![]() |
|
Existuje něco jako retenční nabídka Skylink ?hallo, obracím se na zdejší diskutující, zda mají přehled o tom, zda je možno jako věrný zákazník Skylinku občas si objednávající nějaký premio balíček (když je MS nebo olympiáda většinou FLEXI7) získat nějakou výhodnou retenční nabídku jako tomu bývalo u mobilních operátorů.. x stránek zpět jsem dokonce četl nějaké příspěvky, že dotyčnému Skylink nabízel neskutečné ceny mimo ceníkové ceny balíčků .... . rozhodně a to ani přes moji mrtvolu si nehodlávám objednávat nic z poslední akce Skylink třeba KOMBI na rok a k tomu půl roku HBO standard zdarma, kde je stejně čím dál větší kulový ;P . úspora ceny 1 měsíce za balíček platí i bez akce a tak je to drahý jak potvora - ovšem končí mi za chvíli SERPO, který stojí přes roční platbu měsíčně 41,50. . I kdybych si teď koupil na rok KOMBI, tak mě vyjde po odpočtu SERPO a zdarma jeden měsíc na 313 měsíčně :scared: . není lepší zkusit Skylink, aby mi to dal třeba za 199 ? Vždyť pro něj to bude čistej zisk, nemaj na moji aktivaci žádný náklady - co tam dělá to jejich PR oddělení ? Jinak ode mě tyhle akční ceníkové peníze prostě neuvidí, čert vem to jejich slaboučké HBO zdarma na půl roku - přísahám na hrob svého otce ... |
Konosament
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: Existuje něco jako retenční nabídka Skylin...ja pevne verím, že SL nie je turecký trh typu frísat, t-com magio a pod.Nehnevaj sa, ale tvoj názor že "vždyť to bude pro něj čistý zisk" zaváňajú komunizmom... čo myslíš ako z akých peňazí ten balík prevádzkuje prevádzkovateľ a to je jedno aký, aby ho práve tebe dal napríklad zadarmo? Rád by som vedel v čom podnikáš ty? koľkým tvojim zákazníkom poskytuješ služby zadarmo? v každom prípade sa ozvi, pokiaľ dostaneš akúkoľvek ponuku za 199Kč okrem serpo tak posledné peniaze ktoré skylink videl odo mňa, boli za tento mesiac. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
199,-kčměsíčně , 1 milion karet, Skylink by mohl zrušit balíčky a měl by vystaráno |
amc
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
for KonosamentPřihlas se do zákaznické zóny:https://zona.skylink.cz/web/login a v nabídce služeb si ožná vybereš ... :-/ |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 692 |
![]() |
|
RE: Existuje něco jako retenční nabídka Skylin...Dagy2@ Ale je to turecká tržnice. Stačí vzpomenou na ty nabídky MINI, ještě jsem tady vyštrachal mail, kterej jsem dostal po té, co mně to kdosi ze Skylinku nabízel po telefonu a nakonec jsme se domluvili na takový ceně co je na obrázku.http://i.nahraj.to/f/RnT.jpg Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
konosamentA to jsi se zde registroval jenom proto aby jsi nám sdělil že tvé peníze uvidí jen přes tvou mrtvolu? :laughing:Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Existuje nco jako retenní nabídka Skylin...:D :D :D :D :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
Dostal jsem od Skylinku odměnuza dlouhodobou věrnost v podobě snížené ceny za Kombi, která se nikde neuvádí. Není fér ji veřejně sdělovat. Je to věcí dvoustranných vztahů.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
PoldaSJa som dostal ponuku na mini za 79€ na 24 mesiacov a os...al som ich.Asi tak. |
figmar
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: Existuje něco jako retenční nabídka Skylin..."ja pevne verím, že SL nie je turecký trh "individuální nabídky Skylink dává a to jak emailem, tak i telefonicky, ale pouze jednostranně (musí o to žádat Skylink, ne zákazník!) už jsem to tu dával, např. toto: http://2i.cz/50a92f05d6 |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: Existuje něco jako retenční nabídka Skylin...Další fakt je ten, že se neušetří nic.Minulý rok jsem to známému platil za akční cenu 3483,- kč. a tento rok mu to nabízeli sice za ohromnou slevu - viz obr. - ale přitom za stejnou cenu. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
existuje retence u skylinkuNebudete tomu věřit,na můj mail mi přišla nabídka po dvouletém mini balu,kombi bal na 1 rok s 6 měsíci HBO za kouzelnou cenu 1999,-když jsem tam zavolal,tak se jednalo o kartu mého kamoše,kterej ale neměl zájem,(registraci jsem mu dělal,protože nemá ani mail)tak jsem tam zavolal,jestli by to nešlo na mou kartu,která končila v prosinci 14 a to že néééé,jen krásnou nabídku kombi bez HBO za 3745,- |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Konosamentjistě existují i karty s plnou nabídkou zadáčo,ale ne pro smlouvatele a kolenovrty,navíc toto jsou věci neveřejné R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Existuje něco jako retenční nabídka Skylin...no nic, tak to uzavřeme, nezbývá než platit jen ten servilní poplatek 41,50 Kč za balíček, kterej měl být dle proklamací doživotně zdarma :dead: |
Konosament
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
ano je to takuž tady flušeme dva roky min. a už jsme se vyflusali,tak platíme šítlinku,nebo to máme ošéfováno jinde za pár šupů R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
![]() |