![]() |
|
hd přijimače obrazKterý levnější hd přijímač mám koupit,aby byl kvalitní obraz |
huckok
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 5 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
Mikekřekni to těm,co tady i jinde poslední týden vyplakávají R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
má pravdupředsedo, LG se satelitem naladíš za pár minutek.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
předsedomluvíme o všech Tv se sat. ,ne o jednom modelu,navíc potom laděníčku na dvě večeře,ještě rovnáníčko programů na šest piv do rána,podívej se laskavě,jak to majitelé,zde zúčastnění řeší,továrko a znovu odznovu,užijte si to,vážím si vás a (ne)závidím jeden ovladač,to je jediná výhodička R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: hd přijimače obraznic nerovnám. Co nabídne skylink, tak to je a zàkazník si zvykne. Pokud chce favoritní skupinu, je to problém zákazníka.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: hd přijimače obrazPise sa rok 2014 a nemat moznost si zrovnat programy podla mojho vyberu je riadna hova*ina :)))Takze takyto pristup k zakaznikom je velmi neseriozny.... Ci mam na stoliku o jedno DO navyse, nie je problem, tym DO aj tak len zapnem telku.... |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
Skylink ReadySám mám svůj názor na Skylink Ready přijímače, proto vlastním Technisat ISIO S1, Technisaty mají fakt dobrý obraz.Nicméně, pro známou mé matky (důchodkyně 70 let) budeme kupovat nový SAT přístroj. Požadavky - levnější, jednoduché ovládání, změna naladění programů automaticky (fastscan) a docela dobrý obraz, propojení HDMI s LCD. Žádné nahrávání, pouze 1 Skylink karta se základními programy včetně HD (zatím pouze servisní poplatek). Jaký Skylink Ready přístroj byste mi pro tuto paní doporučili? Díky moc |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
jirka67V rodine teraz kupovali novy prijimac AB Cryptobox 650HD, uplna spokojnost.My mame tiez Technisat Isio S1, obrazovo velmi dobre. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: hd přijimače obrazjo, díky. Ale asi bychom pro jistotu vzali nějaký jiný se zabudovaným irdeto dekoderem |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
@jirka67Tady platí jednoduché pravidlo - receivery s Ali procesorem kvalitní obraz nemají,a vzhledem k ceně ani nemohou.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
Mám Gosat 7056 jeden týden ajsem plně spokojen. Byl zakoupen proto, aby mi odpadly problémy s moduly při příjmu Skylinku. Zaseknutí v polovině filmu nepotřebuji. Gosat má podle mého (subjektivního, jak jinak) názoru obraz velmi dobrý. Má Fast Scan, při jeho zapnutí ale vymaže ostatní družice (tedy s výjimkou Astra 3+Astra 1).Svižně přepíná 12 LNB s diseqcem 1.1, což oceňuji v seznamech FAV. Můj dojem shrnu takto: 1. Obraz blížící se kvalitou Technisatu, na HD stejná kvalita. Možnost individuálního nastavení Jasu , Kontrastu a Barevného konstrastu, tím Technisat předčí. 2. EPG srovnatelné s Technisatem, možnost volby grafické úpravy EPG, buď seznam programů časově pod sebou nebo grafická tabulka, vodorovně za sebou. 3. V záznamech lze dělat značky a přeskakovat po nich, tak vypustit sledování reklam. Satelitní fajnšmekři mají Dreamboxy, Xtrendy, VU sola apod. Pro ty ostatní Gosat 7056 vyhovuje s rezervou. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
kvalitný obrazpokiaľ Ti ide o obraz, tak hľadaj značku Coolstream. najmenší z nich je Coolstream HD2 Trinity |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
kubaOK,máš k tomu správný přístup,mě pak volaj,ať jim to setřídím,že tam měli ladiče a ten spěchal jinam ,na stole kartička a seznam programů s číslem předvolby ,taky řešení R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: hd přijimače obrazPěkně to napsal táhlovej.ALI čipy - nejlevnější, obraz nesrovnatelný se STI nebo Mips... Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
ojoj1...ale lidi jsou nepoučitelní,každej tvrdí,vždyť jsou to jen jedničky a nuly a ty jsou všude stejné R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |