![]() |
|
Homecast skylink read+11876Sousedka ma takovej stroj ,rok údajně starý a nenačte mi tenhle transporder-hlasi nic k načtení.firmware 1.10,může v tom být ten zakopanej pes?Ostatni Hd jedou.Název nema žádnej,nic jsem na něm nenašel.poradite co tam nahrát(jsem jen na tabletu) Dik |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Homecast skylink read+11876Pokud ma Homecast 3200 IR nebo CIIR tak tento TP musíš naladit v pohode. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
hyper podleobrazu u Hheureky by to byl 3200,ale nic jiného nezjistím,papíry od něj ma za stromečkem. a neni s nim k hnutíJaky je poslednni soft do nej?Neviš? |
korkoran
![]() |
|
korkoranposlední sw by mel byt L12, který mas i funkci Fastscan. Jestli je to L10, tak ta myslim ještě není s funkci Fastcan. Jsou dva ypy prijimacu Homecast. Jeden ma pouze ctecku( 3200 IR) a druhy je stribrny, ktery ma navíc CI slot( 3200 CIIR). Pokud je v menu funkce Fastcan, tak by se ti měli ty nove stanice naladit automaticky přes Fastcan. Tudis ty stanice uz by měli byt nekde na konci seznamu jestli je v prijimaci navolena verze vlastní nastaveni seznamu. Pokud je to verze bez Fastcan, tak ma prijimac ulozeny ještě stare parametry TP 11876/H 27500 v DVB-S a tam bude lepsi tyto udaje opravit v tabulce kmitoctu pro Astru3 23,5E v polozce uprava tranponderu, kde v tabulce najedes na Astru3 23,5E a sipkou do prava v pavem sloupci najedes na TP 11876/H 27500 a potvrdíš myslim cervenym tl. a objevi se ti tabulka Smazat, upravit a pridat, tak potvrdíš upavit a do tabulky zadas nove parametry SR 29900 DVB-S2/8PSK FEC 3/4 PILOT ON/zapnuto a ulozis ok a pak znovu ok a mělo by se objevit prosim cekejte nebo tabulka s chcete ulozit zmeny ano ne. Ted uz si to presne nevybavuju. Pak v menu na rucni vyhledavani a v tabulce kmitoctu pro Astra3 23,5E najedes na kmitočet TP a v pravem sloupci vyberes dany TP 11876/H uz s novymi parametry a ok a pak uz jen na vyhledavani a mělo by se ti to naladit a pak ulozit. Při ladeni je hned nahore v pravo i udaje o sile a kvalite TP, takze uvidíš i zda tam mas signal. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
Homecast sovt HyperPěkně jsi mi to podal ,teprve dnes jsem to našel , tak Ti děkuji |
korkoran
![]() |
|
![]() |