Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Modul CryptoWorks

Zdravím,chtěl bych se zeptat,zda pro modul CryptoWorks verze softu V4.02.006 je někde na satelitu upgrade.Mám ho v Tv LG 42LS 570S.Funguje celkem normálně,teď když Skylink přidal ty nový HD programy,tak sice funguje,ale při přepnutí na jinou stanici píše zakodovaný program.Musí tv vypnout a znovu zapnout,aby obraz naskočil.Díky všem za info.

dalis
Registrace: 10/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Modul CryptoWorks

Koupit modul Smit Irdeto HD CI+,je doporučován a kvalitní prodejci ho k LG se SAT. tunerem prodávaji. Lépe SMIT CI/CI+, - univerzální. R^

CES
Registrace: 4/2007

CES.

prosimte, chtěl jsem se Te zeptat na ten Cam modul SMIT Irdeto CI/CI+ universal je to ten modul bez toho zamku a logo CSliku na samolepce nebo je to stejny ale vzadu je oznaceni CI/CI+.

HYPER
Registrace: 11/2010

Kolegové, zas to píšu zde po několikáte a budu tím zde na webu slavným, a o to nestojím. Tak je to tak : Ty moduly co propaguje Skylink: Neotion, ... atd., jsou to Irdeto od Fi Mascom a CI+ a i + origoš Irdeto Mascom lec koho zkamali, i jak v čem iOK fungují. Si každý musí uvědomit do jakého přístroje to potřebuje : zda s rozhhaním CI, nebo CI+ a je nutno si to načíst. Rozdíl mezi modulem SMIT IDRETO je : není to o nálepce z hora,je na spodní etiketě Modulu. Modul CI/CI+ má na spodní etiketě dva EAN kody ( Chip + ID), modul CI+ má jen jedem EAN kod. Když ho kupujete, nebo oblednáváte na SAt. e- shopu, tak to jasně v objednávce specifikujte.
Jsem,se několikrát přesvědčil,borci v odbor. prodejnách - bez rozdílu i profi montážníci to neznají. R^ R^

CES

CES.

diky ti za vysvetleni ohledne SMIT cam modulu. R^

HYPER

HYPER

Kolego já kupuji jen Smit HD CI/CI+,jsem jich koupil a doporučil XX a všude OK funkční, kvalitní E-shop je E- satelity Jablonec n. N. a mají OK ceny. R^

CES

CES,

tak na ten E-Shop občas také zavitam. R^

HYPER

CI modul PHILIPS

No,také se rád podělím o jistou zkušenost s již letitým (10let v provozu)
modulem Philips CryptoWorks/verze V1.15.015

Prošel používáním/testováním v nejrůznějších sat.přístrojích za poslední dekádu
s mnoha typy CRW přístupových karet.
Činnost vždy na 100% bez jediného zaváhání jako i aktuální spolupráce
s kartou ICE Skylink v TV Sony Bravia KDL-50W805 R^

Závěrem si neodpustím dodat, že platforma Skylink s přechodem na systémem IRDETO
byl pouze podraz na koncového zákazníka. :fuming:

Old Master
Registrace: 1/2005

Zdar,podraz to samozrejme byl,nicmene jeden jeho vinik je obecny = trzni ekonomika:).Zadna z platforem nemuze za majsterstyk Phillipsu s odporodejem IRDETU.Jelikoz se vsak systemy vyviji (vyvoj=dalsi vinik,hackeri nastesti ne:)),drive ci pozdeji (by krome bezne vymeny karet), doslo i na zakaznicka zarizeni (kdy to bude u ICE?).

hdpe
Registrace: 11/2007

Astra 1

Zkus na Astra 1, Orf 1, 12692H 2200, ale nevím to jistě.

teruna10
Registrace: 7/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra