Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ako roztiahnuť obraz na celú obrazovku

Na TV Panasonic Viera, obrazovka 100 cm mám pripojené 2 HD prijímače. Jeden Alma 23OO HD a druhý šunt od Mágia. Aj keď televízor používam iba v spálni,a pozerám na tom fakticky iba šport aj tak ma znervózňuje, že neviem roztiahnuť obraz na celú obrazovku. Po boku mám dva zvislé čierne pásy o šírke 3-4 cm. Nastavenie mám na tuneroch 16:9, aj na televízore to isté, už som to kombinoval všelijako, ale na celú obrazovku to neviem roztiahnuť. Predpokladám, že to mám zle nastavené v nastaveniach, ale neviem si s tým rady. Teraz napríklad beží na Eurosporte biatlon, ale na spodnej lište kde sa zobrazuje meno pretekára a jeho streľba a pod tým celkové poradie, vidím len tú hornú polovicu lišty a zo spodnej iba kúštik. Na Digi sporte zase ide tenisová Liga majstrov, a na spodnej lište kde sa zobrazuje skóre nevidieť skoro nič, lebo je už mimo obrazovky. Tak neviem kde je chyba, predpokladám že u mňa, v zlom nastavení. Za prípadné rady vopred ďakujem

masto
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ako roztiahnuť obraz na celú obrazovku

chyba bude medzi DO a kreslom.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

tiež si myslím

masto

masto, sam pises, ze predpokladas, ze to mas zle nastavene v nastaveniach a ja Ta ujistim v tom, ze predpokladas dobre :laughing: :laughing: :laughing:

Traky
Registrace: 8/2013

"Na TV Panasonic mám pripojené 2 HD prijímače, Alma 23OO HD a druhý šunt od Mágia. Už som to kombinoval všelijako."

Zkus různě proházet nastavení 4.3 → 16:9 a naopak (případně potom "auto") Je tam mnoho možností.
Už jsem se setkal s přístroji které zaplnily celou obrazovku až při nastavení 4:3 Lehce se pletlo nastavení výstupu s nastavením vstupu.

člověk
Registrace: 3/2006

Převzorkování 16:9

Zapni si v nastavení převzorkování obrazu 16:9

LG 77c4, O2tv, shield tv pro, Panasonic hhd player, Soundbar Samsung HQ-950A

borin7
Registrace: 8/2009

borin7

zapol som a všetko po starom, hore je to roztiahnuté ale po boku sú čierne pásy

masto

A jak se změní obraz, když ho přepneš na Panasonicu z formátu 16:9 na 14:9. Je ještě víc zúžený a roztažený na výšku?

Dula11
Registrace: 5/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra