![]() |
|
Rozdíl mezi TV panel: 3D a klasik. INFO - VánoceKolegové tak Vánoční téma, pozorujete rozdíl u TV s panelem 3D nebo klasik, ať je to plazma nebo LED ? A dál, když to sledujete : antireflexní vrstva na panelu - ANO nebo NE ?? Dál tvz. svítivost panelu : září nebo mat - obraz ?? Dál má na to vliv v nastavení rozlišení, ... atd.. A u LED podsvícení: EDGE / DIRECT LED , potom přednes obrazu SD / HD po HDMI. No jasně, je to taky o dodaném signálu a obraz seřizení TV. . |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi TV panel: 3D a klasik. INFO -...K tomu EDGE alebo DIRECT, podla mna bezny smrtelnik pozna gulove ake tam je. Pokial si nevie obraz nastavit, moze mat aj triple led podsvietenie........to ostatne podla vkusu kazdeho sudruha... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi TV panel: 3D a klasik. INFO -...Kolego, není ti rozumět, na co se vlastně ptáš. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi TV panel: 3D a klasik. INFO -...Potom co jsi tady propagoval jedině plazmu a to v rozlišení 1024 x 768 ti nemá cenu nic psát RvAmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi TV panel: 3D a klasik. INFO -...Trosku krkolomne polozene otazky :laughing: :laughing: :laughing:Edge je standardne podsvietenie po hranach, potom su typy s podsvietenim v zonach, priamo o direct podsvieteni pri LED neviem (najskor nejaky marketing), to uz by kvalita bola na urovni OLED (kazdy bod s nekonecnym kontrastom). Logicky od typu podsvietenia zavisi kontrast a zobrazenie skutocnej ciernej. Otazke o 3D/2D som pochpil tak, ze ci je rozdiel vo vnimani 2D na 3D telke a na TV bez 3D. Nie je. SD/HD cez HDMI? No cez HDMI su to len nuly a jednotky a je jedno, ze ci SD alebo HD, zavisi od zdroja signalu. Antireflexne vrstvy su asi v mnohych vyhotoveniach, opat niekedy ide skor o marketing. Ak v telke cez den/pri svetle vidim aj odraz tak asi vrstva je len pojem, toto sa odstranit nastavenim neda, tam pomoze len matny panel. CES, viem, ze je piatok a asi si uz na ceste k "resetu" hlavy, ale skus formulovat otazky jasnejsie, takto si len myslim, ze co asi si sa chcel opytat :laughing: :laughing: :laughing: |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi TV panel: 3D a klasik. INFO -...Chlapi - tak 2. měsíce o tom jsem uvažoval, zda to zde napsat, nebo ne. Tak se dívejte a neunahlujte se. R^ R^ R^ |
CES
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi TV panel: 3D a klasik. INFO -...Pátek, středa, neděle, úterý je to buřt. Trochu jako jazyk kmene Navaho.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
CES...Ještě jednou tady se takto budeš vyjadřovat tak ti osobně předvedu jak umí orel lítat.Ten tvůj blábol zatím mažu. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi TV panel: 3D a klasik. INFO -...ips panel 3D matný. na seba skoro nevidíš.pri lesklom vidíš aj do budúcnosti. 3D je 3D, škatuľa z obrazovky netrčí, sem tam noha popred nos. pri zmene druhého pohárika už ani to. direct podvietenie a local diming , je sem tam na dve veci,hlavne u tv sharp,kde pri uplnej tme sa dajú spočítať ledky ktoré ešte nedostali povel, zhasnuť.Tvoje otázky nemajú hlavu ani pätu. Na sd probram používam okuliare na hd nie,obraz je aj tak na nerozoznanie,hlavne ak to má na konci 1080i.Saxon ti tu raz napísal,že si máš , to čo chceš vypustiť do eteru,najprv chváliť druhou osobou,aby sa za teba nehanbil. Preorientuj sa na niečo iné,čo ti ide lepšie.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@CESTak mi teda vysvetli "vo co go" :laughing: :laughing: :laughing: Ty expert na vsetko :laughing: Hlavne na zasieranie fora a otazky, ktorym je problem rozumiet :))) :))) :))) |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
Saxon - V-ů-L ...No zaz z toho dělá smtrelní odbornou záležitost, - Kapr jedem, zde jde v diskusi kolegové jen o názor. A nepochopil to ten VŮL KORUNOVANÝ. !!!! :))) :))) :))) R^ :))) :))) |
CES
![]() |
|
CES...Je vidět že jsi nepoučitelný a z mých rad si děláš srandu,tak kdopak se bude smát?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
CES.........nebylo to zbytečný?,zrovna přes svátky? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
PierreA zrovna jsem se ho chtěl zeptat jak nastavit moji novou placku, co jsem dostal jako pozornost od zákazníka. :-)TX-P50GT30E On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxontak musíš počkat do nového roku,já jsem dnes dostal jen nový setopbox,funglovku ,někde ho snad ještě stihnu prodat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Saxonto je slušná telka a nebudou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi TV panel: 3D a klasik. INFO -...Však jsem taky po ní hned skočil. Sice jí nemám kam dát, ale určitě prijde časem k chuti. Zatim půjde do špajzu. ;)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxonto seš pěknej snob,ani milionář nemá plazmu ve špajzce,max. v koupelně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
Saxonno jo,jenže musíš šáhnout do prkenice a koupit brejle R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi TV panel: 3D a klasik. INFO -...Já bych si ji dal do ložnice, ale tam je 49% podíl. V obýváku už je plazma 42, 50 palec vyžaduje drobné stavební úpravy, na které jsou podminky až v létě.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi TV panel: 3D a klasik. INFO -...To je zas téma, ale přes to poradí někdo jak přehrát film po síti s datovým tokem vyšším jak 40Mbit/s. Používám server Twonky v pc a u tv plazma Pan. mám síťový přehrávač(nebo multimediální) Minix neox8-h s androidem a v přehrávači XBMC se seká. Při nižším datovém toku v pohodě.Díky za případné rady.Vu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: Rozdíl mezi TV panel: 3D a klasik. INFO -...Laik: A mas vubec alespon 100Mbit sit? |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
![]() |