![]() |
|
Blackhole vu+SOLO2 a ovládání pozicioneru V-box IZdravím, řeším tento problém: mám naistalovaný BlacHole (Vu+ solo2), táhlový motor ovládaný v-boxem I. a mám problém s nastavením tuneru....vyberu položku tuner, vyberu motor a tam je pouze volba na USALS( disqeq 1.2. chybí?) V-box je sice ovládán solem, pozice jdou uložit do paměti V-boxu, ale při přepnutí programu na jiné družici už v-box nereaguje a motor nepřejede na pozici. Takže, musí se nakonfigurovat každá pozice zvlášť? Nebo? Děkuji za info.Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.
|
mog1993
Registrace: 4/2005 Příspěvků: 255 Galerie: mog1993 |
![]() |
|
Miraclebox, VU+, Gigablue rovnaký problémZdravím. Potvrdzujem túto chybu aj u prijímačov Miraclebox Premium aj mini (OpenATV 4.2), VU+ solo2 (VTI), a Gigablue HD Quad Plus (OpenATV). Mám Gibertini 105AL, polárny záves, motor 24" HARL a GBOX V2000. Motor točí cez dialkové od prijímača, ukladá pozície. Uloženú pozíciu otočí cez menu / nastavenie motora. Keď ale prepnem na program z inej družice tak sa vôbec nič nestane. Pripadá mi to akoby si prijímač nezapamätal ktorú predvoľbu / pozíciu som uložil do pozivionéru pri ktorej družici. Napr. Astra1 19,2E = pozícia 12. Nemáte niekto skúsenosť s takýmto nastavením. Možno robím niekde chybu. Ďakujem za pomoc. |
pytr89
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
pytr89No zrejme nepocitali s externim pozicionerem. Reseni je poridit si v-box II. a v manualnim rezimu prepinat pozice pouze pomoci pozicioneru bez ohledu na na predvolbe na reciveru.Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.
|
mog1993
Registrace: 4/2005 Příspěvků: 255 Galerie: mog1993 |
![]() |
|
![]() |