Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Přijímač s nejlepším obrazem

Zjistil jsem, že rozdíl mezi přijímači je velký. Přijímač do 3 000,-- je šrot. Měl jsem hodně přijímačů, ale jeden z nejlepších je Xtrend 8000. Velmi se od ostatních liší obrazem. Například Amiko jako full HD selhal. Když je v televizi noc, není nic vidět. Obraz nezvykle tmavší a matný.

trafo100
Registrace: 11/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Přijímač s nejlepším obrazem

OK, souhlasím s tvým názorem.

sirda
Registrace: 11/2006

A skúšal si aj z tých lacných HDbox 9105+? Ten má čo ja viem v hodnote 100,-€ obrazčok výborný aj v SD.Taký výkrik do tmy sa mi zdá Tvoja založená téma :)))

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

Okolo 3.000,- CZK., je Technisat Technistar SIR HD IRDETO. Neváhej, ale není na blbosti, ponechat tovární SW - je to "" Palácový IA SAT "". R^

CES
Registrace: 4/2007

téma pro prodejce jak vyšitá :-) tak pojďte sokolíci a kritizujte všechny ty Xtrendy, laciný VUčka a doporučujte něco přes 300éček. :-/

pf09
Registrace: 8/2010

To trafo100

Tak toto nemá chybu.Kupujte STB nad 3000 Kč,inak nebudete mmať krásny obraz.Vieš čo,radšej sa neozívaj a nevyjadruj svoje laické postrehy ku kvalite STB a pod.Ja tvrdím,že je to vždy na 99% medzi ovládačom,tým elementom čo ho drží a gaučom.Buď si daj nové okuliare,alebo navštív očného,alebo si to daj nastaviť niekomu,kto sa v tom vyzná,ako nastaviť TV a uvedený STB.To chceš povedať že STB-ARIVA-Amiko,Golden Interstar sú šunty?Len Extrend je svetový a špička?Nechaj to tak,nerýp sa v niečom,čomu nerozumieš,neovládaš,svoje názory si nechaj pre kamošov pri pive,tu už nepíš,OK?Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

trafo100

obrazově se liší,ale s cenou to nemá nic R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Souhlas trafo100 + ještě Coolstream.THXKO ten jsem měl a obraz nic moc.Spíš nic jak moc.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

mne to pripada ze clovek mal sklenenu telku a poridi si HD televizi a k tomu obyc primac jakoze HD tak neni divu ze je to lepsi ale az budete myt skusenost dlouhodobe tak to pochopite ja uz mam neco za sebou tady na fore podla mna su jeste mlady a neskuseny

venca263
Registrace: 10/2010

Hele Venco, mýt můžeš třeba nádobí...

bretah
Registrace: 9/2012

Mam 2 ks VU+ ale za tie penezi obraz pod obraz bozi, ostatok ok

jukon
Registrace: 12/2007

:) :) :)

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

jukon

přesně tak R^ :laughing: R^

pierrepetr

Prevadzkujem vu solo2, predtym vu duo, oboje s Panasonic p50vt30, dovod nadavat na obraz som si nenasiel. Ani v porovnani s original tunerom v telke. Ale mozno som len slepy alebo nekriticky.

JanoHels
Registrace: 1/2006

JanoHels

souhlasím,takových jako ty jsou statisíce spokojených,nemají důvod nadávat,navíc to co mají doma všem doporučují a chválí,jen proto,že neviděli lepší ,ale tak je to se vším na světě R^ :laughing: R^

pierrepetr

Ja som tu nic nedoporucil.

JanoHels

JanoHels

píšu o statisících,snad se všichni neozvou R^ :laughing: R^

pierrepetr

Nejlepší obaz má

Gosat 7056! Proč? Protože jsem si ho koupil! Jiné hodnocení obrazu si nemohu připustit. To bych byl jinak vůl!!!

Ale docela vážně, opravdu není obrazově špatný. Podotýkám, že mám po operaci šedého zákazu a vidím tak, jako dříve ve své čtyřicítce, tehdy ještě také bez brýlí.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost

samorost

,kde ti to dělali?,mám pár známých,kde se to nepovedlo,i ty operace očí z důvodu dioptrií,taky moc nevěřím,podívej těch bohatejch lidí s brýlemi,že by na to neměli,nebo je to jinak? R^ :laughing: R^

pierrepetr

to pierrepetr

GEMINI v Ostravě, soukromá oční klinika.
Měl jssem zakalenou čočku, jednu víc, jednu míň, na blízko 3 dioptrie, do dálky 2.
Laserem mi vyřezali čočku, vsadili z umělé hmoty novou, třífokusovou. Operace jednoho oka trvala 15-20 minut a bez bolesti. Po sundání krytu oka druhý den jsem žasl nad barevným světem a viděl jsem ostře na blízko i do dálky. Doplňkovou operaci na korekci jednoho oka mi nabídli zdarma, ale odmítl jsem. Přínos byl relativně malý a riziko větší. Teď vidím na plazmě 152 cm jednotlivé pixely a bez brýlí ze vzdálenosti 2m.
Čeká to většinu populace, zejména generaci televizních maniaků a PC vysedávačů...

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost

ixuss zero
http://elektropeha.eu/index.php?route=product/product&path=62_63_78&product_id=66

loop12
Registrace: 7/2007

loop12

jasně o medialinku zde píšu už 4 roky,jenže neználci na něj flušou už z dálky,tak si flusejte dál,já jsem spokojen,viděl jsem hodně přijímačů na porovnání a kvalitní obraz nikomu nevnucuji R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra