Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Dá mi někdo dárek k Vánocům?

Dobrý den, chtěl bych požádat a poprosit jestli by mi někdo nemohl zaslat na email:xxxx - komplet oscam, který bych rozchodil na GM990. nahrál jsem tam již čtvrtou verzi E2 a stále se mi to seká, tak to asi bude Oscamem. Nevím jestli je talké můj postup jak rozjíždím oscam správný. Nahraji ve var do adresáře EMU (oscam) a do Keys (oscam.server atd...). Chvilku to jde a pak se to začne sekat a zamrzne. (po místní síti bez karty jako klient) Na AB fóru mě nikdo neporadil ani neposlal nic, tak to zkouším ještě tady. Také bych tam klidně nahrál mgcam, kdyby se to nesekalo a někdo mi poradil jak ho tam nahrát a zprovoznit. Předem moc děkuji a přeji krásné svátky a omlouvám se pokud jsem Vás tímto příspěvkem nějak pohoršil atd... Pacanda

Satelit amatér
Text zeditoval moderátor Mego. Datum editace: 24.12.2014, 00:47.52

Pacanda
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

první dárek

dostaneš bohužel za porušení pravidel fóra,škoda starého pardála R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Dodatek

Na určitou Enigmu2 musí být speciální oscam, nebo je to celkem jednou. V současné době, tam mám nahránu PTK GM990 E2 HYPERION v4. Zkoušel jsem i PTK GM990 E2 HAARP v3 a Nebula, ale vše se seká.

Satelit amatér

Pacanda

Pacanda

To je jedno, jo a kdyby někdo chtěl GM990, tak ho vyměním za funkční stroj, který bude jako klient a půjde to tam dát přes dálkové ovládání, to jediné asi zvládnu.

Satelit amatér

Pacanda

nechoď spát

možná se něco dozvíš,ráno tě asi bloknou za email ,hezké svátky R^ :laughing: R^

pierrepetr

nechci se ptát

,o jaké programy ti jde,to bys porušil další pravidlo,ano už je to asi jedno R^ :laughing: R^

pierrepetr

jen by mě

zajímalo,jestli to už někdy chodilo,nebo je to tvůj nový experiment R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE: Dá mi někdo dárek k Vánocům?

Komu není rady tomu není pomoci ,pořád tam bude prát oscam a přitom pro klienta stačí úplně mgcamd a dopsat jeden řádek Rv

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Pacanda

Oscam zde nepomůže a čip sám určitě nevyměníš

fero55
Registrace: 5/2010

@Pacanda

Prípadne stačí použiť aj cccam a prečítať si postup v DeamBox... Strýco Google napovie. ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra