![]() |
|
asi novinkahttp://www.czc.cz/medialink-black-panther/153387/produktnemá to někdo doma?,zajímají mě nové poznatky,výrobce a dodavatel toho nakecá R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: asi novinkaPlusy prijímača:+Veľa možností príjmu: satelitné,káblové,terestriálne,IPTV +možnosť pripojenia prijímača ku internetu prostredníctvom ethernetu, wifi USB adaptéra, alebo 3G USB modemu +rýchle prepínanie programov a pohyb v menu +podpora protokolov oassis, cccam a newcamd +nekódované nahrávky (je ich možné prehrať aj v PC). + podpora samba klienta, ktorý umožňuje prehrávanie zo sieťového disku + ako jeden z mála prijímačov má už podporu príjmu DVB-C2 +CI šachta pre vloženie CImodulu +ovládanie prijímača po sieti cez smartfón, alebo tablet Mínusy prijímača: -nemožnosť pri nahrávaní (napr.DVB-S) súbežne sledovať iný typ vysielania (DVB-T/C) -nevyladená DLNA -nejdú stiahnuť hry Celá recenzia: http://digitalne.ellano.sk/recenzie-a-testy/digitalne-prijimace/dvb-s2-hdtv-prijimae/item/medialink-panther |
Zello
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
Zellodíky,to jsem nějak tak vyguglil a asi to novinka zas tak není,spíš mě zajímaly postřehy z praxe majitelů,díky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: asi novinkaA že ti ho nepujčí na osahání když jsi jich tolik prodal co jsi tu v minulosti kecal. :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
péťo,Ty takový diskutér a pravidlo 16 ti nic neříká?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
satmamjo to už asi 3 roky od nich nic neberu,ty původní modely znám dokonale,jenže ty skončily a já musím dávat lidem VU solo,což je krok z5,co se týká podání obrazu,proto zjišťuji zkušenosti s tímto modelem někdy z léta ,že bych je zase mohl dávat zákazníkům,no asi ho koupím a vyzkouším,protože tady to asi nikdo doma nemá R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |