Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

xtrend et8000

ahojte, v jednej z recenzii som cital ze tento prijimac nedokaze nahravat naraz dva kodovane programy z toho isteho transponderu. ma niekto s tym skusenost? je to pravda?

ludo
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Et8000

Mám ET8000 a nahrávám běžně a současně i 5-9 programů. Uvnitř mám 3 interní SAT tunery a 3 externí USB DVB-T tunery.

Takže asi takhle.
To co jste četl museli mít z skyšrot dekodéru SMIT,..., ten umí jen jeden program. Já používám interní čtečku a jsem za vodou.
:laughing: :laughing:

VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....

Jjezevec
Registrace: 5/2012

RE: xtrend et8000

dik, uz mi to zaplo, v tej recenzii kde spominali tento problem isla karta cez Cl modul a tam to neslo. cez internu citacku to teda funguje... :)

ludo
Registrace: 3/2006

Jjezevec

Můžeš napsat jak to máš, ty USB DVB-T tunery ... ?

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

Mám toto:
ET8000 s OpenATV, parabolou MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, USB tuner Evolve Venus Dual a WinFast Dongle Gold - celkem 6 Tunerů funkčních.!!!!(3xSAT interní + 3x DVB-T USB externí).
Někdy používám jen ten USB dual Evolve Venus. A mám tedy jen 5 tunerů.
Ne že by byl software perfektní, má to i své mouchy, ale pokud si člověk koupí něco s dual procesorem tak by neměl prohloupit. A software snad také časem doladí.

VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....

Jjezevec

to Jjezevec

Můžeš na ty usb tunery plně nahrávat, a plně je používat /sdílet v síti a pod/ popř. proč si nedal ten třetí tuner dvb-t místo dvb-s? Nějak nevidím smysl mít tolik tunerů, ale neber to jako posměch, nebo kritiku, je to plně Tvoje věc, co si do receivru dáš. Jenom bych chtěl vědět logický důvod, popř. výhody...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Jak říkal pan mlynář v Babičce proti gustu žádný dišputát,Já mám v Xt 8000 dva dvb-s tunery,jeden dvb-t,a bohatě stačí.

jjery
Registrace: 12/2012

VU solo

nahrává z jednoho TP třeba 6 kodovaných z jediného tuneru R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

VU solo

samozřejmě odkodovaně R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@tukan

Ty usb-dvbtčka jsou jen náhražkový řešení obecně u všech linuxů. Dá se říct, že v každým image funguje či nefunguje jinej chip-set. Právě takovej, od kterýho vývojáři do enigmy nacpali patřičný ovladače. Jednoduše co na stejným boxu funguje v image blackhole nemusí fičet ve Vti.
navíc po ugrade sotware se stává, že funkční usb tuner je out-schází drivery. Je to pochopitelný. Pokaď jsou k přijímačům k mání origo tunery je snaha podporovat kompaktní výrobek. Citlivost spíše podprůměrná, jsou náchylný na signál nějak degradovanej odrazama nebo pre-echem.
Ale co bychom měli čekat vod čipu za 3$..

hogofogo11
Registrace: 9/2014

Tři tunery jsou prostě málo. A USB tuner navíc je celkem za hubičku.
Kvalita tunerů USB - v OpenATV to jde prakticky jak víno. Je-li slušný signál tak není co řešit.
Pokud ale není slušný signál, tak může být příjem DVB-T přes USB tuner problematický. Přece jenom USB tunery nemají takovou citlivost.

Co se týká počtu tunerů, tak pokud např. nahráváte z některých méně užívaných transp. tak vám může každé nahrávání zabrat jeden tuner a to pak je člověk rád za každý tuner navíc!!!!!

Jjezevec

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra