![]() |
|
Pomalé procházení transpondérů při laděníRád bych se dozvěděl, proč je procházení transpondérů při ladění (u všech družic) na Vu+ Duo2 pomalejší, než u levnějších typů přijímačů? Dá se ta rychlost něčím ovlivnit (bez fast scanu)? Jeden transpondér někdy zpracuje až za 19 vteřin v závislosti na SR. Celkové ladění 1 družice tak zpravidla zabere kolem 20 minut. U levnějších modelů to trvalo nejméně o polovinu méně. DíkyVu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
mě někdypomáhá,neladit automatem,ale dát ruční ladění,třeba 12525v,fec nastavit na auto a zapnout sítˇové hledání,je to rychlejší,u šítlingu našel vše rychleji R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Pomalé procházení transpondérů při laděníJá dávám obyvkle u manuálního lazení Naladit celý satelit. Automat nepoužívám, nemám nastavené dorazy.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
na satelitnepotřebuješ dorazy,nikam ti to nebude točit,já dávám ladit TP a co už jsem psal R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
![]() |