Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Hustler CZ a Penthouse Cz

Dotazoval jsem se zde v diskusi na příjem těchto 2 programů na Astře 23,5, bylo mi řečeno, že nutno na cryptovoxu změnit na 18+ pro dospělé, provedl jsem toto, zadal PIN - změnil jsem PIN, čili se mě to ptalo jaký byl starý PIN, zadat nový a změnit, ale řeklo mi to, že ke změně PINU nedošlo - nevím proč? Jinak jsem podle rady také nechal Skylink na ČT1, vypnul a zase po 2 minutách zapnul a nechal 15 minut na ČT1, nic se nezměnilo.. Pokud víte kde je chyba prosím poraďte, děkuji Standa :(

talahasse
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

když jsi

nic nezměnil,nemůžeš očekávat změnu jen tak,nevím přesně jak se to mění na kartě,ale v minulosti jsem to řešil v sat.prodejně,kde to dělali na šítlinkredy přijímačích,které nevlastním a nemám žádného svého nešťastníka s tímto,ten starý pin by měl být někde napsán u karty v prospektu,jinak zkus zavolat na šítling,možná nějaký reset pinu,ale co vím ,tak ten block už šítling zrušil,všem to jede bez zásahu do karty R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Jsem na tom stejně,

také mi nejdou. Přešel jsem z Multi na Kombi, ostatní kanály se zpřístupnily po reatorizaci. Radili mi koupit CI modul, že se čtečkou budou tyto problémy :(

DUO 4K SE, S90C

snek
Registrace: 11/2011

snek

jaký máš přístroj? snad ne TV se sat.,tam jsem už pár záhad zažil R^ :laughing: R^

pierrepetr

penth.,

jde mi to,ostatní hust.. od 0.00h.
dream dm 7080

zdenička
Registrace: 11/2014

a na lg42 ln575s

ti to taky jede? R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

xtrend et 8000, openpli 4 (3.14.16), CCcam 2.3.0
Chci zkusit u kamarádky jinou čtečku na zápisy. Pokud nevyjde, asi koupím CI, protože nikoho s Ready poblíž nezmám.

DUO 4K SE, S90C

snek

snek

tady momentálně nejde o zápisy,ale o nastavení blocku karty,nevím,kde to jde,ale šítlingredy to umí,ani nevím,jestli je to zrovna tvůj problém,zkus nějakou sat.prodejnu,nebo kontaktuj šítling,jestli ti ty slepice v call centru něco poradí,platíš si,tak ať radí,jak na to koukat,možná je to banalita,já to nevím,ráno ti to někdo možná někdo vysvětlí jednou větou R^ :laughing: R^

pierrepetr

@talahasse

ti nemôžeš napísať do jednej témy? Si úplne blby? Dal by som Ti za to vianočné ovocie! Zasieraš tu fórum zbytočnými témami. Rv

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

RE: Hustler HD a Penthouse HD

on není blbí on chce byt důležití že má eroticky kanály to budou mastní obrazovky :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: a dalkac

pussycat
Registrace: 8/2009

RE: Hustler HD a Penthouse HD

..chtěl bych vidět výraz tý slečny u SKY...až jí budeš říkat ,že ti nejde péčko :) i slyšet jak ti radí R^

Cucerak
Registrace: 3/2008

RE: Hustler CZ a Penthouse Cz

Dej reset pinu na svym profilu na skylinku a pak nastav ten maturity rating na 18+.Pak by to melo jit.Ja jsem ho mel zablokovany, ikdyz jsem ho nikdy nepouzival.Pak uz to slo.

Velos
Registrace: 9/2007

Cucerak

ty jsou otrlý,můžou se o tom bavit kdykoliv R^ :laughing: R^

pierrepetr

dopoledne na lince skylinku a večer na duhový lince za stovku za minutu :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

talahasse - a jako na co máš PC ! ? ! :lookaround: R^

CES
Registrace: 4/2007

Pro začátečníky

jako já: karty jsou prodávány s default zámkem (0000), který sice neblokuje Leo, Spice, Braz., ale tyto dva už ano. Můj nový Xtrend 8000 to odemknout neumí, ale kamarádky starší Openbox ano :)

DUO 4K SE, S90C

snek

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra