![]() |
|
ČT HD DVB mi nejdePrestalo mi jit CT HD (vsechny HD) DVB z STA (tedy antenu neovlivnim)...Po novem proladeni vidim jen SD verze... CT1 jede z 626000 KHz, sila 97, kvalita 100. |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: ČT HD DVB mi nejdeDo ted jsem hledal skleněnou kouli byla pod postelí zakutálená mrcha jedna. Už by ti to mělo běžet všechno. Zařídil jsem to.Hezký NOVÝ ROK |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: ČT HD DVB mi nejdeHollys@ Dík za zprávu! :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
Nejde me CT HDAhoj vse znovu prelad freg jsou na Parabole . |
badera
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: ČT HD DVB mi nejdeNo jo ale prece se nemenily frekbence v dvb nebo ano?Soustavne preladovani je domenou skylinku, tak jsem cekal info, cim to muze byt |
Hollys
![]() |
|
RE: ČT HD DVB mi nejdeV tomhle případě seš úplně vedle, protože novej TP si vymyslela samotná ČT a ne Skylink. Takže telefon směr Kavčí Hory a můžeš jim to nandat pěkně od plic :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: ČT HD DVB mi nejdeMe zajima proc mi blbne dvbt/hdPo preladeni zase chvili hd ct OK, ale dnes zase nejaky zeslabeny signl, je problem na nasi antene? |
Hollys
![]() |
|
a ptal jsi sesousedů,jestli v tom nejsi sám? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: ČT HD DVB mi nejdeMohlo se pobliz spoustet LTE a bud je hodne blizko neboSTA neni udelana poradne http://start-lte.ctu.cz/ |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
![]() |