Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Koaxialni kabel

má někdo zkušenosti s ruznymi typy koaxu.
pri otaceni paraboly doslo k poskozeni kabelu asi na vine nizka teplota
diky a preji vsem hezky novy rok!

zdenička
Registrace: 11/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

medecal64

neber to tak vážně,i mezi drbama se najde odpověď na téma,jen se bavíme a o úroveň se postará sestava zrovna přítomných R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@pierrepetr

Neboj, beriem to s nadhľadom. Len ma mrzí, že odtiaľto odchádzajú odborníci a akási sat. úrovňová špička. Jednoducho, aby tu nakoniec neostali len samé zdeničky. Aj keď mi je jasné, že je to nick, ktorý si z nás dělá šoufky...

medecal64
Registrace: 9/2014
Galerie: medecal64

medecal64

normální jev,lidé odcházejí a jiní přicházejí,co bych měl říkat po osmi letech R^ :laughing: R^

pierrepetr

@pierrepetr

Tvoje slová, by som označil za kvietizmus. A to nie je radostné konštatovanie...

medecal64

medecal64

určitě ti nebudu tvůj názor vyvracet,pokud dovolíš ,já s ním z principu nesouhlasím a na rozdíl od tebe nikoho ,ani tebe nebudu soudit ze svého pohledu ,hezkou noc R^ :laughing: R^

pierrepetr

@pierrepetr

Petře, ja nesúdim ľudí, tobôž nie teba. Ja hodnotím podľa mňa upadajúcu odbornú úroveň tohto fóra. Preto komentujem tvoje slová, že ak odídu ľudia, čo niečo vedia, že sa nič nedeje, lebo prídu druhí, ako odovzdanecké. Neprídu. Ver mi. Nebudú mať prečo. Nič sa tu nedozvedia a sekírovať ich môže aj manželka, či šéf v práci. Ale, čo sa týka zábavy, je to fórum životaschopné, o tom niet pochýb.

medecal64

medecal64

jasně,rozumíme si,ale co chceš dělat?,to je život a pohyb,pohyb je život,svoboda dovoluje pohyb,tu máme,každý si vybere svoji cestu a čas,kde ho bude užívat,co naděláme,normální vývoj ,i když se nám někomu nemusí líbit R^ :laughing: R^

pierrepetr

medecal64

já si myslím,že odliv některých způsobuje příliv jiných a to starým pardálům nemusí vonět,třeba otázky z osmé základní,to přeháním,prostě byli zvyklí na nějakou úroveň dotazů a řešení,což jde kvalitativně dolů už delší dobu,mlaďasové to nechápou a je jich čím dál více,možná to přináší doba,ale do tohoto oboru se vrtá dnes kdekdo,někdo i s pomocí tady úspěšně podniká v tomto oboru,je to tak ve všech oblastech,každý nevolá hned odborníka,zkouší to zvládnout svépomocí R^ :laughing: R^

pierrepetr

@pierrepetr

Ja osobne mám rád toto fórum. No už sa tu väčšinou nič nové nedozviem, pretože mňa poháňa vpred práve Peon a marval450 a kamter1 a im podobní. Preto, ak sa chcem niečo nové alebo zaujímavé dozvedieť, musím chodiť na zahraničné fóra, ktoré fungujú na úplne inej platforme. Tam akonáhle sa nevyjadríš k téme, v tom momente je tvoj príspevok zmazaný. Tam si nik z nikoho väčšinou srandu nerobí. V tomto je naozaj parabola.cz originálna a pre tú zábavu, že sa tu dobre zasmejem, ju mám naozaj veľmi rád. No zdá sa mi stupídne, aby sme tu každý druhý deň preberali napr. tému televízie v 4K, keď v nej vysielajú 3 promo programy a je spracovateľná len sat. kartou, ktorú má málo ľudí, ale hlavne, že to chce niekto pozerať na 40 palcovej obrazovke. Raz sa to tu vyrieši, že UHD je koncipované na omnoho väčšie uhlopriečky a večer je tu obdobný dotaz zase. To je k porazeniu. Navyše, neriešime onú sat. kartu a soft, ktorý 4K spracuje, ale tú 40 palcovú obrazovku! To je potom podľa mňa niekde chyba.

medecal64

RE: Koaxialni kabel

chyba je vo výpočtoch.ale ... najviac je chyba vo vípočtoch ,tárajov a smradov.sem ,tam ,to má nádych k satelitnému vysielaniu. inak je to o gemblerstve a dílerstve.a tá samochvála. tu je jedinečný príklad
https://www.parabola.cz/forum/topic-20246/

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@ oneeeee

Třeba nám poví něco CB21 o PowerWu kódování :)))

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra