![]() |
|
Aký program na spojenie pc s tv?V pc mám Vistu v tv Element Smart Dongle s Android 4 a rád by som ich bezdrôtovo prepojil, aby som mohol do tv posielať fotky a videá. Prípadne aj zrkadliť obrazovky. Zdielanie mi nefunguje, preto by som privítal overené programy. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
re: Aký program na spojenie pc s tv?skus Serviio ja som davnejšie použival cez lan pripojenie pc-tv. teraz to velmi neriesim mam to spojene pc-sat. tv je bez internetu.tych programov je viac nespominam si je to viac ako 3 roky |
magerle
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: Aký program na spojenie pc s tv?Plati co som napisal uz minule a vidim, ze ti nepomohol ani ten tapatalkovy expert na androida, tak to uz pochop.....ze potrebujes ine zariadenie a nie program ! :8)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Aký program na spojenie pc s tv?Aké zariadenie? Prečo by sa nedal Adroid 4 v Tv Dongle spojiť s Vistou v pc? AirDroid napr. funguje, len mi nejde zrkadlenie, lebo nemám v Androide AirDroid3 len 2. Aj MirorOp Sender demo verzia krátko ide, keď ho kúpim pôjde trvale. Rovnako EZ Cast by mal zrkadliť, ak nájdem správny program do Androida. |
Karner
![]() |
|
RE: Aký program na spojenie pc s tv?toto forum je zriadené pre niečo iné a nie pre tvoje zrkadlenie . a program nájdeš v sučanoch.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Aký program na spojenie pc s tv?Zaujímavé, že v predošlý príspevok ti neprekážal, ani ostatné mimo sat. témy. Sme tu predsa na to, aby sme si občas poradili aj v príbuzných problémoch. |
Karner
![]() |
|
RE: Aký program na spojenie pc s tv?keď raz niekto nechce poradiť, tak neporadí!!!!!!!!!!! |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
Liguero a oneeeeeMám podobný problem.Měl jsem od švagra vPC V7 programek který mě poslal cokoli z PC wifinou do Tv. Pc šel do PC nebe a nevím jak to propojit s V8,1.Vše mám na dom.síti-a babo raď.Dík |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Jo a ještěšvagr už taky nic pro 8,1 nezná |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Aký program na spojenie pc s tv?Ja sakra rozdiel medui tym ked nieco nieco posiela, alebo umoznuje citat a pristupovat na disk. Nie je jedno, co kto rozumie pod pojmom spojenie a posielanie. Ale to treba v prvom rade vyjasnit..Prisup na internet je jedna vec a spristupnenie obsahu nejakeho media (disku) je druha vec, to ale nic nikam nevysiela.. R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Aký program na spojenie pc s tv?Myslel som si, že sa tu nájde niekto, kto má Smart Dongle v tv a poradí mi osvedčený program na bezdrôtové spojenie pc s tv. |
Karner
![]() |
|
RE: Aký program na spojenie pc s tv?Pokial myslis to ze budes si na telke prehravat veci s pc, kde mas zdielanie alebo ti bezi nejaky media server, tak ano ale musi ten dongle mat podporu DLNA akp nove telky, ale to ty nemas pokial si to pamatam. Pozri si kolko tych kramov je kdekade kde pisu ze je DLNA ready alebo podobne, tam by to malo ist, ako ked je telka s funkciou DLNA, ked nie je tak to nejde a hotovo.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Aký program na spojenie pc s tv?Dva dni som mal spojenie cez DLNA AllMedia Server a potom to padlo, lebo som skúšal spojenie cez PLEXMedia Server a FTP Server. |
Karner
![]() |
|
RE: Aký program na spojenie pc s tv?Airplay, dlna servery... su ok, ale nikdy neprehras a nezobrazis vsetky subory. Najlepsie je samba v androide a cifs pre windows. Tak prehravam v pc, mobiloch, tabletoch... obsah hdd v linux stb a obsah pc, mobilov... v linux stb na tv. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: Aký program na spojenie pc s tv?V Androide mám X-Plore a FTP-plugin. Nemá to nič spoločné so Sambou? |
Karner
![]() |
|
RE: Aký program na spojenie pc s tv?Ak máš X-Plore, tak v ľavom paneli je položka LAN, klikni nato, potom Pridať server, Scanovať. Najde Ti IP adresu PC, po kliknutí na IP adresu sa Ti rozbalia adresáre z PC, ktorým si povolil vo Viste zdielanie. To je všetko.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 590 |
![]() |
|
RE: Aký program na spojenie pc s tv?To som už skúšal, ale keď dám scanovať, nenájde môj pc ani jeho IP adresu. Aj ručne som zadával názov môjho pc admin aj IP a nič. Skúšal som sa prihlásiť do pc nie ako Admin ale ako používateľ, ale ani to nezabralo. |
Karner
![]() |
|
RE: Aký program na spojenie pc s tv?A vo Viste máš vytvorenú napr. domácu sieť?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Aký program na spojenie pc s tv?Keď vytvorím novú domácu sieť, vypne mi wifi prenos. |
Karner
![]() |
|
RE: Aký program na spojenie pc s tv?Tak už zostáva len možnosť poprosiť niekoho v Tvojom okolí, kto sa v tom vyzná a nastaví Ti to. Veľa šťastia.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
To KasrStiahol som do pc CIFS.KO a nedá sa otvoriť. Má len 256 KiB. |
Karner
![]() |
|
RE: Aký program na spojenie pc s tv?Skús to ešte cez nejaký tablet alebo mobil, či Ti najdú PC. Darmo budeš hocičo inštalovať, ak Ti Dongle nenajde PC v sieti.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
no ten pcTV nemusi vydieť, ak na adapteri nieje povolene zdielanie, tá domáca skupina je druhorade, dá sa zdielať 2 sposobmy, ovšem pri obydvoch treba povoliť na tom konkretnom adaptery zdielanie, a aj na priečinkoch, či HDD, ešte aj rozšírené zdielanie, ak tak, a naviše PC musí mať Heslo, bo inak to nepojde. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Aký program na spojenie pc s tv?Zdielanie treba nastaviť v PC,aby videli všetci v domácej sieti /pod domácou sieťou myslím jeden router, na ktorý je pripojený aj adapter aj PC/, na adaptéri netreba nastavovať zdielanie. Treba odskúšať poprípade aj s druhým PC, či je zdielanie dobre nastavené.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@ peterskprepač, ale nemaš teraz pravdu.Neviem, ako je to z TV, ale robím PC, teda opravujem, subory posielam cez Wifinu či sieť z lad z PC do PC, takže mám to otestované vonkoncom dobre, navyše ja musim povoliť uplny prístup nielen čítanie ale aj zapisovanie. A ak to má chodiť spolahlivo, bez toho nastavenia adaptera to nejde skrátka vobec dobre. Inak ono sa to nastavuje z domácou skupinou Automaticky, ale ak je v PC viac tych laniek, či wifina, už neni jedno cez ktoru je pripojené zariadenie k sieti, lebo si ani neškrtneš. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PISTOK153Súhlasím s Tebou, ale čo som ja mal v rukách aj adapter s androidom, aj android box, v nich som nenastavoval zdielanie vôbec. Kde sa to nastavuje? O PC, čo píšeš aj som to tak myslel.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |