![]() |
|
Stab HH-120Mám tento motor a má velikou vůli,asi v soukolí! Z toho důvodu nejde nastavit. Prosím odborníky, jestli s tím jde něco udělat! Předem děkuji za rady! |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
pierrepetrPřestaň plácat blbosti. Odkaz nešel na mobilu v mobilní opeře. Víc v tom nehledej. Tři dny jsem byl pouze na mobilu.Ale to nic nemění na tom, že tvůj blábol je nesmysl. Za prvé se podívej jak vypadá dutá "hokejka" na uchycení motoru a vysvětli, jak a proti čemu uchytíš brzdu. Za druhé motor s vůlí, který naladí špatně signál, jaký má smysl ho stabilizovat brzdou. Přestaň rozvíjet tvoje úchylně teorie a dej odkaz či foto na kámoše, kterému to funguje na tomto motoru. Jinak jsi pouze mluvka.A vrátím se k protizávaží, máš ho nalevo či napravo? Opět blbina na entou. Přestaň se ztrapňovat, to by opravdu bylo nejlepší. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
pierrepetrJo a ještě tvůj nesmysl číslo dvě, Velké paraboly se nenatáčejí motory STAB HH-120 a podobnými , ale zcela jinak.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubastrašně rád bych ti vysvětlil,že jsi opět mimo mísu,ale dle pokynů admina,mám přestat na tvé výpady a nápady reagovat,škoda,že jsme si to nemohli vysvětlit,ale můžeš mě klidně napsat přes SZ na vedlejším webu,už mě tam pár lidí psalo i z tohoto vlákna ,abych to tady neřešil,že jen provokuješ,zkus psát trošku na úrovni inteligenta,na kterého si hraješskryté urážky a narážky nemusíš stále opakovat téměř ve všech tvých připomínkách 1.plácat blbosti. 2. tvůj blábol je nesmysl. 3.Přestaň rozvíjet tvoje úchylně teorie 4.jsi pouze mluvka. 5.Opět blbina na entou. 6.Přestaň se ztrapňovat děkuji za pochopení R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
kubíčku120tky jsou už ty velké,už radši nic,musím dodržovat pokyny admina,tak se nezlob,najdi si jiného společníka do tropů,nemám výjezdní doložku R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Stab HH-120Omlouvám se, ale jestli jsi napsal, že vůli v převodech jde řešit protiváhou, nebo elektrobrzdou, tak mě zajímá jak. Víc v tom nehledej. Na odborném foru hledám vysvětlení problému který jsi nastínil. Víc nic. Ahoj Kuba.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubajsi jediný ,koho to zajímá,proto ti nabízím SZ už po několikáté,tady to neřeš,dovolenou plánuji až v létě a s tebou jedině do Primorska R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Stab HH-120Bohužel, příští rok vynechám a v zimě plánuji Kubu, Fidelovu Kubu. Tak že, rád bych s tebou jel, ale asi to nepůjde. Ahoj.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
no nictak jindy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
toto jelepšie čítanie,ako sa tu dohadovať stále,kto čo povedal a napísal...Vy ste niekedy ako.dvaja kohúti,raz sa mate v láske,inokedy by ste sa roztrhali... Áno,pierrepetr a kuba:-) Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 964 |
![]() |
|
Megoa kdo se v tom má vyznat? ,ale musíš uznat,že mistrně v rámci pravidel R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierreJako vzdy:-) a občas dávame témy aj mimo nich:-) hlavne v noci:-)Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
Megodnes mám smutek,dozvěděl jsem se,že nás navždy opustil třetí do mariáše,bananas republic R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierreMyslíš tonek ?Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
jo ,aninevím,na co pošel,ale zas,všichni tam musíme R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierreNapíšem ti to...neboj,tak na bananovnik nie všetci musia,inde už je to iné...Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
|
Mego
![]() |
|
každopádněto byla osobnost,když se o něm píše a mluví,po někom ani pes neštěkne,myslím,že se takový člověk musí někdy znovu objevit,asi v jiném obleku,ale jeho rukopis je tak originální,že se hned prozradí,nevím,co provedl,na doživotí to musela být :bomb:R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrMechanickú vôľu som na svojej anténe (250cm) vymedzil na "0"! Bol nutný zásah do prevodov motora, uloženie skrutkovice a matica piestu (tiahlové 2x) a taktiež uloženie do nastaviteľných guličkových ložísk -(vymenené nevhodné guľové čapy). Elektrická brzda len umožňuje takmer okamžité zastavenie motora. Red senzor mám vymenený za optický a s vyšším počtom pulzov na otáčku skrutkovice piesta. Momentálne 8p (1 pulz cca 0,02°). Ak sa vyznáš v elektrine tak to poriešiš tak, aby po prerušení napájania doško k vyskratovaniu na svorkách samotného el. motora. A keďže je to komutátorový motor, tak sa správa ako dynamo, čiže vyskratovaním jeho vývodov ho zabrzdíš. Čim bude mať vyššie otáčky, tým bude účinnejšie brzdenie. ;)Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
Peonno to jsem tušil,ono u táhlového jsou ty vůle většinou jinde,než v motoru,u šnekového převodu můžeš brzdit motor,ale je to k ničemu,ten šnek ti s tím v klidu stejně nepohne,samozřejmě záleží na stoupání šneku,to co jsem nabízel já udělá v klidu z motorické montáže pevnou montáž,samozřejmě to chce úpravu výstupního hřídele,ne to montovat na tu hokejku,to snad chápe každý,kdo se chce tímto bavit a má na to technické buňky,nebo tu hokejku nahradit rovnou trubkou,po nastavení motoru je to šumák R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |