![]() |
|
ruseni signaluDobrý večer,chtěl bych se zeptat zda někomu zhruba před 10min. Vypadl signál na kanálech 21,38,40,45,60 jsou to kanaly z vysílače černá hora už se mi to stalo několikrát.(zhruba od října) Vždy je to kolem 20 hod. Jinak přes den mám sílu a kvalitu signálu kolem 92%. Bydliště 15 km od Chrudimi. Děkuji za případné rady a informace. |
leos72
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
to nemusí býtzrovna rušení,zkus kanály 32,39,pokud ti to dovoluje tvůj anténní systém a rozvod,že je to vždy ve 20 hod je tedy dost divné,ale na dálku nelze,jak dlouho ten výpadek potom trvá? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: ruseni signaluVýpadek je zhruba 5 až 30min.Signál přitom kolísá mezi 2 - 34%. Potom se třeba rozjede kanál 40 a 45.( ale pokaždé to bylo jinak) Ten kanál 32 a 39 zkusim. Nejhorší je to že to udělá jednou za čas. |
leos72
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
asi to budešmuset opravit,45k není černá hora,ale chlum,tam co se bojovalo ,leží mezi hradcem a hořicemi,taky jsem už něco podobného řešil,nakonec to byl zesilovač,ale stálo mě to několik jízd k zákazníkovi,těžko se to hledá,když to není stálá závada R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: ruseni signaluMůže to dělat vozidlová radiostanice takzvané CB radiostanice. při vysílání zahltí zesilovač u nebo na anténě. Ale to asi by netrvalo 30minut a bylo by to přerušované proto,že je taky na přijmu.Harmonické kmitočty umí divy . Pokud to má někdo v baráku nebo paneláku a sedne k tomu v 20 hodin tak je vystaráno.Znám to ze své zkušenosti. Sousedi ze mne měli radost.Nakonec to nepoužívám.Mám k tomu i topení.Dnes to už nepoužívám. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
koaxto jsem taky koukal na střeše toho činžáku,nějaký antény jsem objevil a taky jsem se domníval,nakonec zes. alcad,jeden ze sta vadný R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |