![]() |
|
predplatne sms skylinkJde na kartu Skylink ktere vyprsel balicek Digital 26.7.2013 zaplatit formou smsky promo 10 dni za 25kc nebo to uz nepujde kvuli zavedeni deaktivace a bude to ted nove stat 325kc. |
Modřina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: predplatne sms skylinkhttps://zona.skylink.cz/web/clientSupport/clientserviceVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
Modřinakde jsi to četl? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
ModřinaŽádné promo neběží....Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.
|
mog1993
Registrace: 4/2005 Příspěvků: 255 Galerie: mog1993 |
![]() |
|
ModřinaJojo presne tak prisel mne meil pokad nazaplatim tak mne kartu Deaktivujou .Tak jsem je poslal do (nevhodné slovo) z selym skylinkem za takovou kvalitu HD se muzu (nevhodné slovo) ani mne nedokazaly poradit z problemem u HD programu to mam zuzene po stranach ale jen u nekterych programu jinak ostatni je ok nekdo tady zminoval ze je to starsi nahravkou ale mam to zuzene i kdyz je to vyrobeno 2010 a mam to nastavene technikem .A odpoved od pice ze skylinku mate spatne naladeny primac vas primac ma spatny sygnal naladte antenu a kanaly HD proste (nevhodné slovo). |
George1
Registrace: 7/2004 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
![]() |