![]() |
|
Skylink - Flexi 7lze zaplatit kuponem z Tipsportu?Zdravím, lze zaplatit flexi z Tipsportu? A ještě jeden technický dotaz, který mě zajímá, funguje HD program s kartou irdeto i na přijímači, který nemá HD? Mpeg funguje jen na HD, ale co označení HD program? Díky.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
Skylink - Flexi 7lze zaplatit kuponem z Tipsportu?Platím,tak pořád a programy jdou okamžitě. |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: Skylink - Flexi 7lze zaplatit kuponem z Ti...A jak ty programy si potom vybereš? Nebo to řekneš na pobočce, které programy chceš?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Skylink - Flexi 7lze zaplatit kuponem z Ti...A co ten HD program? Když není ve formátu Mpeg-4, půjde i na příjimači, který není HD?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Skylink - Flexi 7lze zaplatit kuponem z Ti...Programy si doma v klídku vybereš při placení kuponem(Tipsport) na pobočce jen zaplatíš, na Skylinku jen zaškrtneš a je to. Program by teoreticky by měl jít,jen o žádným nevím,kterej je takto šířený... |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: Skylink - Flexi 7lze zaplatit kuponem z Ti...Díky moc, chlape! Je to právě eurosport 2 hd a sport 2 hd. třeba takový slovak sport je v mpeg-4 a tam píšou, že to jde jen s hd přijímačem, ale u kolonky hd píšou jen, že na to potřebuješ kartu irdeto.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Skylink - Flexi 7lze zaplatit kuponem z Ti...Oni totiž předpokládají, že ten kdo to čte uvažuje logicky a to tak, HD programy jdou jen na HD přístrojích, aniž by na to bylo speciální upozornění.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink - Flexi 7lze zaplatit kuponem z Ti...Ok, díky. Já nemám vysoké iq, takže asi tak. Díky.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Skylink - Flexi 7lze zaplatit kuponem z Ti...:)) :))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |