![]() |
|
TV 42 LB 650VTV má zabudovaný sat tuner - umí zobrazovat HD programy? Jaký modul se jeví jako vhdný? Četl jsem nějaké recenze,pisatelé si stěžují na pomalost/přepínaní kanálů a pod/ složité třídění kanálů a pod. Není v tom směru lépe volit Panasonic 42 AS 650 E - nemá sice sat.tuner,údajně problémy s přehrávaním medií/ zejmena videa formáty/. Máme doma již starší model ale koukáme po modernějším. Co poradíte? Děkuji |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: TV 42 LB 650VUrčitě bych si dal tu práci a prošel se po pár obchodech pokoukat obraz.Jinak já jsem zastánce sat. přijímače vedle TV :))) Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: TV 42 LB 650VAko spominal Karlos1, chod si ich omrknut naostro :laughing: Specifikacie a podporovane formaty si pozri priamo na strankach vyrobcov (popisy v obchodoch su dost casto neuplne), takisto by mal priamo vyrobca odporucat konkretny modul s ktorym by to malo na 100% makat (zvacsa SMIT), prepinanie cez modul je pomalsie, ladenie, triedene trosku des. Akeho operatora/prijimac mas teraz? Nie kazdy operator ponuka moznost karty v module, niektori su obmedzeni na ich vlastni box. Zvaz vsetky moznosti R^ |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: TV 42 LB 650V@ Karlos 1 - souhlasím i to se stalo,těžko posoudit když v krámech většinou běží nějaké video smyčky a pod. Doma máme panáka 42E5E parádní domluva s nastavením,tříděním a pod jenže nepřehraje přes USB temeř žádne videa,vše je třeba přepisovat v PC na AVI a pod. Proto jsem koukal po LG který přehraje vše a prodejci ho ¨většinou řadí před Panáka.Nekupuje se to každý rok takže rada těžká. |
Displej
![]() |
|
RE: TV 42 LB 650Vna triedenie kanalov je program chansort, takze ziaden des pri triedeni nehrozi |
yooo
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
těžko radit,kup ho přes e-shop,máš 14 dnů na vrácení,stejně tak asi v jediném kamenném obchodě mají 14 dnů na bezdůvodné vracení,Okay R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: TV 42 LB 650V@yoo- co je program chansort-to je třídění v PC ? slyším o tom poprvé |
Displej
![]() |
|
ano je to takještě něco? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: TV 42 LB 650V@pierepetr -s tím vracením to nebývá zrovna růžová cesta.TV není zrovna kapesní zboží a mnohdy si prodejci účtují nemalé poplatky za zjištění stavu nebo uvedení do prodejního stavu atd.Ja byl s Panasonicem celkem spokojen až na ty medialní funkce ale Panák byl údajně překonán LG už před 5ti lety snad i obrazovým podáním jen mě u něj mrzí ta pomalost/udává se až 30 sec po zapnutí kdy naběhne což je dost a složitost nastavení - holt těžké rozhodnutí |
Displej
![]() |
|
Displejmáš pravdu,u zmíněné firmy(nechci to psát znovu,už mě tady někdo podsouval,že je to reklama),jsou zařízení,kde to posílají na přezkoušení asi za 300kč,jedná se ale o zařízení,které se těžko prověřuje,že je funkční na krámě,kamery,foťáky,notebooky aj..,u TV není problém,několikrát vyměnit,to ti řeknou ,pokud dáš dotaz před nákupem,já jsem problém neměl,dokonce jsem vracel kameru,tak jsem dal 300kč,po pár dnech mě volali a 300Kč vrátili i s kupní cenou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |