![]() |
|
Registrace Skylink Standard HD (ne M7)Asi jsem naletel podvodnikovy, koupil jsem kartu Standard HD. Systém registrace mi hlasi, ze kartu nelze registrovat. Muze mi někdo pomoci, nebo se mam rovnou rozloucit s vlozenou investici?Dik Milda |
milda2000
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: Registrace Skylink Standard HD (ne M7)zavolej do skl a kdyby tak aj nekolikrat kdyz budes mit stesti a narazis na nekoho rozumneho tak to snad pude. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Registrace Skylink Standard HD (ne M7)no me by jen stacilo ji priradit do uctu, uz mam dve...Milda |
milda2000
![]() |
|
RE: Registrace Skylink Standard HD (ne M7)Od 1. januara 2014 je mozne registrovat len karty Standard HD M7 a Skylink Výmena M7, povodne karty Skylink Standard HD (IR a ICE) Skylink Standard (ICE) a Skylink Výmena (ICE) uz nie!Je to rok stara informacia, chyba je na Tvojej strane. Nechal si sa napalit :laughing: :laughing: :laughing: |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Registrace Skylink Standard HD (ne M7)Podle stranek s napovedou na SKYlinku jsem pochopil, ze karty STANDARD HD se registruji bez poplatku, karty M7 za 999,- o tom ze IR a ICE nejdou tam nic nebylo, ano jsem hlupak Traky, je to opravdu vesele... |
milda2000
![]() |
|
registráciaSkylink ti ju v pohode zaregistruje .Pošli tam písomnú žiadosť,že prosíš o zaregistrovanie karty xxx a zaradenie do svojho účtu a je to.Pár som ich už tento rok posielal a všetko OK. Nečítaj tie blbosti,čo tu píšu. |
daryl
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Registrace Skylink Standard HD (ne M7)daryl, no neviem :))) Mozno bude zavisiet od toho, ze na koho v Skylinku narazi a aku bude mat dotycny naladu :laughing: :laughing: :laughing: Co viem ja, tak Skylink to uz nerobi a jednoducho odporuci kupit kartu M7.Tato informacia prebehla pred rokom na vsetkych portaloch, mimochodom aj tu na parabole: https://www.parabola.cz/clanky/5167/skylink-ukoncuje-moznost-registrace-starsich-irdeto-a-ice-karet/ |
Traky
![]() |
|
RE: Registrace Skylink Standard HD (ne M7)Chapu ze se bavíš, dle tve reakce zde na tomto webu snad i obedvas..Tato informace me opravdu unikla, satelitni technika me nezivi,ani to není me hobby. Na webu Skylinku jsem to nenasel, a nechtělo se mi platit 400 za kartu 400 serpo a 999 za aktivaci..Myslim ze na tom není zas az tak nic mimořádného. Jsem rad, ze jsem te pobavil... |
milda2000
![]() |
|
RE: Registrace Skylink Standard HD (ne M7)milda2000, ber to s nadhladom R^ :laughing: A daj potom vediet, ze ako si dopadol, snad bude v Tvojom pripade Skylink rozumny a zaregistruje Ti ju.Skoda, ze si nekupil uz aktivovanu, ktoru by si len prepisal. Povodne karty maju oproti novym M7 zopar vyhod, nie su "odkazane" na Skylink Ready R^ |
Traky
![]() |
|
milda2000mohl jsi koupit za pár šupů ajsku v bazáru R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
v bazáruna druhé stránce někdo prodává i 4 ks ,jednu za 800kč,slušná cena ,serpo stejně budeš platit,nebo balík R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
milda2000A to už toho prodávajícího nemáš po ruce, že bys mu tu kartu obtisknul na tvář? :)))Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
milda2000Udělej to tak jak píše daryl,taky jsem to tak měl. |
fero55
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
![]() |