Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

tmobile-skylink

dobry den měl bych dotaz zda už někomu přišlo něco od skylinku někde tady jsem četl že tmobile karty přebírá skylink a že by během prosince od nich mělo něco přijít nějaké oznameni zatim mi od skylinku nic nepřišlo

a druhy dotaz jestli někomu jde čt sport hd na nové freqenci čt 1 a čt 2 hd mi jdou ale u čt sport mito piše že zakodovano
na puvodni freq čt sport jde
předem diky

vendy1968
Registrace: 3/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: tmobile-skylink

2.dotaz - ano jede. Teď Bern-Sparta (replay).

pf09
Registrace: 8/2010

Odpoviem ti len na druhú otázku ĆT sport na novej frekvencii ide OK, momentálne SPARTA

lemon77
Registrace: 2/2011

to je zajimavý na stare freq mi to jde a na nove pořad zakodovano

vendy1968

zkus

refresh,i když tedy sám nechápu,nic mě nenapadá R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

smaž to a znovu nalaď - něco se ti dojeba.o :-)

pf09

tak to nepomohlo ale mam t mobile kartu tak je možne že na te to ještě nejde i když teda čt 1 a čt 2 hd na nove freq jdou

vendy1968

vendy

asi ti to naskoci az 13.1.2015, kdy je naplanovano ukonceni distribuce CT Sport HD na stare pozici. :)))

HYPER
Registrace: 11/2010

nevim mě to moc vtipny nepřipadá kdyby se alespon z toho skylinku ozvali

vendy1968

Ahoj, asi tě nepotěším, ale máme dvě t-mobile karty, obě základní nabídka bez placení. Už je to delší dobu, co přišel dopis od T-Mobile, že to přesunou ke Skylinku. Od Skylinku přišel dopis i s časopisem 8. nebo 9. prosince. Vše přišlo 2x tj. pro každou kartu zvlášť...
Co se týká ČT, ty nové HD programy jsem ladil včera jen zatím na jednom přijímači a běží všechny bez problému. Na druhý jsem se ještě nedostal...

Markil
Registrace: 3/2009

k otásce 1,

K mým 3 TmTv mi na jednu poslali vynikající nabídku na Multi bez 6 měsíců HBO (jako na jinou skylinkkartu)ale za plnou palbu.Další 2. jsem si musel tel.frešnout a za tím běhají,o serpop zatím nic

korkoran
Registrace: 10/2006

Cožse týká dopisů, tak mne napadá, pokud ti nic nepřišlo ani už dříve od t-mobile, jestli tam mají zaregistrovánu správnou adresu... Od Skylinku by ti to teoreticky mohlo ještě dorazit, třeba to posílají na etapy, ale od T-Mobile ten dopis dorazil už někdy v říjnu nebo začátkem listopadu... To už bys měl mít.

Markil
Registrace: 3/2009

od tmobile mi přišel dopis ale o skylinku nic asi tam zítra zavolam jak to je

vendy1968

reflesch pomohla už jde všechno ale zavolam tam zítra ještě pro jistotu měl jsem tu kartu v medialinku a asi něco neprošlo reflesch jsem udělal v arivě a zase to jede jak na arivě tak v medialinku vim že tady byl nějaký problém před časem kdy se psalo aby se přijimač nevypínal komu to jde a mě to makalo i když jsem vypnute měl a pak jsem zapl

vendy1968

tak to jsem

skoro nevěřil,jen mě nic jiného nenapadlo,tedy :bomb: ,dobře že to píšeš,snad to pomůže jiným,jaký máš medialink? R^ :laughing: R^

pierrepetr

Head medialink ml 9700 jinak mě napadlo že zkusím dat kartu do arivy a jakmile jsem ji dal do arivy tak nešlo vubec nic ani čt prostě vše kodovano tak jsem ji zkusil dat spět do medialinku a taky kodovano tak jsem ji šoupl spět do arivy200 ve které jsem ji kdysi aktivoval a dal poslat refresch asi po 3 min to naběhlo a pak jsem to dal spět do medialinku a už šlo všechno včetně té nové freq čt sportu hd

vendy1968

je to divný

,ale funguje to ,možná to někdo umí vysvětlit,jak to,že ty zápisy jsou rozdělený i u čt programů R^ :laughing: R^

pierrepetr

jinak po refreschy karty mi začalo jít i stv hd které tady někdo psal že nejde na kartách tmobile a mě nešlo celou dobu co jsem kartu měl a tak jsem to neřešil ale po refreschy naběhlo i to

vendy1968

buď "po refreshi" či "po refreši" nebo nejlépe "po reautorizaci", ale NE "po refreschy"

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer

po čem? po tom, nebo po čem? nebo po NE? :O fakt čučim... od tebe bych tak kvalitní odpověď nečekal :-) PS: pěkné svátky sokole. :8)

pf09

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra