![]() |
|
mimo sat-youtubev prvom rade sa chcem ospravedlnit ze to nie je sat tema ,ale snat poradite.Posledny cca tyzden mi raz perfektne nacitava youtube a raz mi to hodi nizku kvalitu a ledva nacita. pritom pripojenie na net je ok aj flash som skusil preinstalovat.Pc je stolove bez virusov ,pripojene cez kabel ,sestre srovnakeho zdroja cez wifi to iste .nenapada niekoho nieco?dik za rady |
minko
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
RE: mimo sat-youtubemě to taky blbne hlavně u hd videi ty asi máš google chrome zkus operu tam mi to jde stabilně teda u mě |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
pussycatskusal som google aj mozilu mne uz aj na kvalite 480 a hlavne vecer to robi ale nie zas vzdy |
minko
![]() |
|
RE: mimo sat-youtubeněkterý videa jdou třeba stabilně dokonce i v HD ale to je málo kdy vím o čem píšešale je záhada ze na telce jede youtube normálně |
pussycat
![]() |
|
pussycatpritom nikdy nebol problem aj horsi internet som ma a slo to omnoho lepsie |
minko
![]() |
|
RE: mimo sat-youtubeněkde budeš mit chybu ale kde ? na to jsem taky nepřišel tak jedu youtube na televizi tam to šlape |
pussycat
![]() |
|
RE: mimo sat-youtubeAha a kapictu siete drzia volnu len pre vas? Alebo je tam dalsich par stotisisic exotov, co maju internet na pozeranie youtube ... :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: mimo sat-youtubeNie je to kapacitou siete... Podobny problem som si vsimol aj ja... |
silverosbd
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 269 |
![]() |
|
RE: mimo sat-youtubeTo jo kapaciou tapatalku..........nemusi to byt len tvoja siet za ktoru platis.......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: mimo sat-youtubeA co takhle agregace pripojení říká ti to neco? |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
antonkeby sisi prečital a nebol mudry som pisal že rychlosť sa nemeni |
minko