![]() |
|
TechniCorder ISIO 1 TB HDDVie niekto poradiť ako preniesť súbor s príponou AVI z PC na interný HDD, ktorý je umiestnený v set top boxe? Spojenie s PC je naviazané, pretože AVI súbor môžem prehrávať tak, že súbor je v PC. Nedalo mi a prístroj som otvoril aby som zistil čo spôsobuje hluk, ktorý sa šíri od HDD. HDD je umiestnený na gumených nôžkach, ventilátor sa netočí aj napriek tomu hučí HDD. HDD rozkmitá vrchný kryt prístroja. Riešil už niekto ten problém? Čo spôsoby, že kryt sa rozkmitá a potom vydáva nepríjemný zvuk? Nemám čas merať magnetické pole v okolí HDD. |
karamelka
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 395 |
![]() |
|
RE: TechniCorder ISIO 1 TB HDDAk máš starý HDD ktorý už pri štarte PC vydáva neprimeraný hluk, nezostáva ti iné ako HDD vymeniť za nový. Hučanie môže spôsobovať jednak samotný motorček zabezpečujúci pohon platní, zvýšenie jeho otáčok nad normu chybou elektroniky, prípadne poškodenie čítacích a zapisovacích hláv. Tých možností je samozrejme viac, no najbežnejšie poškodenie sa stáva pri premiestňovaní zapnutého PC a jeho prudším položením na podložku. Už som sa s tým niekoľko krát stretol a riešil som to práve výmenou HDD. Všetky HDD či už interné v DM, v PC alebo externé ktoré používam, počujem až keď mám ucho pár cm od nich. A aj to len jemný šum.A čo sa týka prenosu AVI do satelitného prístroja, aj keď môžeš prehrať AVI súbor z PC cez domácu sieť, AVI na HDD v satelitnom prijímači neuložíš. V ňom sú nahrávky uložené vo formáte TS, alebo TS4. ;) DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
ManetoTo nehučí HDD. HDD spôsoby, že po určitom čase začne rezonovať kryt set top boxu technicorder 1 TB. |
karamelka
![]() |
|
@karamelkaZ tvojho prvého príspevku som pochopil, že hučí HDD v PC a následne rozkmitá jeho vrchný kryt a nie vrchný kryt satelitného prístroja...Lebo prečo by si potreboval poradiť: " ako preniesť súbor s príponou AVI z PC na interný HDD, ktorý je umiestnený v set top boxe? " Prenášať nahrávky z PC na HDD satelitného prístroja ktorého kryt sa po čase rozkmitá ? Prenášaj po sieti tak ako doteraz a kryt, prípadne HDD sa pokús na vhodnom mieste lepšie upevniť, prípadne vypodložiť. ;) DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
karamelkaten techni..s.ráč je tvoje černá můra,kup si konečně sat. přijímač R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
ManetoVsak prenasam po sieti, ale z PC s priponou avi do prijimaca nedostanes. Neviem preco sa neda nahrat lubovolny subor na interny HDD, preco tam pouzivaju filtre a chybove hlasky. Disk je umiestneny na gumenych podlozkach. Neviem co sposobuje rezonacie na to su odbornici z Technisatu.pierrepetr Ano ten set top box je moja černá můra nerad mam veci, ktore nefunguju tak ako maju. Okrem toho neexistuje podpora, pretoze doposial som nedostal ziadnu odpoved. |
karamelka
![]() |
|
karamelkaRezonanci zpusobuje jak je to blbe vyrobene, disk je sice na gumach, ale cela ta sranda na ktere lezi hdd je pak uchycena kov na kov a prichycena JEDNIM sroubkem!Proc sis kupoval vyrobek, ktery je jednoucelovy a nema zadnou podporu?? Zkus sekci Bazar. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
![]() |