![]() |
|
Hustler CZ a Penthouse CzDotazoval jsem se zde v diskusi na příjem těchto 2 programů na Astře 23,5, bylo mi řečeno, že nutno na cryptovoxu změnit na 18+ pro dospělé, provedl jsem toto, zadal PIN - změnil jsem PIN, čili se mě to ptalo jaký byl starý PIN, zadat nový a změnit, ale řeklo mi to, že ke změně PINU nedošlo - nevím proč? Jinak jsem podle rady také nechal Skylink na ČT1, vypnul a zase po 2 minutách zapnul a nechal 15 minut na ČT1, nic se nezměnilo.. Pokud víte kde je chyba prosím poraďte, děkuji Standa :( |
talahasse
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
když jsinic nezměnil,nemůžeš očekávat změnu jen tak,nevím přesně jak se to mění na kartě,ale v minulosti jsem to řešil v sat.prodejně,kde to dělali na šítlinkredy přijímačích,které nevlastním a nemám žádného svého nešťastníka s tímto,ten starý pin by měl být někde napsán u karty v prospektu,jinak zkus zavolat na šítling,možná nějaký reset pinu,ale co vím ,tak ten block už šítling zrušil,všem to jede bez zásahu do karty R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
Jsem na tom stejně,také mi nejdou. Přešel jsem z Multi na Kombi, ostatní kanály se zpřístupnily po reatorizaci. Radili mi koupit CI modul, že se čtečkou budou tyto problémy :(DUO 4K SE, S90C
|
snek
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
snekjaký máš přístroj? snad ne TV se sat.,tam jsem už pár záhad zažil R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
penth.,jde mi to,ostatní hust.. od 0.00h.dream dm 7080 |
zdenička
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 352 |
![]() |
|
a na lg42 ln575sti to taky jede? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrxtrend et 8000, openpli 4 (3.14.16), CCcam 2.3.0Chci zkusit u kamarádky jinou čtečku na zápisy. Pokud nevyjde, asi koupím CI, protože nikoho s Ready poblíž nezmám. DUO 4K SE, S90C
|
snek
![]() |
|
snektady momentálně nejde o zápisy,ale o nastavení blocku karty,nevím,kde to jde,ale šítlingredy to umí,ani nevím,jestli je to zrovna tvůj problém,zkus nějakou sat.prodejnu,nebo kontaktuj šítling,jestli ti ty slepice v call centru něco poradí,platíš si,tak ať radí,jak na to koukat,možná je to banalita,já to nevím,ráno ti to někdo možná někdo vysvětlí jednou větou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
@talahasseti nemôžeš napísať do jednej témy? Si úplne blby? Dal by som Ti za to vianočné ovocie! Zasieraš tu fórum zbytočnými témami. RvT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Hustler HD a Penthouse HDon není blbí on chce byt důležití že má eroticky kanály to budou mastní obrazovky :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: a dalkac |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
RE: Hustler HD a Penthouse HD..chtěl bych vidět výraz tý slečny u SKY...až jí budeš říkat ,že ti nejde péčko :) i slyšet jak ti radí R^ |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: Hustler CZ a Penthouse CzDej reset pinu na svym profilu na skylinku a pak nastav ten maturity rating na 18+.Pak by to melo jit.Ja jsem ho mel zablokovany, ikdyz jsem ho nikdy nepouzival.Pak uz to slo. |
Velos
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
Cucerakty jsou otrlý,můžou se o tom bavit kdykoliv R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Hustler CZ a Penthouse Czdopoledne na lince skylinku a večer na duhový lince za stovku za minutu :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Hustler CZ a Penthouse Cztalahasse - a jako na co máš PC ! ? ! :lookaround: R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
Pro začátečníkyjako já: karty jsou prodávány s default zámkem (0000), který sice neblokuje Leo, Spice, Braz., ale tyto dva už ano. Můj nový Xtrend 8000 to odemknout neumí, ale kamarádky starší Openbox ano :)DUO 4K SE, S90C
|
snek
![]() |
|
![]() |