, sekce: Skylink |
|
Nejede mi COOL HD + pár dalších HD novinekAhoj, nevíte, co se děje?? COOL HD + pár dalších novinek HD v nabídce Skylinku nefunguje. Přitom ČT HD jede na plno, nova HD taky...ale zmíněné programy kolem COOL HD ani ránu... Víte prosím někdo, co se s tím dá dělat?? Díky moc!!! A přeju krásný svátky + všechno nej do novýho roku... |
fmsurfer
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 111 |
|
|
RE: Nejede mi COOL HD + pár dalších HD novinekVšechno jede v pohodě. Odežeň ruský vlaštovky z paraboly :-) |
Ľudmila
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 293 |
|
|
Nejede mi COOL HD + pár dalších HD novinekNeviem, podľa čoho si nastavoval parabolu. Pozri si, či Ti ukazujú "teplomery" na prijímači štandardné hodnoty- teda porovnaj to s fungujúcimi programami. Pravdepodobne treba presnejšie nastaviť parabolu. |
emo53
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 492 |
|
|
ĽudmilaNechápu tě, holka... Asi hooodně velkej komplex, co? Tak si dej krocana a pozvy Santa Clause. Vy ukrajinci jste zoufalí.Jinak k otázce: vše jde ve Skylinku ok - chyba na tvém zařízení - přeskenuj! Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
|
|
to PaulusDvě hrubky ve dvou větách je opravdu úspěch a vypovídá to něco o tvé inteligenci. Nadsázku každý nepochopí. Obrázek si udělá každý sám... |
Ľudmila
|
|
RE: Nejede mi COOL HD + pár dalších HD novinektak to máš blbí máš mít kabel :D |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
|
|
RE: Nejede mi COOL HD + pár dalších HD novinekCo tam je tak zajímavého,že se zjistí,že to nebo ono nehraje? |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 869 |
|
|
ĽudmilaNa otázku jsem odpovídal česky.Pro tebe jsem psal po tvém - amerikánskofašounsky :) protože nechápu, že i o Vánocích se najde takový člověk, který odpovídá dle návodu propagandy a to na satelitním fóru! Pán Bůh s námi, že si takový lidi tady hostíme :fuming: Čím tupější je oko, tím dále sahá dobro!
|
Paulus
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 450 |
|
|
RE: Nejede mi COOL HD + pár dalších HD novinek...no ono to meno Paulus tiež nie je bohvieako antifašistické... |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
|
|
to paulusAž tak hrozné to přece nebylo, abys takhle reagoval, trocha tolerance na obou stranách, vždyt jsou Vánoce...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 169 |
|
|
to Paulus1. S Ukrajinou nemám naprosto nic společného, bydlím na Vysočině.2. Ruská vlaštovka se u nás říká vránám. 3. Dnes nemám vůbec chuť se zabývat rozumově omezeným člověkem, jako jsi ty |
Ľudmila
|
|
fmsurfervypadá to na problém v dekódování. Jaký máš přijímač a modul ? |
Helenka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 100 |
|
|
RE: Nejede mi COOL HD + pár dalších HD novinekZdary Taky jsem měl ten problém.Musel jsem vyměnit svůj zastaralý modul za nový |
karoloso
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 2 |
|
|
RE: Nejede mi COOL HD + pár dalších HD novinekpřidej si transporter na kterém vysílají |
selzu
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 51 |
|
|
Zkus prostudovattéma:Naladění LED TV....z 15.12.Třeba ti to pomůže. |
Miranin
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 28 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|