Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

LCD,Plazma--výdrž

Dobry den vazeni,popisalo sa to tu hodne o telkach ,ci LCD,Plazma,clovek ma z toho hlavu ako bubon,ked si chce nejaku vybrat.

Chcel by som ale vediet aku vydrz maju tieto,televizory,viem niekto pozera telku 2hodiny druhy 4hod.a viac

Zaijimalo by ma kto tu z pritomnych na ,,Parabole ma telku,ktora este nebola v oprave drzi dodnes--staci napisat znacku TV,pocet rokov

Som zvedavy ci sa najde nejaky ,,rekorder,, v pocte rokov.

Nejde tu o nejaky prieskum od nejakej firmy,ani o reklamu ---kto chce napise,kto nechce aj tak dobre.

Pre admina ak sa to tak javi ---zmazte to.

U mna:LED 42" Philips 42PFL4007H--2rocny

rudo64
Registrace: 6/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

RE: LCD,Plazma--výdrž

Otázka je trochu zavádějící.
LCD zakoupené třeba před 6 roky budou ještě vyrobeny z jiných součástek (kvalita a původ) než stejná značka dnes a proto tyto časové odpovědi mnoho neříkají. Je pravda že by se dal udělat jakýsi žebříček oprav značek k procentu prodeje, ale jak jsem psal co je dnes A, může za rok být B. Musím přiznat že např. samsung se poslední léta dost zlepšil, ale záměna dílů z toho dělá guláš. Není dobré si myslet že nová TV vydrží to samé jak 20 let stará crt.
A bláhové je se nechat unášet marketingovými názvy různých "dokonalých" vylepšení té či oné značky, protože je to mnohdy prezentováno přemrštěně až překrouceně.

"ci mi TV vydrzi 2, 4, 8 rokov nema zmysel, za ten cas bude mat TV nulovu hodnotu a technicky bude davno za horizontom."

Dovolím si tvrdit že ještě velká část obyvatel kouká na CRT a dokud jim pojedou o výměně neuvažují a řekl bych že na tu českou kvalitu vysílání jim to ještě dlouho stačit bude. Tím nemyslím fajnšmekry.

pf09 i kdyby si měl pravdu, konec plazmy (pokud se něco převratného nezmění) nezastavíš, takový je život.

člověk
Registrace: 3/2006

pokud pomineme

plánovanou smrt od výrobců,životnost je stejně jako u lidí (jen v jiném limitu času) dána používáním,dobou provozu,prostředím,nastavenými parametry provozu,správnosti provovozování,to platí pro veškerou elektroniku,nebudu tady dělat reklamu,většinou jsem se seznámil s těmi nemocnými,některé už v záruce,jiné po pár letech,opravoval jsem i jako první opravu,Tuzexové zázračné kousky R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Panasonic plasma po 1/2 roku odisla. Vratili peniaze.
Samsung plasma po 1/2 roku odisla. Vadny panel vymenili za novinku a TV siel dalsie 3 roky. Teraz, zda sa, po*ral sa kondenzator v napajacom zdroji a TV raz ide a raz nie.

robso
Registrace: 10/2007

Plazma Panasonic 42PX80E v aprili bude mat 7 alebo 8 rokov, uz presne nepamatam. Okrem dovolenky ide denne xx hodin.

milan69
Registrace: 12/2008

Sony Bravia Hd redy

u mě 12 let a paňáca plazma Věrka u syna taky 12 let,v průměru 2-3 hoďnky deně,bez zásahu

korkoran
Registrace: 10/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra