![]() |
|
Nová TV: Panasonic TX-47AS740E nebo LG 47LB730V?Rozhodl jsem se pořídit novou TV. Moji oblíbenou značkou vždy byl Panasonic, tak jsem si myslel, že výběr bude relativně jednoduchý. Vybral jsem model TX-47AS740E.Shodou okolností jsem ale narazil na LG 47LB730V. Dle dostupných recenzí je obraz u LG hodnocen lépe. Máte někdo zkušenost s jednou či druhou TV? Co byste doporučili a proč? |
olaf
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
olafco očekáváš?,kdo bude mít doma asi oba modely,jako v loterii první cena,max. tady bude psát každý,kdo má zkušenost s jednou ,co má doma,samozřejmě tu nejlepší,nikdo si nekoupí špatnou TV R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
pierrepetrAsi máš pravdu. Ale třeba se najde někdo, kdo napíše, že má jednu či druhou a napíše, že mu na ní vadí to a to (např. pomalá odezva, nerovnoměrné podsvícení, apod.). |
olaf
![]() |
|
olafto souhlasím,většinou se ale nikdo nepřizná ke špatné koupi,musí to být nestranný pohled,což je problém a nakonec si to budeš muset vychytat sám,pokud ti někdo napíše svůj názor,ještě není jisté,jestli mu můžeš věřit,nakonec budeš znovu na začátku,věřím,že vlákno bude dost dlouhé,ale jako všechna s touto tématikou nicneříkající,no uvidíš na štědrý den,což je právě teď ,hezké vánoceR^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
TV SmartChlapi jak je to nyní se skypem u smart tv,údajně to prý nefunguje kvůli nějakým nedořešeným smlouvam či podobně.Koupil jsem do ložnice tureckého gogena spokojenost nadevše ale po skypu ani sledu.Ne žeby mě šlo o to komunikuji skypem přes notas ale spíše ze zajímavosti.DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
@ DVBZdravim,ta to co pises o skype ti neporadim,zaujimalo by ma ohladom toho gogena(chcel som ho do spalne),aky mas na nom obraz SD,HD na Sky-Linku pokial to samozrejme masEste jedna vec naozaj na tie Smart funkcie treba mat rychlejsi internet,co ja nemam Vdaka a prijemne sviatky |
rudo64
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Nová TV: Panasonic TX-47AS740E nebo LG 47L...Obraz je natolik subjektivni vec, ze zde bych vubec nedal na recenze a vydal se do obchodu a prozkoumal oboji. Na flashku bych si nahral nejake vhodne testovaci video a nechal si to pustit. Prodejci s tim nemaji problem. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
já bych ze dvou zelvolil paňácu,ladil jsem dva panaky a dvě LG.jen ty nové trandy a u LG jsem je načetl ,ale nezatřídil,nebyl psaný návod.Ty panáky jsem naštelil.Do ložnice bych dal čahonka ia obraz |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
OlafPokud je tvá oblíbená značka Panasonic, tak proč dělat chyby v podobě nejaké LG?? Obraz posuzuj sam a nevěř poplatným redaktorům, prodejcům atd.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Mohu saxonapotvrdít,ty oba panáčci 47+ 42 mají lepší obraz než ty LG taky47 +40 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Smart TVPouze za sebe ti můžu doporučit Samsunga. Koupil jsem vloni 46" Samsung UE46F6510 a musím uznat, že lepší volbu jsem asi nemohl udělat. Pokud budu znovu kupovat TV, tak jdu znova do Sams. Skype a řada dalších apl. je ke stažení, IPTV naprosto bez problémů, koukat můžu i na pořady 30 hodin zpětně a nahrávát současně třeba 8 a víc pořadů. Obraz za jedna a ve 3D, zvuk dobrý i když mám reciever.... |
ladada
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: Nová TV: Panasonic TX-47AS740E nebo LG 47L...Plazmy to sice nejsou, ale i tak jsou obě TV obrazově poměrně dost solidní a podle mého, poplatného, prodejcovského názoru srovnatelné. Problém u té LG ale je, že má WEB OS, což je upravený PALM OS a chodí to zoufale pomalu.Co se týče toho SKYPE tak po té co ho zakoupil Microsoft došlo k nějakým změnám a konkrétně na tom GOGENu to nechodí už od podzimu a dle mých informací po novém roce skončí i na všech ostatních TV s vyjímkou SAMSUNGa. Další info zde:https://support.skype.com/en/faq/FA34488/why-has-skype-stopped-working-disappeared-from-my-tv?acx_mid=37994&acx_rid=1319614720&acx_lid=4106196&cm_mmc=EMSR_2267_3300_150814EN_ROEMen |
petr71
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: Nová TV: Panasonic TX-47AS740E nebo LG 47L...Pánové díky, ještě se zajdu podívat do nějakého obchodu a pak se rozhodnu. Asi zvítězí Panasonic.Pokud jde o Samsung, tak věřím, že bude také hodně dobrý, ale tady mám trochu obavy z aktivního 3D, které prý nesedne každému. |
olaf
![]() |
|
![]() |