Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Kathrein UFS 925 SW - nejdou některé HD Skylink

Datum přidání: 02.06.2014, 11:45.37 , Sekce: DVB-S přijímače

Téma: Kathrein UFS 925 SW - nejdou některé HD Skylink
Mám nový sat. Kathrein UFS925SW, software 1.06, vložený modul Technisat technicrypt Irdeto CI+. Kvalita signálu 100%, nejdou některé programy - ČT1 - jde pouze zvuk, občas zasyknutí, NOVA HD naskočí občas, Nova Cinema a FANDA jdou v rozfázovaném - krokovaném obraze, zvuk přitom je plynulý. Ostatní programy bez problému, Občas CT1 HD a NOVA HD naskočí ale jen výjmečně, rovněž občas při přepnutí dojde k zamrznutí obrazu původní stanice a je slyšet zvuk z již nové přepnuté stanice. Zkoušen rovněž modul NEOTION - stejné vlastnosti příjmu. Oba moduly pracují v jiných zařízení bezchybně, rovněž jiné přijímače - HUMAX, Technisat , Mascom či TVP Panasonic pracují na této parabole bezchybně. ..................
, Autor: pepa12

S danym prispevkem plne souhlasim, ale osobne mam vetsi zahadu.
1. Dane programy ale i nove Cesko- slovenske HD programy (Skylink) od 02.12.2014
nevidim na sve televizi Philips . Zato je ale muzu sledovat na pocitaci IP adresou 192.168.1.2:9000
pres Wi-Fi jak uvadi Kathrein.

2. Libovolny program napriklad z Prima HD( I kdyz ho v televizi nevidim)
si muzu nahrat na na pevny disk Kathreinu UFS 925
a zaznam potom muzu bez problemu (obraz a zvuk) prehrat na dane televizi Philips.

Muze me to nekdo prosim vysvetlit ??????
Firma Kathrein se arogantne neobtezuje s odpovedi ( pisemne ani telefonicky)

Vsechny ostatni HD programy sleduji sleduji bez jakychkoliv problemu.
Dekuji Petro

Petro
Registrace: 12/2014
Odpověď v diskusním vlákně

zeptej se

dodavatele ,kdysi slušné značky R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Kathrein

Na jiné TV tyto programy sledovat lze? Na mé televizi jsem měl obdobný problém .Po poradě se servisem jsem odpojil zemnící kolík v zásuvce a bylo po problému. Prý to dělají šmejdské zdroje v TV, které interferují se satelitním signálem a pak něco nechodí. Ale byl to jiný přijímač. Kathrein HFS 925 má ten problém, že má přiloženou licenční HD+ kartu, která neni určena pro náš trh, proto jej ani dovozce nedováží a nemůže oficiálně prodávat. Problémy se Skylinkem - nechodily HD programy a pokud někdy šly, tak když byl nějaký program s menším datovým tokem - starší film nebo zpravodajství. Jde o softwarový problém, který výrobce nemá nutnost nikterak řešit, protože HD+ chodí bez problémů. Dovozce to nemůže nikterak urgovat, protože se přijímač oficiálně u nás neprodává.

pepa12
Registrace: 6/2007

re :

Kathrein určitě nebude dělat sw verzi pro náš trh.Jediný model,který tady funguje je UFS922

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

RE: Kathrein UFS 925 SW - nejdou některé HD Sk...

V normalnej spolocnosti sa ako moze nieco predavat, ked to u nas nefunguje? Zase volny trh, bez kontroly? Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Kathrein

Kathrein už svoje přijímače nevyrábí, nechává si dodávat od firmy Marusys a pouze nalepí Kathrein-Made in Germany.

Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.

mog1993
Registrace: 4/2005
Galerie: mog1993

RE: Kathrein UFS 925 SW - nejdou některé HD Sk...

Ano, napriklad i na měřícím přístroji od Rovera známém pod označením HD ProTab je nyní nálepka Kathrein. Ten ProTab jsem doma měl a docela zklamání.
Že treba nesáhli po něčem od Unaohma...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

a tu pohádku

,jak číňan měl dostat pokutu za klony,když je Kathrein sám nachytal znáte?,že ne,no tomu se říká korupce čínských orgánů,ale je to levnější,bohužel pravda,v číně jde všechno zařídit R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

nove zajimavosti

Urceno hlavne pro pepu 12
Kvuli vyse jmenovane problematice jsem uskutecnil s mym receiver Kathtrein UFS-925
jeste nekolik pokusu v ramci mych moznosti.
1. Pujcil jsem si od souseda nejnovesi TV Philips - ceske HD programy (Skylink)
nehraji stejne jak na moji TV.
2. Vyzkosel jsem ruzne kabely HDMI ( ruzne verze 1.4 - 2.0) - nic nehraje.
3. POZOR - vsechny HD programy hraji na mem pocitaci pres IP 192.168.1.2:900
4. Na mobilu jsem instaloval apps -Kathrein UFS control - vsechny HD programy hraji!!!!.
5. Spustil jsem na receivru trebas Prima HD (obrazovka cerna) na receivru jsem stiskl Timeshift pausu
za 10 sekund jsem program spustil - na obrazovce zvesela bezi program vsechno vidim a
slysim a to libovolne dlouho - protoze ho se spozdenim 10 sekund prehravam s pevneho
disku receivru Kathrein UFS-925 ( A to jsem nebyl ani u ocniho)
FAZIT: jednoznacne chyba software firmy Kathrein - kteri na ceske pogramy...........
Hlavne kdyz HD+ bezi
Jestli ma nekdo lepsi napady nez mam ja - rad je vyzkousim, protoze me to uz unavuje.
Jak ale rika manzelka “ je to prece jedno u ktereho programu spim”
Zdravi Petro Kahtreinu zdar

Petro
Registrace: 12/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra