Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Aký program na spojenie pc s tv?

V pc mám Vistu v tv Element Smart Dongle s Android 4 a rád by som ich bezdrôtovo prepojil, aby som mohol do tv posielať fotky a videá. Prípadne aj zrkadliť obrazovky. Zdielanie mi nefunguje, preto by som privítal overené programy.

Karner
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Aký program na spojenie pc s tv?

Zdielanie mám v pc nastavené, ale nemám ako správca heslo. Mám si ho vytvoriť?

Karner

Nedalo mi a odskúšal som nasledovné. Kamarát mi požičal toto: http://www.alza.sk/evolveo-smart-tv-stick-d2-d1149237.htm
je to asi podobné, ako máš Ty. Takže v notebooku kde mám sice win 8, ale asi v tomto prípade je to to isté. Našiel som adresár, kde mám uložené veci, ktoré chcem aby sa mi objavili na TV. Pravým tlačítkom na myši vyjde menu a treba kliknúť na vlastnosti, vybrať hore zdielanie, potom vybrať, že zdielať všetkým. Potom na sticku som spustil obyčajný file manager, čo je základnou súčasťou každého androidu, v menu som klikol na sieť, scanovať, našiel IP adresu notebooku a pod tým adresár, ktorý som nastavil v notebooku na zdielanie. Klikol som na súbor /v sticku/ a cez mx player som prehlal video súbor. Mne to takto ide, odskúšal som to aj s telefonom, tabletom a aj android boxom. Takisto fungovalo.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Mal si si pozicat to so ma karner, nie porovnavat hrusky a jablka.

Kill the tapatalk !

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

Tak to celkom tak nie je. Je to niečo podobné. Ale to je jedno. Bavíš sa dobre?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

To petersk

Mám nazdielaných niekoľko snímok a videí, no Android v Dondgle vidí všetky wifi siete v činžiaku, len nie môj pc. Vraj to spôsobuje Vista. Vo W8 to známemu funguje. Ako donútiť Vistu aby sa ukázala v Androide? Ponúka mi: Nastaviť bezdrôtový smerovač alebo prístupový bod, prípadne manuálne nastaviť pripojenie k sieti, alebo nastaviť bezdrôt. sieť ad hoc. Keď som poslednú možnosť vytvoril, vypla sa mi pôvodná WIFI sieť.

Karner

Karner

Už neviem, možno, že je to vo Viste.

petersk

@Karner

no, či to je vo viste, hmmm, boloby dobre doniesť nejaky notebook, zo 7, alebo 8 a kuknuť či to vidi tvoje pPC lebo inak sa z tohoto nepohneme.
jedna teta povedala, že vistu , či 7, alebo 8 je problem takto z xp sparovať, ale je to fakt jednoduche, len v XP treba niečo pepísať, ovšem PC musí byť viditelny.
A kedže tebe ho nevidi nič, tak niekde bude zrada, preto treba skusiť z Inym PC najskor.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

@ petersk

no je aj iná aplikacia do androida, ale nemal som možnosť vyskušať, keby že som to testoval tak poviem rovno, ale netestoval.

PISTOK153

Zaujímavé je, že keď som vytvoril domácu sieť, Android ju zaregistroval. Keď som na ňu klikol, neotvorili sa zdielané súbory.

Karner

no neotvorili

bo tam niečo nieje povolené, to neni až take jednoduche, nestačí len zdielať, ale treba tam pridať do každeho priečinka v rožširenom zdielaní teda hosťa.

PISTOK153

Som v tomto smere amatér, preto uvítam radu, ako pridám hosťa.

Karner

najdi ma na skype

nick je rovnaky, len malim teda Pistok153 a do spravi napiš že sa jedna o PC.
Bolo by dobre, keby sme vedeli volať, bo písať to nebude take ružove, a cez skype vieš zdielať aj obrazovku, tak ta viem navigovať.

PISTOK153
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra