Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

OT: Multifunkčná tlačiareň

Zdravím, poradíte prosím nejakú tlačiareň s kopírkou a skenerom obstojnej kvality do ktorej sa dajú použiť lacné kompatibilné tonery alebo repasy? Hlavne aby nebol problém s čipmi (že po vytlačení nastaveného počtu strán sa tlač znemožní, aj keď ešte je v kazete toner...alebo kúpim repas a tlačiareň ho nezoberie...najlepšie keby fungovala bez čipu :) ) Skener by mal byť slušnej kvality (stačí tak do 600dpi kvôli veľkosti súboru), na archiváciu dokumentov (občas aj fotiek) do PC.

Zatiaľ mám vyhliadnuté Xerox WC 3045V/B, HP LaserJet Pro M1132. Máte s nimi skúsenosti.
ďakujem

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: OT: Multifunkčná tlačiareň

V kazete este toner ? Si to ujasni ci chces atrament alebo laser?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

laserová multifunkčná tlačiareň

pardon, zabudol som, samozrejme laser

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals

Zdravím, taky jsem řešil podobný výběr. Od středy mám doma Xerox WorkCentre 3045B, takže zatím nemůžu správnost výběru posoudit... Ale zatím to vypadá velice dobře. Instalace na Win64-bit naprosto bez problému, kvalita tisku výborná, kvalita skenování výborná (ještě s možností na USB pro flash na tiskárně). K tomu kompatibilní toner za cca 300 Kč, co víc si přát. Jediné minusy - je trochu větší a k udávané velikosti je nutné přidat ještě otevřená dvířka se zásobníkem papíru. Tisknu málo, stačí mi černobílý tisk. A jenom poznámka na závěr - není to laserovka, ale LED tiskárna. Předtím jsem měl inkoustovku a občas jsem měl problémy se zasycháním inkoustu.

GI XPEED LX3, DM800 clone, motor SG2100

milev1
Registrace: 7/2007

já mám

barevnou laserovou asi 5 let samšund stála hodně málo cca 3000kč,toner za 600kč,skener používám ze staré inkoustovky jen sporadicky R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Xerox taky je dobre zjistit, zda se opticky valec meni s tonerem ci je v tiskarne...

Hypnos
Registrace: 3/2009

Xerox WorkCentre 3045B - mění se pouze toner.

milev1

Mam laserjet m1132 - je bezproblemov. Funguje mi dokonca zapichnuta v NAS serveri, cim je umoznena tlac zo vsetkych pristrojov v domacnosti. Toto by som uz riesil samozrejme sietovou tlaciarnou, ale darovanym konom na zuby nehladim a ta mrcha sa ani bohovi nechce pokazit, ze by bol dovod menit.

JanoHels
Registrace: 1/2006

Uplne najlacnejsie atramentove su dobre teraz od HP napr. pocnuc typom 3525, ale kto potrebuje led alebo lase je to bezpredmentne. Maju novu technologiu a farby nezasychaju, nevyse su lacne. Pri vacsom obejeme tlace je laser,led lepsia ide o potreby domacnost alebo firma.....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

pôvodne som chcel kúpiť len skener, lebo laserovku (Konica Minolta 1350) mám a tá má ozaj bezkonkurenčne lacnú tlač (kompatibilný toner na 6000 strán za 20€), ale už odchádza optický valec a miesta pri PC je málo, tak chcem niečo kompaktné. Dúfam, že skener v tom multi zariadení bude OK :)

@ milev1
- toner tam vydrží vraj 2300 stránok a po dosiahnutí tohoto počtu už tlač neni možná, ale asi pôjdem do toho...
prosím Ťa a akú kapacitu tlače stránok hlási štartovací toner u Xerox WorkCentre 3045B?

digitals

Neuviedol si najpodstatnejsiu vec. Kolko toho chces tlacit (za tyzden, mesiac...)?

Kasr
Registrace: 8/2008

EPSON L355

Peep
Registrace: 10/2010

lejzrovky

za pár šupů a není to reklama
http://gigacz.cz/obchod/49/nabidka_HK.html

R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

multifunkcia - laser

Mám Samsung SL-M2070FW za slušnú cenu a som spokojný.

huvo
Registrace: 2/2004

@digitals
- kolik stránek vytiskne startovací toner nevím. SW tiskárny hlásí pouze odhad úrovně toneru - mám zatím plný.

milev1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra