanál ??? Byl. Byl jsi šokován ?? Byl. Tak vidíš. Jestli se ti to nelíbí, tak to neplať. Prosté. |
bretah
![]() |
|
RE: Nový HD kanál FreesatAch jo, vyjadril bych se k tomuto víc a líp, ale bohužel jsem byl minule na této demokraticke parabole banován za "anální otvor" , takže raději mlčeti :)))) |
martin09
![]() |
|
martin09Já vím dobře co myslíš a souhlasím. ;) Ale možná se ještě ozve jistý bonzáček co ti tady vynadá proč tady vyblinkáváš něco o freeSatu a zapleveluješ toto forum. :laughing: |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Nový HD kanál Freesatmne jde pouze v sd ale za hd si nepřiplácímOpenbox S2 mini HD+,Amiko mini combo
|
Digi tv
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 284 |
![]() |
|
RE: Nový HD kanál Freesatbretah kdyby ses toho držel i u m7 tak to by bylo super. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Nový HD kanál FreesatTaké tak činím, satmane jedničko. Vzheledem k mému pracovnímu vytížení mě v bedně zajímá akorát sport, ponejvíce fotbálek. A z tohoto úhlu pohledu mi M7 nemá co nabídnout. |
bretah
![]() |
|
RE: Nový HD kanál FreesatJen co Tě o půlnoci vrátili z blac listu už vyrýváš a brzy ráno. Chceš se tam rychle vrátit, satman1?Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: Nový HD kanál Freesatbretah no ale asi ti leží v žaludku hluboko že do něho pořád kibicujes. |
satman1
![]() |
|
RE: Nový HD kanál FreesatMagicial běž si zapálit třeba tě to sklidni . Sem rád že si můj věrný fanda a trpělivě čteš moje příspěvky, aby si mohl hned odborně reagovat s moudrosti tobě vlastní. |
satman1
![]() |
|
RE: Nový HD kanál Freesatsatmanko ty si běž zapálit třeba tě to sklidni .Skus neco jineho abych mohl hned odborně reagovat s moudrosti tobě vlastní...Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
![]() |