![]() |
|
Kathrein UFS 925 SW - nejdou některé HD SkylinkDatum přidání: 02.06.2014, 11:45.37 , Sekce: DVB-S přijímačeTéma: Kathrein UFS 925 SW - nejdou některé HD Skylink Mám nový sat. Kathrein UFS925SW, software 1.06, vložený modul Technisat technicrypt Irdeto CI+. Kvalita signálu 100%, nejdou některé programy - ČT1 - jde pouze zvuk, občas zasyknutí, NOVA HD naskočí občas, Nova Cinema a FANDA jdou v rozfázovaném - krokovaném obraze, zvuk přitom je plynulý. Ostatní programy bez problému, Občas CT1 HD a NOVA HD naskočí ale jen výjmečně, rovněž občas při přepnutí dojde k zamrznutí obrazu původní stanice a je slyšet zvuk z již nové přepnuté stanice. Zkoušen rovněž modul NEOTION - stejné vlastnosti příjmu. Oba moduly pracují v jiných zařízení bezchybně, rovněž jiné přijímače - HUMAX, Technisat , Mascom či TVP Panasonic pracují na této parabole bezchybně. .................. , Autor: pepa12 S danym prispevkem plne souhlasim, ale osobne mam vetsi zahadu. 1. Dane programy ale i nove Cesko- slovenske HD programy (Skylink) od 02.12.2014 nevidim na sve televizi Philips . Zato je ale muzu sledovat na pocitaci IP adresou 192.168.1.2:9000 pres Wi-Fi jak uvadi Kathrein. 2. Libovolny program napriklad z Prima HD( I kdyz ho v televizi nevidim) si muzu nahrat na na pevny disk Kathreinu UFS 925 a zaznam potom muzu bez problemu (obraz a zvuk) prehrat na dane televizi Philips. Muze me to nekdo prosim vysvetlit ?????? Firma Kathrein se arogantne neobtezuje s odpovedi ( pisemne ani telefonicky) Vsechny ostatni HD programy sleduji sleduji bez jakychkoliv problemu. Dekuji Petro |
Petro
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
zeptej sedodavatele ,kdysi slušné značky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
KathreinNa jiné TV tyto programy sledovat lze? Na mé televizi jsem měl obdobný problém .Po poradě se servisem jsem odpojil zemnící kolík v zásuvce a bylo po problému. Prý to dělají šmejdské zdroje v TV, které interferují se satelitním signálem a pak něco nechodí. Ale byl to jiný přijímač. Kathrein HFS 925 má ten problém, že má přiloženou licenční HD+ kartu, která neni určena pro náš trh, proto jej ani dovozce nedováží a nemůže oficiálně prodávat. Problémy se Skylinkem - nechodily HD programy a pokud někdy šly, tak když byl nějaký program s menším datovým tokem - starší film nebo zpravodajství. Jde o softwarový problém, který výrobce nemá nutnost nikterak řešit, protože HD+ chodí bez problémů. Dovozce to nemůže nikterak urgovat, protože se přijímač oficiálně u nás neprodává. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
re :Kathrein určitě nebude dělat sw verzi pro náš trh.Jediný model,který tady funguje je UFS922Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Kathrein UFS 925 SW - nejdou některé HD Sk...V normalnej spolocnosti sa ako moze nieco predavat, ked to u nas nefunguje? Zase volny trh, bez kontroly? RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
KathreinKathrein už svoje přijímače nevyrábí, nechává si dodávat od firmy Marusys a pouze nalepí Kathrein-Made in Germany.Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.
|
mog1993
Registrace: 4/2005 Příspěvků: 255 Galerie: mog1993 |
![]() |
|
RE: Kathrein UFS 925 SW - nejdou některé HD Sk...Ano, napriklad i na měřícím přístroji od Rovera známém pod označením HD ProTab je nyní nálepka Kathrein. Ten ProTab jsem doma měl a docela zklamání.Že treba nesáhli po něčem od Unaohma... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
a tu pohádku,jak číňan měl dostat pokutu za klony,když je Kathrein sám nachytal znáte?,že ne,no tomu se říká korupce čínských orgánů,ale je to levnější,bohužel pravda,v číně jde všechno zařídit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
nove zajimavostiUrceno hlavne pro pepu 12Kvuli vyse jmenovane problematice jsem uskutecnil s mym receiver Kathtrein UFS-925 jeste nekolik pokusu v ramci mych moznosti. 1. Pujcil jsem si od souseda nejnovesi TV Philips - ceske HD programy (Skylink) nehraji stejne jak na moji TV. 2. Vyzkosel jsem ruzne kabely HDMI ( ruzne verze 1.4 - 2.0) - nic nehraje. 3. POZOR - vsechny HD programy hraji na mem pocitaci pres IP 192.168.1.2:900 4. Na mobilu jsem instaloval apps -Kathrein UFS control - vsechny HD programy hraji!!!!. 5. Spustil jsem na receivru trebas Prima HD (obrazovka cerna) na receivru jsem stiskl Timeshift pausu za 10 sekund jsem program spustil - na obrazovce zvesela bezi program vsechno vidim a slysim a to libovolne dlouho - protoze ho se spozdenim 10 sekund prehravam s pevneho disku receivru Kathrein UFS-925 ( A to jsem nebyl ani u ocniho) FAZIT: jednoznacne chyba software firmy Kathrein - kteri na ceske pogramy........... Hlavne kdyz HD+ bezi Jestli ma nekdo lepsi napady nez mam ja - rad je vyzkousim, protoze me to uz unavuje. Jak ale rika manzelka “ je to prece jedno u ktereho programu spim” Zdravi Petro Kahtreinu zdar |
Petro
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |