![]() |
|
led panasoniczdarec,jakou led tv od panasonicu abych nelitoval nehci-3D,internet,ani 4K jen výboný obraz a dobrý zvuk |
dupos
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 13 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: led panasonicJá mám radši led z mrazáku :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
bigja jelikož je po páté, může být k ledu také whisky :))) |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: led panasonicZvuk nemá žádná dnešní TV dobrý ze svých interních ozvučnic.Dnes jsem koukal na řady AS i AX od Panasonic a SD signal byl hroznej, stejně jako u jiných značek. Při HD zdroji se mi zdála vyzuelně AX řada ostřejší. Jsem ale zvyklej na přirozenější podání obrazu od plazmy, takže těžko doporučit jakoukoliv LCD omalovánku. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: led panasonicJo plazma je plazma...škoda že Panasonic končí s její výrobou. RvVu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
souhlasímnejlepší ledka je plazma,no pro šetřílky to nebude R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: led panasonic55AS640 kolem 20000kč. |
Tielk
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
Led panasonic.Tak kolegovy sakra nekdo poradte.To je jasny ze plazma uz neni.Ja koupil jednu z poslednich.To je jako kdyby jste v Boleslavy ve Skodovce busily na vrata fabriky ze chcete koupit novou 120 v GLX vybave..Taky by mne zajimalo kterou led Panas bez tech kravin ,skypu,3D,atd.;) :) |
army
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
armyjá mu nemohu pomoci,monitory kupuji jen k PC R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrAz tobe plazma odejde do vecnych lovist tak jakej monitor budes mit v obyvaku? R^;) |
army
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
RE: led panasonicRozhodně si pohlídej zda má celoplošné podsvícení LED-panelu tzv. LED-DIRECT. S podsvícením EDGE už nekupovat. A až si zvolíš model, tak si najdi na netu odborné recenze a porovnávej s ostatníma. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
armyna to radši nemyslím,máš pravdu,budu mít problém,doufám,že zapomenu na obraz plazmy a zvyknu si jako spousta jiných spokojených na omalovánky,možná,kdybych rozšlapal gramofon,tak bych si konečně zvyknul na cédéčka a empétřiny R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
CES.........vítej doma R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrKolego dík ... R^ R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
pierrepetrNo když už padla zmínka o monitoru. Ideál je výborný zobrazovací panel bez balastu volovin + kvalitní sat. přijímač + kvalitní zvuková aparatura ;) |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
rodrak tomuto modelu to spěje,výrobci už nevědí co roupama,začíná doba oddělených komponentů,konečně,když už si někteří zvykli na ta komba,vše v jednom R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: led panasonicZkus mrknout na TVfreak,viděl jsem tam recenze,jenže vše má smart a 3d bohužel,plazma se sehnat ještě dá/němci/,má to svá rizika,tomu 4k bych se až tak nebránil,50st60 jsem taky loni sehnal na poslední chvíli! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
dupos„nehci-3D,internet,ani 4K jen výboný obraz a dobrý zvuk“Pokud chceš výborný obraz a dobrý zvuk, tak budeš muset koupit TV která je 4K, 3D a má internet. Vše ostatní je už kompromis. Je to dost všeobecně položená otázka a není na to jednoznačná odpověď. Pánové a s tou plazmou co tu stále prezentujete není na místě. Bohužel budete se i vy muset smířit s tím, že zřejmě také plazma se objeví na elektronickém šrotišti dějin. Jasné je, že kdysi byla na š(nevhodné slovo) pomyslného žebříčku, ale to byla kdysi i CRT a to bohužel nezmění ani to, že plazmu doma máte. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: led panasonicNevím co je nehodné na slovu š.p.i.c.i ? |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
Jdi, cihla, do obchodu ne na fórum!Spočítej si peníze, sestav kriteria pro nákup a hajdy do obchodu, kde televize předvádějí, ne pouze podvádějí...Souhlasím s názorem, že TV by měla být pouze zobrazovač, vše ostatní se do ní dostane ze vstupů. Mám doma 152 cm plazmu Samsung, po opravě v prvním měsíci provozu jede výborně dva roky. V kuchyni je LED Samsung 40 palečků typu Smart se satelitem vevnitř, obraz má výborný a to také patřím k odkojencům na plazmách. Kuchyň okupuje především má paní. Mýdlové seriály a hudba, to je ono! V ložnici je staré LCD Mascom a to jsou pravé a nefalšované omalovánky, kritici by měli právem přímo hysterický záchvat smíchu. Je to náhradní uspávadlo, když první selže. Dole má zeť LG LED 152 cm a obraz má výborný. LED má omezení při sledování ze stran pokoje - pozorovací úhly. Kvalitě obrazu se ale nedá nic vytknout, omalovánky to nejsou ani náhodou. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
duposMrkni na sama UE55H7000 mám ho 14 dni plazma 42"panas je proste malá taky jsem zastával PDP , ale musím přiznat, že UE55H7000 je coby HD super , plazma půjde do kuchyně a je to.Cvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
@pierrepetrTen gramofón ma zaujal. Aký máš, niektorý GyroDec od Michell Engineering? To je iná dynamika ako z CD, že? |
medecal64
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 611 Galerie: medecal64 |
![]() |
|
Panasonic TX-47ASE650Známy má Panasonic TX-47ASE650http://3d-televize.heureka.cz/panasonic-tx-47ase650/porovnat-ceny/#!o=2 Obrz nádherný,všetko ide ako má,proste nádhera.Silne doporučujem,spotreba minimálna R^ VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
RE: led panasonic47" je pravdepodobne panel od LG IPS.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: led panasonicNa Lassie na Nova Cinema Vám nepomůže sebelepší tv.Super mazanice. RvFemr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
Kamil_k4Ked myslíš Nova Cinema HD tak tiež nič extra,myslím film Lassie.Inak na naše pomery HD obraz na tomto kanále solídny :8)VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |