Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

led panasonic

zdarec,jakou led tv od panasonicu abych nelitoval nehci-3D,internet,ani 4K jen výboný obraz a dobrý zvuk

dupos
Registrace: 7/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: led panasonic

Já mám radši led z mrazáku :laughing:

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

bigj

a jelikož je po páté, může být k ledu také whisky :)))

Dagy2
Registrace: 11/2010

Zvuk nemá žádná dnešní TV dobrý ze svých interních ozvučnic.
Dnes jsem koukal na řady AS i AX od Panasonic a SD signal byl hroznej, stejně jako u jiných značek. Při HD zdroji se mi zdála vyzuelně AX řada ostřejší. Jsem ale zvyklej na přirozenější podání obrazu od plazmy, takže těžko doporučit jakoukoliv LCD omalovánku.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Jo plazma je plazma...škoda že Panasonic končí s její výrobou. Rv

Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz

dědek1
Registrace: 1/2006

souhlasím

nejlepší ledka je plazma,no pro šetřílky to nebude R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

55AS640 kolem 20000kč.

Tielk
Registrace: 11/2007

Led panasonic.

Tak kolegovy sakra nekdo poradte.To je jasny ze plazma uz neni.Ja koupil jednu z poslednich.To je jako kdyby jste v Boleslavy ve Skodovce busily na vrata fabriky ze chcete koupit novou 120 v GLX vybave..Taky by mne zajimalo kterou led Panas bez tech kravin ,skypu,3D,atd.
;)
:)

army
Registrace: 9/2011

army

já mu nemohu pomoci,monitory kupuji jen k PC R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Az tobe plazma odejde do vecnych lovist tak jakej monitor budes mit v obyvaku? R^
;)

army
Registrace: 9/2011

Rozhodně si pohlídej zda má celoplošné podsvícení LED-panelu tzv. LED-DIRECT. S podsvícením EDGE už nekupovat. A až si zvolíš model, tak si najdi na netu odborné recenze a porovnávej s ostatníma.

CES
Registrace: 4/2007

army

na to radši nemyslím,máš pravdu,budu mít problém,doufám,že zapomenu na obraz plazmy a zvyknu si jako spousta jiných spokojených na omalovánky,možná,kdybych rozšlapal gramofon,tak bych si konečně zvyknul na cédéčka a empétřiny R^ :laughing: R^

pierrepetr

CES.........

vítej doma R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

Kolego dík ... R^ R^

CES
Registrace: 4/2007

pierrepetr

No když už padla zmínka o monitoru. Ideál je výborný zobrazovací panel bez balastu volovin + kvalitní sat. přijímač + kvalitní zvuková aparatura ;)

rodra
Registrace: 10/2010

rodra

k tomuto modelu to spěje,výrobci už nevědí co roupama,začíná doba oddělených komponentů,konečně,když už si někteří zvykli na ta komba,vše v jednom R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zkus mrknout na TVfreak,viděl jsem tam recenze,jenže vše má smart a 3d bohužel,plazma se sehnat ještě dá/němci/,má to svá rizika,tomu 4k bych se až tak nebránil,50st60 jsem taky loni sehnal na poslední chvíli! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

dupos

„nehci-3D,internet,ani 4K jen výboný obraz a dobrý zvuk“
Pokud chceš výborný obraz a dobrý zvuk, tak budeš muset koupit TV která je 4K, 3D a má internet. Vše ostatní je už kompromis.
Je to dost všeobecně položená otázka a není na to jednoznačná odpověď.

Pánové a s tou plazmou co tu stále prezentujete není na místě. Bohužel budete se i vy muset smířit s tím, že zřejmě také plazma se objeví na elektronickém šrotišti dějin. Jasné je, že kdysi byla na š(nevhodné slovo) pomyslného žebříčku, ale to byla kdysi i CRT a to bohužel nezmění ani to, že plazmu doma máte.

člověk
Registrace: 3/2006

Nevím co je nehodné na slovu š.p.i.c.i ?

člověk
Registrace: 3/2006

Jdi, cihla, do obchodu ne na fórum!

Spočítej si peníze, sestav kriteria pro nákup a hajdy do obchodu, kde televize předvádějí, ne pouze podvádějí...

Souhlasím s názorem, že TV by měla být pouze zobrazovač, vše ostatní se do ní dostane ze vstupů.

Mám doma 152 cm plazmu Samsung, po opravě v prvním měsíci provozu jede výborně dva roky.

V kuchyni je LED Samsung 40 palečků typu Smart se satelitem vevnitř, obraz má výborný a to také patřím k odkojencům na plazmách. Kuchyň okupuje především má paní. Mýdlové seriály a hudba, to je ono!

V ložnici je staré LCD Mascom a to jsou pravé a nefalšované omalovánky, kritici by měli právem přímo hysterický záchvat smíchu. Je to náhradní uspávadlo, když první selže.

Dole má zeť LG LED 152 cm a obraz má výborný. LED má omezení při sledování ze stran pokoje - pozorovací úhly. Kvalitě obrazu se ale nedá nic vytknout, omalovánky to nejsou ani náhodou.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

dupos

Mrkni na sama UE55H7000 mám ho 14 dni plazma 42"panas je proste malá taky jsem zastával PDP , ale musím přiznat, že UE55H7000 je coby HD super , plazma půjde do kuchyně a je to.

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

@pierrepetr

Ten gramofón ma zaujal. Aký máš, niektorý GyroDec od Michell Engineering? To je iná dynamika ako z CD, že?

medecal64
Registrace: 9/2014
Galerie: medecal64

Panasonic TX-47ASE650

Známy má Panasonic TX-47ASE650
http://3d-televize.heureka.cz/panasonic-tx-47ase650/porovnat-ceny/#!o=2
Obrz nádherný,všetko ide ako má,proste nádhera.Silne doporučujem,spotreba minimálna R^

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

47" je pravdepodobne panel od LG IPS.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Na Lassie na Nova Cinema Vám nepomůže sebelepší tv.Super mazanice. Rv

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Kamil_k4

Ked myslíš Nova Cinema HD tak tiež nič extra,myslím film Lassie.Inak na naše pomery HD obraz na tomto kanále solídny :8)

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra